🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 728
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 660
За съжаление, Георги няма да се превърне в злодея на сезона, а щеше да е толкова хубаво! Но, уви, не може да си управлява емоциите, има силно желание за контрол и олеква много с неискрени пози и празни приказки. А щеше да е красиво да си играе играта и да ни обяснява ходовете си на синхрони.
Днес има шанс. Вчера се закани, че знаел неща за Биляна. В моите очи ще стане злодей, ако почне да тормози Биляна. Която се защити достойно и не му мълча по време на конфронтацията между Жоро и Кирил.

А тренера и всички останали жени бяха буквално свели глава и гледаха към земята. Интересно къде беше Берке, когато Жоро атакува словесно Биляна?

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 15:28 от FreesiaR

# 661
  • София
Искахме злодей - ето ни злодей. Да, Жоро може да събира хейт, но откъм стратегия се представя добре, вдига и рейтингите.
Георги събира хейт не защото е злодей, а защото крие злодейството зад маската на духовност, извисеност и морални ценности. Това много дразни. Иначе /смея да предполагам/ болшинството тук харесваме и одобряваме да има злодеи. Но злодеи, които да играят в пълно съзнание, да правят съответните ходове и после да са откровени на синхрон, а не да ни хвърлят прах в очите колко са морални и над нещата, докато в същото време правят точно обратното на това, за което претендират.
Съвсем разбираемо е зрителят да не е склонен да преглътне, когато го лъжат. Стратегията му е добра, оправданията, с които ни я поднася - пълен провал.

А Беркето ще го призная за най-тъпия човек евър, ако позволи Георги да го настрои срещу Биляна след всичката любов, сироп и захарен памук, с които ни залива и занимава вече цял месец. Ако сам е открил нещо разочароващо в нея - ок, но да оставиш някого да ти определя с кого да бъдеш, е откровено безгръбначно и напълно неприемливо. Представям си утре как майка му ще му каже, че не харесва приятелката му по някаква глупава, прозаична причина и той с охота ще я зареже.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 16:03 от Reinа

# 662
Лордът преди няколко страници обясняваше, че Диляна е ниска и има целулит, а в миналата тема, че до Филипините се стига за 5 часа.
И винаги всичките му твърдения са с категоричност. 😂
Аха, Тук идва ред на тъпата шега , че мъжете го нямат щото е грозно 😁

Не се заяждам с никой, аз мислех че е някоя жена, и малко така го приех че пак си хвърляме кал една на друга.
Мъжете в моето обкръжение рядко биха коментирали целулит и тем подобни, така че не го очаквах.

Доколкото си спомянм коментара ми дойде след много по-категоричен коментар, каква невероятна красавица е Диляна. И съм убеден, че в поста написах, че аз лично не я намирам за красива - т.е. представих лично мнение.

П.С.  Дори под поста си съм написал че съм мъж, а  ника ми е мъжки. Колкото и да е невероятно във форума има и немалко мъже.
Е да де , всички изразяваме лично мнение. Моето е, че Диляна е прекрасна със или без целулит.
Наясно съм че има много мъже, супер е, не съм гледала кой го е написал и какъв е ника,  все едно е, откъдето и да идва (лично мнение пак) не прави чест дори и да не ни е на сърце.

П.С Аз съм дотук с обсъждането на портокаловата кожа на водещата и участниците , да не разводняваме.

# 663

А Беркето ще го призная за най-тъпият човек евър, ако позволи Георги да го настрои срещу Биляна след всичката любов, сироп и захарен памук, с които ни залива и занимава вече цял месец. Ако сам е открил нещо разочароващо в нея - ок, но да оставиш някого да ти определя с кого да бъдеш, е откровено безгръбначно и напълно неприемливо. Представям си утре как майка му ще му каже, че не харесва приятелката му по някаква глупава, прозаична причина и той с охота ще я зареже.
Ама как така най-тъпия?! Не си ли гледала визитката? Най-умният човек стъпвал някога на този остров!

# 664
Окей, ама тогава тия неща трябва да ги изговори с Влади пред него, а не да ходи по другите лагери да говори колко е гаден. Ами то тя може утре да говори гадости за Дзами и Гогов пред лагер 2, с надеждата да я вземат.
А по същество Влади, Гогов и всички други се интересуват един играч с какво ще допринесе. Ей така от алтруизъм никой няма да тръгне да помага.

