🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 911
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 165
Аз като майка не си представям как си зарязвам децата и отивам да гоня михаля на островите и използвам непрекъснато това за разменна монета

# 166
Ина що не си тръгна и тя?

# 167
Ина що не си тръгна и тя?
Ето защо😂

# 168
да бе, аз тъкмо се зачудих що не тръгна с Рената, а то ето кво било писано

# 169
Оединение ли Инче Joy

# 170
Сега ѝ е моментът да блесне 🥹

# 171
  • София
Ще си дам гривните на мъжа да ви поведе. Къде ще ги води освен към собствената им гибел

# 172
Добре, на тоя пич не му ли става вече неудобно... Къде, що има драма, той е там с популистка реч и готов да "помага". Чак досадна взе да става вече тая жажда за ефирно време. Поне преди го печелеше на арената, а сега търпим популистки бълвочи нон-стоп.

# 173
Тия хора като тръгнат нанякъде, знаят ли, че имат деца или се сещат там? Любовите,  майките, закъснялата синовна обич, какво гледаме изобщо? Индийски сериал?
Искам игри, стратегии, обрати, сблъсък на характери... С искането ще си остана явно, жалко!

# 174
  • Другата България
Утре ще отпада явно човекът с бълхата.
/Да идва тази бълха, че я чакаме от началото на сезона, аман!/.
Аз съм заложила на тренера.

И за лека нощ от мен, кемпОВЕ 1 и 3, без алфите си.

# 175
Аз като казвах за Киро в началото... Satisfied

Да не би наистина с бълхата да е Шериф? Температура, треска..макар че и Дзами беше болен 2-3 дни, то нон стоп мокри, нормално.
От друга страна пък споменаха, че краката на Тренера се подували. .. Thinking

# 176
Гогов го докарва на Джордж Клуни след 2 седмици в България Joy

# 177
Много интересна серия.

# 178
  • Варна
Ааау, Мая е много тъжна, заради сина си и "реве" , но няма как да остави Бистра сама . Уау, каква майка.

# 179
Шериф го нямаше през целия епизод, появи се само накрая за кръга и то не изглеждаше много на център по пътя. Със сигурност през деня е бил по болници и прочие, да видим утре дали няма да си тръгне.
Стана ми странно, че тренерът игра с проблемните крака. Киро също е налепен целия, и той.
Не мога да преценя кой ми е по-антипатичен в момента - Бистра или Алекс. Понеже тя скоро не е играла и не е имала синхрони, позабравих каква е, и май Алекс ме дразни повече. Адски неприятен тип. А така да харесвам баща му 🤫😍

Общи условия

Активация на акаунт