🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 791
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Гошо разправя на комарджията, че парите не са важни, а моралът! Ти да видиш.
Предаване на редакция "Хумор, сатира и забава". Вече ще трябва да си правя някаква схемка кой кой е - с кого е - с кого уж не е - за какво се бори (колектив или чорбаджия)...

# 541
Много неприятен тип стана Георги, много си повярва нещо, чак се и сърди. За какъв морал говори при положение, че си плете кошницата и върти схема.

# 542
Леле, Георги как стана леко делулу като забогатя. Много яко гаслайтва Киро

# 543
Е, така е, носи си най-голямата вина, че го разкриха. Но в моите очи това не го прави предател.

Георги изглежда супер контролиращ, особено към хората, към които няма кой знае какъв респект. С Влади не би се държал така. Те двамата доста си приличат по това желание за контрол.

Човекът който говореше за отбор -Жоро - се нацупи че няма да стане на неговото.
А най-голямата смехориия е Жоро да говори че парите не са важното. Защо тогава не се откаже от играта?

Geri2000, няма умишлено - неумишлено. Ако ще правиш коалиция спазваш уговорките. Ама разкирили те...пак ги спазваш. Иначе не държиш на коалицията. А за това че го разкриха най-голяма вина носи самия Кирил.

# 544
Значи...

Георги предлага на Киро невероятната сделка Киро да играе за Георги за златната гривна.
Киро отказва, понеже Георги не му предлага исканата услуга в замяна на това.
Георги в опит да злепостави Кирил казва пред лагера, че ще играят явно индивидуално утре.

Ъъ, аз ли нещо не схващам, Киро ако играеше за Георги, пак щеше да е индивидуално - за Георги, за да е по-богат от Дзами хаха

# 545
За мен предател е човек, който не спазва уговорката си с теб. Ама разкрили го...това не е оправдание. Ако ще се изпълнява само ако е тайна, значи поначало такъв човек не държи на уговорката. Дори само това е предателство.
Друг е въпросът, че в играта предателствата са позволени. И я правят по-интересна.

# 546
Изключително неприятен Георги. Още от онзи случай с храната дълбае все надолу. Няма лошо да си стратег, да правиш коалиции, даже е задължително в този тип предаване. Обаче той е толкова хлъзгав, вманиачен и пресметлив - кого ли не обвини в двуличие и мръсна игра днес, заподозря дори Биляна, на която въобще не й мина през ум, отивайки в лагер 1. Или пък да говориш на Киро, че парите не са най-важното, а с какъв образ ще излезеш от предаването. Точно Георги  с безумния поглед, когато спечели играта за златната гривна, както и всяка друга спечелена игра, впрочем. Да не говорим колко дразни, като почне да ръкомаха, говорейки, за повече убедителност явно.

# 547
Разбирам какво имаш предвид, но те затова се казват тайни коалиции... Иначе да почват да си ги правят пред другите, ако няма значение дали ще ти ги знаят или не...

За мен предател е човек, който не спазва уговорката си с теб. Ама разкрили го...това не е оправдание. Ако ще се изпълнява само ако е тайна, значи поначало такъв човек не държи на уговорката. Дори само това е предателство.
Друг е въпросът, че в играта предателствата са позволени. И я правят по-интересна.

# 548
Шамана го тресна кофти вибрацията, загуби контрол, ще затъва още.

# 549
Оппаа, Киро прави интрига

# 550
трети клас голямото междучасие стана

# 551
  • София
Спорят Киро, Миро, Спиро, Гиро...
Случили са на предаване и продуценти. Оттатък... просто идва Тупарев и ги подрежда от раз. Simple Smile

# 552
Жорката ме побърква с това ръкомахане.. не мога да се фиксирам върху нищо друго в това шоу, освен някакви ръце, който прелитат през екрана във всички посоки.. Joy Joy

# 553
Ами, радвам се, че Киро пред всички обяви точно какво искаше от него Георги.

А Георги се омота и не може да се оправдае.

# 554
Винаги съм ЗА да има мислещи играчи, уговорки, предателства и т н., това е в ДНК-то на подобни реалити формати и там място за морализаторство няма. Но в Георги виждам нещо нездраво, което е отвъд играта. Тръпки ме побиват от него. Предпочитам Киро да ме гледа в очите с погледа си на убиец.

Общи условия

Активация на акаунт