🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 878
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Технически така може да стане, че първи ден 4-ма с по 1 гривна, един бие, трима отпадат, и после този първия няма вече с кого да играе. Също така може да гледаме цялата едни и също хора да играят нон стоп, а останалите само ще пляскат. Също така златогривния няма кой да го сменя, защото играещите през седмицата ще са заети да се спасяват вместо да се бият за златна гривна

# 226
Колкото пъти си пусна Надкаст, все се говори за бг мама Simple Smile
Хайде някой да ми каже какво стори е пускала Бистра с нападнато куче, моля Heartbeat
Доколкото разбрах, и Мимо е влизал тук. Ще поровя назад. Определено много интересна личност, много интелигентен и това, което си мислех, като му гледам профилите е, че ако беше роден в някои по-западна държава, щеше да е много по-добре приет, макар че в неговата среда сигурно е приет и тук. Жалко за нас, че такива хора се считат за странни.
Последните серии много се напрягам с тези коалиции и с това, че само мъжете смята, че са достойни да печелят в такива игри. Какво като са алфи и омеги. Ще ми се веднъж да направят чисто женско предаване, да видим тогава дали пък няма да оцелят и без мъж Rolling Eyes Всички са много загрижени за племето, ама като стана въпрос за печалба и започнаха да се плетат някакви сговори и с другоземците Pensive
В това отношение най-много ме разочарова Георги, от останалите го очаквах.
Между другото, бяха си пуснали стори Владо, Георги, Дзами и Киро как гледат епизода, та явно нямат лоши чувства след предаването.
Ще ми е интересно да видя кой с кого ще остане приятел .
Другото, което изпускам, а сигурно сте коментирали, е какво се случва с Берке и Биляна след финала, защо нямат общи снимки Rolling Eyes Дали наистина не им се е получило Sad Ще е жалко! Готини и сладки са заедно.
За Марина и  говоренето на Вие на Емо - да, той й е преподавател, не просто от учтивост към по-възрастните му говори в учтива форма.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 14:39 от Джинa

# 227
На толкова различни вибрации от моите усещам някои потребители от темата, че отдавна не си и помислям дори опит да се вайбна с тях. С лекота пропускам мненията им и си запазвам душата чиста.

Много хубав епизод. Нямам търпение да видя кого ще избере Ина.
Нямах възможност да прочета всички мнения за последния епизод, но вярвам, че вече това, което бих написала аз, е написано от други.

# 228
  • До морето
Е, жалко, жалко колко да е жалко?!?! Химията и привличането между Биляна и Беркето е колкото Марина и тигана й 🤫

# 229
Бая неясни неща има, та дано поне участниците да са обяснили подробно правилата, че да могат правилно да си изградят поне базови стратегии. Златната гривна дали не може въобще да отпадне или да се сменят правилата за игра за нея? Ако се залага всичко на елиминациите, а да играеш за златната гривна изисква само 1 за вход, то се обезсмисля въобще стойността на горивната за участие.

Явно ще има доста промени в правилата, което може би не е много ок за кежуъл (средностатистическия) зрител, който и сегашните правила му идват трудни за разбиране по това, което чувам.

# 230
Е, жалко, жалко колко да е жалко?!?! Химията и привличането между Биляна и Беркето е колкото Марина и тигана й 🤫
Да бе Hushed Какво трябва да направят, да са като Симеон и Теа ли Simple Smile

# 231
На толкова различни вибрации от моите усещам някои потребители от темата, че отдавна не си и помислям дори опит да се вайбна с тях. С лекота пропускам мненията им и си запазвам душата чиста.
+1

По останалите теми:
Марина с тигана ми е ОК, майките дето реват за децата си и те са ми ОК, като знам аз как бъгнах от майчинството, взех да съм мега некритична към което и да правят майките.
БиБе, които превъзнасят тренера с патоса на начални учителки, обаче не са ми ОК. (Нищо против тренера, от патоса ме втриса)

# 232
На Рената не й дреме дали ще има жена на финал.Защо пък това да я вълнува?!

Даде си гривните на силен играч с потенциал да вземе накакви пари на финал,част от които да даде на нея.Той и Дзами си го каза в прав текст на синхрона.Имат си уговорка двамата и е в правилата.
Същото очаквам да се случи с Кирил и как й беше името,танцьорката,която му отстъпи гривната.

