🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 875
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 270
Шаманката си замина, остана шамана. Тъкмо се бях притеснила, че ще го закъсат с вибрациите Joy

# 271
  • София
Ох, Гошето приема негативната вибрация, която минава през него. 🙄 Няма ли някой да се свърже с кораба-майка?

# 272
Георги след драмата с храната и зверенето му с цел да убеди зрителя в безумната си теза  ми е много неприятен.
И изведнъж появяват се гривни на хоризонта  става благ, почва вуду и рейки ритуали.
А с тези  дългогодишни познанства  и приятелства е чак  неприятно . от хиляди кандидати не са могли ли  или не са искали да изберат хора , които не се познават.
Берке няма гривни и за Георги е просто едно момче , с което са се виждали десетина пъти преди играта.

# 273
  • Другата България
Петя, Биляна и други от техния калибър остават, а интересните капят като круши
Биляна? Тя коя беше?
А, момичето с най-правилната стратегия до момента, което благодарение на нея ще добута вероятно най-напред от Глория? /изключвам Гошо/. Да, сетих се.

Като ги гледам всички събрани, с ръка на сърцето си казвам, че виждам двама /без Биляна/, само двама, които наистина знаят защо са отишли в този формат.
Миро и Киро.
После са Влади и Гошо.

# 274
Бистра откакто вече не е толкова на дневен ред ми става симпатична

# 275
  • Буркина Фасо
на мен ми е грозновата.

# 276
Миро и той олекна.

# 277
Ето, баш тва, което си мислех за Миро, че няма да има мотивация да играе за подиум и той го изръси... Вместо да им сипе и да им събере гривните на всички, той ще кляка преди финала 😩😩😩

# 278
Миро все повече ми харесва.

# 279
Кирил ми е мега противен и завистлив,май забрави,че и на него му харизаха гривна.

# 280
  • Другата България
Миро не е отишъл да “им сипва“.
По -интересно за мен е дали знае КАК да го направи.
Че нещо много са се омотали всички.

Ако ги изработи всички, за да изпрати Бистра на финал /както иска той/, това ще е победа за него.
Това му е целта, нея гони. Другият му вариант е Дзами.
А най-лошия за мен е Киро да е на финал.

Проблемът на Миро е, че е прекалено умен и интелигентен, до степен такава, че е склонен да се предовери.
Докато Дзами е безпардонен, откровен, арогантен дори на моменти, които “качества“ биха му помогнали да се ориентира по-правилно, когато стане напечено.
Миро просто е прекалено чиста душа. Което пречи.

# 281
Щеше да е по-интересно гривните на отказалите се да се разиграват на колелото примерно.

Съвсем ще се разчита на късмета, колкото повече късмет има в едно реалити, толкова по-зле.

# 282
То не бяха мъжки прегръдки и обяснения в любов! Идват ми вповече.
Защо Ина избра Киро ми е непонятно. Той е силен играч. Освен да имат уговорка.
Миро както от ден 1 твърди, че няма претенции към финала дали няма да се извърти накрая. Ако нямаше претенции щеше да му все тая от стратегии и уговорки. А той доста се е напрегнал.

# 283
  • София
Замислям се върху констатацията (е, може и спекулация - за други) на Мери. Горе-долу си е точно тъй.
Когато някой си отива по здр.причини - винаги ми е мъчно и му съчувствам.
Да разведря мъничко. Във връзка с отпадащите, гривните и пр., се чудя/предлагам:
- наистина ли ОСГ завършва когато си мислим - понеже може да не останат играчи; или ще влизат резерви?
- имаше предложение за златната гривна. Моето е - когато тук някой се откаже от нея (или по някакъв начин я губи - без да я печели друг) - да я дават бонус в ИВ в онея дуели, дето се печелеха мечове, жезли, снимка с Ралица и т.н.
- Киро да бъде спонсориран (ако стигне етап 2) от някой от Бетовете и да му нарисуват (бодиарт) логото на хм... сещате се къде;
- в пантеона на заслужилите участници, освен златногривен, догодина да има и "длъжност" шаман; няма празно - Ренката се прибра, Гошо изгря!

# 284
Щеше да е по-интересно гривните на отказалите се да се разиграват на колелото примерно.

Съвсем ще се разчита на късмета, колкото повече късмет има в едно реалити, толкова по-зле.
Категорично не съм съгласен. Точно това че сега се разиграва контрола на късмет според мен е едно от интересните неща.

Общи условия

Активация на акаунт