Лека ви нощ.
Абе човек защо постоянно си измисляш факти уж от предаването , за да защитаваш тезите си?
Аз не гледам всяка вечер и някой път се информирам от коментарите . Снощи обясняваш , че Нина нямала спечелена игра ( а тя има ) , днес обясняваш , че Гогов бил против влизането й , а само Петя беше категорична  против.
Приеми , че част от момичетата я харесват като общуване , Дзами и Гогов  си казаха че нов член балансиран  ще разсее напрежението. Не те карат да я вземаш в твоя отбор.
А когато поиска помощта на Влади не беше нейна инициатива и Алекс се включи активно ,  представи своята позиция за  остракизма на който са подложени  , беше овладяна в аргументите . Кога е казала , че Влади е “ гаден” . Да не говорим , че тя изрази мнението си за  Влади на синхрон , не при лагера , напротив бившите съотборници дадоха епитетите.  . То си личи , че момичето има съвсем друг речник и стил на общуване .
Не си измислям факти. Казах че Гогов постави въпроса с какво ще допринесе. Какво е измисленото тук?  И да- Гогов може да не каза "аз съм против", но с държането си показа, че не одобрява влизането ѝ.
за Дзами не споря, но  това което Дзами вярва -че тя ще е буфер между едната част на отбора и другата - ми се струва невероятно. Нито Нина е е такъв дипломат, нито някой снощи ѝ намекна че ще очакват такова нещо от нея.

Когато поиска помощта на Влади категорично беше нейна инициатива. Да, Кънчо каза на Влади да ги пази, но тя започна да поставя условия, каквито Сащо например не постави. Започна да поставя изискавания и да надгражда уговорките на Кънчо. По отношение за остракизма Сашо въобще нямаше да се включи, ако Нина не го бе замесила.
За Влади изради мнение пред лагер 3 че е много хлъзгав и пр. и пр. Не е само на синхрон.
1. Гогов наистина постави въпроса с какво ще допринеса
2. Казано ми беше с каква цел и роля ме канят, просто не е излъчено, както още мнооого неща
3. Когато поисках "помощта" на Влади не беше моя инициатива срещата, а негова. Кънчо му даде гривните си с цел, ако стане златногривен да ни предпази от/на елиминация, излъчено е.
4. Разговорът ни с Влади, след който разбрах какво мога да очаквам от него (добро/ зло или нищо) също не беше излъчен.
Ако продължа, някои ще кажат, че се оправдавам, така че спирам дотук Simple Smile Хубав ден на всички! Който желае (особено Merri_an 🫣), може да ме намери в Инстаграм (nina_100yanova) и да ме пита каквото поиска, ще отговоря, доколкото мога Simple Smile

# 665
Аз въобще не знам кой искам да вземе златната гривна довечера. Георги и Кирил са ясни, обаче и Венци никак не ми е за златногривен. Няма стратегически ум това момче, иначе е свестен. Добряк такъв, но той по-скоро следва, отколкото да води.

И леко се напрегнах, като разбрах колко човека ще отпадат днес Grinning Ами те и сега ми се струват бая намалели, заради отпадналите по здравословни причини, пък след днешния епизод ще са една шепа хора. То ще останат само коалицийките. Кой кого ще предава, не знам Grinning

# 666
  • Буркина Фасо
абе интересно ми е - мениджър събития какво работи?  Smiley

# 667
Не съм казала, но ще повторя 😀

Дано махнат всички плажуващи и останат играчите, които наистина играят тази игра.

# 668
На теб може да ти се иска да отпаднат плажуващите, но за златногривния, който и да е той, е идеална възможност да разчисти малко играчи.

# 669
Учудващо недразнещ ми беше подкаста с Рената. Да, трябва да смени нумеролога с психолог, да , трябва да си подбира думите доста по-добре и да им научи значението на повечето, но някаква доброжелателна горе-долу звучеше. На места дори аз се засмях, а това е рядкост в оправдателните подкасти на риалити героите. Общо взето ми се промени мнението в позитивна насока, като за това допринесе и тролът към Влади, когато показваше, че го боляло пръстчето Satisfied .

# 670
Не успява да ме грабне. Не знам защо. Някак тази година всичко е накак сценарирано.

# 671
сигурно искате да кажете - режисирано.

# 672
Само да вметна че повечето моделки са около 180 см. Биляна и тя не е много висока, но не е моделка. Бистра за мен категорично е над 180. Допускам че е и над 185

# 673
Не успява да ме грабне. Не знам защо. Някак тази година всичко е накак сценарирано.
Предните години по-натурално Ви е било, така ли да разбираме?

# 674
Добре беше миналият сезон, мен повече ми хареса.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 18:08 от tfn2k

Общи условия

Активация на акаунт