На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 75 946
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Palmiye, близо до Ераста. Хубаво е.

# 736
На Акучек червените ленти, които са до изчерпване тук в аптеката са 43.78 лв за 2 опаковки (общо 100 ленти).
В Турция са 43.31 лв (975 лири за 2 опаковки общо 100 ленти).
 Акучек апарат тук в аптеката струва 18 лв с подарък 10 ленти. В Турция същия модел струва 39.98 лв (900 лири) без подарък 10 ленти.
Т.е. по-изгодно е да си купите от българска аптека.

# 737
Благодаря на всички ,които ми отговориха за глюкомера и лентите.!

# 738
  • Варна
Здравейте, да ви попитам, в кой ден има пазар в Текирда ?

# 739
Здравейте. Строителните магазини в Одрин имат ли сайт? Трябва да купувам голямо количество плочки и искам да се ориентирам за цената, дали си заслужава да се разхождаме. Също и мебелни магазини със сайт ако може да ми препоръчате.
Препоръчвам ви Nova yapi market. Купихме гранитогрес на QUA (60×120) на цена около 20 лева на кв.м. Има магазин и на Kutahya, цените са малко по-високи.
Аз търся магазин за качествен ламинат в Одрин, ако някой може да препоръча.

Много благодаря. Скоро ли сте ги купували? Може ли снимка? Каква е цената за транспорт до София или вие си ги докарахте?

# 740
  • Пловдив
Здравейте, да ви попитам, в кой ден има пазар в Текирда ?
Мисля,че в четвъртък.

# 741
  • Пловдив
ninoto,пазарният ден в Текирда е четвъртък.

# 742
  • Варна
ninoto,пазарният ден в Текирда е четвъртък.
Благодаря!

# 743
  • София
Тест лентичките за глюкомер в Одрин бяха наполовина по-евтини, но в интерес на истината няколко месеца не съм купувала. Иначе глюкомера си го купих от тук, цената е същата.
Тоест на глюкомер от Б-я купуван му пасват лентичките от Турция? Щото аз това мислех да направя, но не знаех дали са съвместими и щях да питам. Благодаря предварително за отговора.

# 744
  • у нас
НОВА ТEМА  Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт