Хайде на театър - 13

• 43 094
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
От около половин година съм изпуснала темата и сега съм много неприятно изненадана, че тук пишат потребители, които нямат елементарен правопис, но пък пишат често Sad  Ще игнорирам този симптом, но дано не е сериозна болест.

10/10 за "О, щастливи дни!" в Сфумато със Светлана Янчева. Гледах го миналия януари и заедно с "Дишай!" са ми най-тежките и стойностни спектакли за изминалата година.

10/10 "Времето е спряло" в 199. Преди време не се играеше, а сега много се радвам, че е възстановено!

(-1)/10 "Молба за напускане" в Сълза и смях. Много харесвам Руслан Мъйнов, от десетилетия назад. Но тук слиза на нивото на другите хора на сцената. Едно огромно нищо, за което давам отрицателни точки. Не просто разочарование, а има и измама в представянето на темата на пиесата.

0/10 "Луцифер" - погром на публиката с неуместни, неестествени, хипертрофирали реакции. Или актьорът се повлия негативно и не се получи театър, или по принцип не се получава. Кълчотенето в женски дрехи не помага за изграждане на образ.

# 691
От около половин година съм изпуснала темата и сега съм много неприятно изненадана, че тук пишат потребители, които нямат елементарен правопис, но пък пишат често Sad  Ще игнорирам този симптом, но дано не е сериозна болест.

10/10 за "О, щастливи дни!" в Сфумато със Светлана Янчева. Гледах го миналия януари и заедно с "Дишай!" са ми най-тежките и стойностни спектакли за изминалата година.

10/10 "Времето е спряло" в 199. Преди време не се играеше, а сега много се радвам, че е възстановено!

(-1)/10 "Молба за напускане" в Сълза и смях. Много харесвам Руслан Мъйнов, от десетилетия назад. Но тук слиза на нивото на другите хора на сцената. Едно огромно нищо, за което давам отрицателни точки. Не просто разочарование, а има и измама в представянето на темата на пиесата.

0/10 "Луцифер" - погром на публиката с неуместни, неестествени, хипертрофирали реакции. Или актьорът се повлия негативно и не се получи театър, или по принцип не се получава. Кълчотенето в женски дрехи не помага за изграждане на образ.

Напълно съгласна с Вашето мнение Simple Smile

# 692
  • София
Здравейте и за много години! Да имате време за театър и да гледате хубави постановки!

Мнения за "Рожденият ден на Рупърт" - моноспектакъл на Ангелина Славова в Младежкия театър? Мисля, че не е обсъждан в темата, поне търсачката не ми върна резултат. Владо Карамазов го беше препоръчал преди време с доста суперлативи.

# 693
Аз искам да дам положителен отзив за "Три версии на живота". За пръв път откривам пространството на I am studio. Супер малка сцена, но актьорите така се раздадоха, че това не попречи.

# 694
  • София
https://impressio.dir.bg/stsena/kartata-na-teatrite-sveti-v-cher … enieto-v-salonite
"Спиране на ток преди премиери, спиране на отоплението в салоните, блокирани доставки на материали и реквизит, отказани спедиторски услуги, неизплатени командировъчни разходи, телефонни сметки, разходи за извършени дейности. Хиляди левове неизплатени суми по фактури и договори на хора, които разчитат само на този доход - това са актьори, режисьори, сценографи, композитори, художници, хореографи, драматурзи, сценични работници, осветители, озвучители. Сгради без изплатени застраховки, сграден фонд, който всеки момент може да се разпадне, рушащи се покриви, сцени без отопление...", алармират от Съюза на артистите в България"

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 06:11 от ЗаСлон

# 695
Момичета, осъзнах, че последно преди 5 години сме били в Сатиричния театър, но дори нямам спомен какво гледахме. Сега отворих програмата и съвсем се обърках. Разполагаме със свободно време, та от коя ви е любимата постановка от този театър? С кое да започнем! Simple Smile

# 696
  • София
Определено "Светици и перверзници" им е топ постановката. Grinning

Да ви питам понеже последната тема е създадена от модератор, а скоро идва края на тази, има ли някой желание да пуска или да направя аз?

# 697
Здравейте!
Бих искал да ви поканя на една наистина смешна, но и смислена комедия:
https://theatroart.bg/program/136
https://www.eventim.bg/bg/bileti/zhena-ti-se-sgodi-sofiya-teatro … 5/event.html?ca=5

От мен чаша вино и наздавица с актьорите след представлението Simple Smile

# 698
Здравейте. На някой налагало ли му се е да връща билети за “Театро”, купени през Ивентим? Знаете ли дали е възможно? В някои театри ясно е описано в правилата, но тук не открих нищо по въпроса.

Театро са каса на Евентим, така че в Евентим става връщането.

# 699
Връщам се от "Хотел между тоя и оня свят" в Армията, с което започна театралната ми нова година. Страхотно представление по една от най-поставяните в световен мащаб пиеси на Ерик-Еманюел Шмит. И ме разсмя, и ме разчувства. Прекрасна актьорска игра на всички на сцената. Дава поле за размисъл за смисъла на живота и дали не го оценяваме едва когато сме на път да го загубим, за смъртта като нито награда, нито наказание, за любовта от пръв поглед.
Препоръчвам. Оценката е близо до 5.

# 700
  • София
Прибрахме се от мюзикъл "Тайната на Коко" в Театър Съюза и Смях.
Играе се от детски музикален театър Дея Добрич.
Аз съм без думи... такава игра, костюми, акробатика, танци, декор и всичко изиграно перфектно и изпипано до последния дейтайл...
И като се има предвид, че играят деца и младежи е изненада как са се подготвили като за световно ниво.
Следете ги, хора и идете и гледайте, дори да нямате деца.
Това е най-доброто нещо, което съм гледала

# 701
  • София
Лисабон в Младежкия за мен беше разочарование тази вечер - разбрах посланията, но определено ми досади тази пиеса, въпреки добрата игра на актьорите. Може би последното действие беше по-забавно, но преди това ми беше скучна.

# 702
Лисабон в Младежкия за мен беше разочарование тази вечер - разбрах посланията, но определено ми досади тази пиеса, въпреки добрата игра на актьорите. Може би последното действие беше по-забавно, но преди това ми беше скучна.

Точно скоро се чудех дали да взимам билети, но реших да поизчакам. Явно е имало защо. Благодаря за отзива!

# 703
  • София
Може и в мен да е грешката, не знам, аз рядко давам лош отзив, момчетата играха страхотно, но пиесата по никакъв начин не ме грабна, скучно и досадно ми беше в по-голямата част от времето /а харесвам повечето неща на Захари Карабашлиев/.
Някой май беше дал добър отзив тук все пак.

# 704
Някой гледал ли е "И верният отговор е" в Театро с Христо Пъдев, Луиза Григорова и Боряна Братоева? Бихте ли го препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт