На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 77 281
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,  оказва се ,че утре ще съм я Одрин. Моля, кажете от къде да купя дрехи на децата: долнища, клинове, рокли, бельо и тн?
majabees пишете ми на лични

# 676
  • Бургас
От Котън и Уайкики.
Марги аутлет, МОЛ Ераста.

# 677
Не е Котън, Котон. Може да видите и Дефакто.

# 678
Благодаря. А Тези Ла падре и Пол анд Уеар за нас Ок ли са?

majabees, пиши ми на лично.

В момента сме в Истанбул, заслужавали ли си да ходим до Капалъ чарши и околностите или да пазаруваме в Одрин?

# 679
Благодаря. А Тези Ла падре и Пол анд Уеар за нас Ок ли са?

majabees, пиши ми на лично.

В момента сме в Истанбул, заслужавали ли си да ходим до Капалъ чарши и околностите или да пазаруваме в Одрин?

Нито Одрин, нито Капалъ чарши ви трябват
От Истанбул ще си купите всичко необходимо. Изборът е огромен.

# 680
Здравейте,бих искал да попитам някой отсядал в хотел Тракия,как е паркингът,дали е на улицата или техен?

# 681
  • Пловдив
Техен е.

# 682
А има ли бариера и достатъчно място..благодаря,че се включихте
Техен е.
[/quote]

# 683
  • Пловдив
Бариера няма, но е зад хотела, като в дворче и има достатъчно място. 

# 684
Някой ще ми напомни ли, кой беше хубавият зехтин в Бим?

# 685
  • Бургас
Sirim.
Има два вида - екстра върджин и за готвене.

# 686
Благодаря, Tintina! Готвя със зехтин, така че ме интересува за готвене.

# 687
Може ли да ми кажете къде е евтината баклаваджийница в Одрин ? Дочух в разговор, че там баклавата била по 200 лири, а аз дадох много повече в друга, която беше препоръчана от нашата екскурзоводка.

# 688
  • Пазарджик
Може ли да ми кажете къде е евтината баклаваджийница в Одрин ? Дочух в разговор, че там баклавата била по 200 лири, а аз дадох много повече в друга, която беше препоръчана от нашата екскурзоводка.
На борсата,на центъра , цените са различни.

# 689
  • Варна

За Одрин не мога да кажа, нооо когато се влиза в Турция през Лесово, и като се влезе вече и след няколко км нали има бензиностанция, ресторант и маркет (голям). Там се пазари като за последно. В този маркет преди година беше 100 лири сега не знам колко е, но е мноого хубава.

И сега да се посмеете малко - съпругът ми домъкна някаква кафявана цвят, уж шоколадова баклава турска, даже не ща да знам колко я е платил, но много гадна и фалшива. Направена с фъстъци представете си, които й придават ужасно мазен и тежък вкус и за да бъде още по-гадно - и с тахан. Ужасна комбинация по-гадна халва не бях видяла. Че тъй де - просто ще я хвърля с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт