🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 711
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 750
Жорето ту на хамстер, ту направо на плъх ми прилича.

# 751
Интересно, не сложи Мая

# 752
да, не сложи Мая. според мен го направи, заради Миро очаквайки от него подобен ход за в бъдеще.

# 753
Ще повърна

# 754
Бистра я е отписала Мая, няма да се разклати. Нищо че дрънка колко  много я обича.

Има нещо вярно, Бистра има нужда от Мая като морална подкрепа - точно както Нешка докато тече тренировката, стигне ли съвсем близо до тройката ще ѝ дойде спортния адреналин и вече ще е изцяло фокусирана върху победата, а пък Майчето е на почивка и нея това я урежда. Тя си казва как ще ѝ даде и последната си гривна ако трябва. Така че при тях нещата са изчистени.

Не разбрах каква е драмата между Берке и Биляна ? Трябва да е разбрал, че Биляна го ползва да стигне напред ли?

# 755
"Нито ми е на нивото, нито ми е... Умствено. Разбираш ме, нали?". Наистина ще е трудно да си намериш някой на нивото 😁.

# 756
  • Другата България
Интересно, не сложи Мая.
Не е интересно, направи “реверанс“ на Миро и на Бистра.
Още повече се ядосах.
Какво толкова са запазили човек, който няма никаква нужда от това да бъде пазен, та така Мая наистина ще надживее половината от останалите участници там.

# 757
Аааа, как може да има такива хора 🤬 Билянка, ако четеш - прекрасна си! Ох, много ме разочарова Берке!

# 758
Не разбрах каква е драмата между Берке и Биляна ? Трябва да е разбрал, че Биляна го ползва да стигне напред ли?
Ами ей, на - не може да готви! Човекът си е турчин... не като етнос, а като манталитет и възпитание.

# 759
Мая е абсолютен турист.
Не ми  е ясно защо изобщо е влязла в играта.

# 760
Малко ми е криндж разговорът между Лора и Берке 😬

# 761
  • София
Ох, Биляна, добре, че се отърва от тоя. Не заслужаваш това.

# 762
Да , Гошо алтруиста ако се беше светнал синхроните му да не са толкова злобни и неадекватни, с опънати жили и изкривена муцуна и правеше ходове само в играта щеше да блесне . Но характерче , не може да се превъзмогне.
Много ме кефеха , като игра Зоран  , Боби и Ани -достойно и стратегически. ( Сървайвър )
Бляна “  ни става, ни може да готви, ниска е летвата “ Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:31 от gerido

# 763
Отвратителен Берке. Той е ниската летва. А Биляна да се позамисли за избора си на мъже...ако е била искрена де...

# 764
Лора а напълно права, просто не в смисъла, в който тя си мисли 😂. Биляна не е на нивото на Берекетчето - две глави над него е... А в истинския живот той може макс да се снима като фен с нея и то ако си плати за снимката, иначе даже няма да бъде отразен 😅.

Общи условия

Активация на акаунт