Въобще не ме интересува кой чете и пише от участниците.Единствено Владимир би събудил у мен емоция.
Харесвам го като играч - адаптивен,прави планове като мисли 4 хода напред,опитва да си плете кошницата за етап 2(вместо да лежи на плажа по цял ден и да брои листата на палмите,нали Мимо?) силен в игрите, атрактивен според моите критерии за хубав мъж.

На финал искам Влади и Миро. За третия човек нямам никакви претенции и вълнения.
Дзами чак толкова силен не е.. Допреди снощната гривна имаше поне 3-4 души с повече гривни. В смисъл не е от слабите, но да се твърди че е много силен е преекспониране
Дзами има всичко на всичко 2 победи, просто дойдоха в правилните моменти.

# 233
Колкото пъти си пусна Надкаст, все се говори за бг мама Simple Smile
Хайде някой да ми каже какво стори е пускала Бистра с нападнато куче, моля Heartbeat

Мисля, че в предишната тема бяха пуснали скрийншот от Инстаграма на Бистра, в който тя споделя рентгенови снимки на ръката си. Доколкото разбрах някакво време преди да влезе в игрите е била в ситуация, в която е трябвало да защити своето куче и това е довело до скъсване на сухожилие на едната й ръка, което не се е оправило до влизането в Острова (предвид колко рехабилитация е необходима, нормално).

# 234
Ето го стори-то (взех го от предишната тема)със снимките на ръката на Бистра, в което не е уточнила какво се е случило, а явно е отговор на хейт съобщенията, които получава. Но от Надкаста с Мимо се разбра, че си е наранила ръката в опит да защити кучето си от друго животно. Стискам й палци за финала, ако някой заслужава от жените - това е тя.

# 235
  • Другата България
Моето мнение вероятно ще е от непопулярните, но аз не мисля, че Рената си даде гривните на Дзами като един вид отмъщение на/за Влади.
По-скоро мисля, че си е направила сметката ако Дзами спечели някакви пари, да ѝ даде част от тях, какъвто и разговор имаше между тях двамата.

# 236
Абсолютно същото мисля, Мери. То и самият Дзами го намекна

Моето мнение вероятно ще е от непопулярните, но аз не мисля, че Рената си даде гривните на Дзами като един вид отмъщение на/за Влади.
По-скоро мисля, че си е направила сметката ако Дзами спечели някакви пари, да ѝ даде част от тях, какъвто и разговор имаше между тях двамата.

# 237
  • Другата България
Да, снощи се чудех защо на Дзами, а не на Киро /и през ум не ми мина, че ще ги даде на жена - тя, Рената, тъй или иначе с нито една жена не можа да изгради близки отношения, според мен не се и опита/.
Но Киро с тоя неговия хазарт, а и все още там не са били толкова близки, за да му завещае толкова гривни, и да чака нещо насреща. Така хем вълкът сит /тоест, Дзами/, хем агнето /тоест, Рената/, цяло. И тя като Секулички избра точния момент, в който да си тръгне, че ако се беше задържала вероятно щеше да генерира още повече хейт от този, който така или иначе генерира с това, което изговори и направи за краткия си престой.

# 238
Според мен е комбинация от двете, а може и още причини да има.

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала няколко епизода и не разбирам с какво толкова Рената се е изложила.
Знам,че беше остро настроена срещу Бистра,която при всеки удобен момент я викаше на битки и започна да прилича на личен конфликт. Бистра,която тоолкова много си повярва и реши,че тя ще коли и беси,си заплю Рената уж като едно дребна,лесна плячка.

Не беше доволна,че Влади и Венци напускат отбора,в което има резон.Не беше права да лъже за храната и да точи безумни локуми за вибрации,енергии и подобни простотии.

Общи условия

Активация на акаунт