🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 619
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 080
Да, Мери, съгласна съм. И от твоя ъгъл, пак всичко е в полза на Бистра.
Пък и нали силни мъже като Влади и Миро вече са в лагера на Бистра. Не виждам тя да се е свила. Тя просто е такъв характер, изпъква. Останалите жени пък са си незабележими, без значение какви мъже има около тях. При Нумеролозите останаха едни Гогов и Дзами. Гогов напоследък само мрънка. Вярно, има истина в мрънкането му, ама си мрънка. Дзами и той не се е изявявал наскоро като господар. Пък тамошните жени продължават да са си скромнички.

Ще се опитам да обясня нещо дано да успея.
Аз съм 190см. Винаги са ме радвали високите красиви жени около 180-185см ( рядко се срещат). Чувствам ги като равни. Не в смисъл, че мъжът е повече от жената, а в смисъл, че не изпитвам едно такова закрилническо чувство каквото изпитвам към жени да кажем 150-160см ( имал съм гаджета всякакви калибри..., дълга тема)
В същото време доказано е, че дребните жени търсят по- едри мъже. Подсъзнателно като закрила и сигурност. Затова Влади гледа с такова възхищение и мерак Бистра. Киро направо лигите му капят. Само Дзами в момента е уравновесен.

Това че някой я „бута“ Бистра нали не е сериозно? Мая досега нищо не е направила в нейна помощ – няма и как с една гривна. Да, играят заедно, но дотук реално Бистра бута Мая, не обратното.
Миро е декларирал намерение, да се остави да падне когато останат четирима, ако може да помогне на Бистра. Твърде много „ако“ и „може би“. Няма как да знаем нито дали Миро и Бистра ще са в четворката, нито дали Дзами ще е в нея, за да правят подобни ходове.
Влади по никакъв начин не е помогнал  на Бистра. Всъщност всичко сочи че си има своя игра, сключи коалиция с Венци и  Жоро.Нещо повече – той направи бясна игра срещу Бистра, за да я бие и да ѝ вземе гривната.
Искам да отбележа, на тези които казват че има късмет Бистра – късмета е със силните. Късмета е веднъж, дваж…не може постоянно да помага. Бистра печели внимание защото не се страхува да се хвърля на битки. Никоя друга жена - а мисля и мъж - не е участвала в толкова много битки за богатите като Бистра. . До момента спечели 3 за богатите. Загуби 2 за богатите (от Рената), но не се убоя да излезе на битки. Спечели златната гривна. Игра няколко епични битки с Влади, включително на дъжд и вятър – за баланс държа над един час. Несериозно е и тук да говорим за късмет. Никоя жена няма толкова битки като нея, камо ли успешни битки. Несериозно е да говорим само за „бутане“ и „късмет“

.

Абсолютно съгласен!

# 1 081
А това да се сътезаваш с още 5 души, задължително за победа и целият ти лагер да е срещу теб е изключително депресиращо. Евала на Биляна - показа и физика, и психика.
О, не! За нея това беше изключително мотивиращо, а не депресиращо. В началото на формата казах да обърнете внимание на това, че спортистите са хора от различно тесто... Поредното доказателство, че е така. Не заради издръжливост само. Хъса при тях е водещ. Калени са в такива отношения и борба за победа. (има едно интервю на Боряна Калейн, ако се сетя при кого беше, ще кажа, за да  го гледате и да чуете какво казва за победата)

# 1 082
Изберете играч номер 1 за седмица 1
Георги и Биляна.
На кой съюз стискате палци
Миро, Бистра, Дзами, Мая
С какви чувства изпратихте Шериф? – положителни.
Симпатизирате ли на Кирил? – не (но пък признавам че е култов персонаж и ще се радвам да остане за да се веселим. Обаче не му симпатизирам)
С какви чувства изпратихте Рената – негативни (правя уговорката, че  предаването бе полезно да има образ обиращ рязко негативните емоции, но отговора ми си остава негативни)
Какъв е Георги – злодей (тук съм се разминал с мнозинството, което мисли че той е злодей който се мисли за герой.)
Георги себе си ли е или в роля? – Георги се е вживял толкова в ролята си, че изгубил себе си. Това не е истинското му аз (той си каза в синхроните, че това е игра)
На чия страна сте – на Биляна или на Берке?
На Биляна (в потрес съм има цял човек гласувал за Берке)
Правилно ли Биляна премина в лагер 1 ?– да.  (отново има един против – явно наистина Берке чете)
Правилно ли премина Нина в лагер 1 ?– отново отговора ми е „да“. Не виждам защо да стоиш някъде където не си желан?
Изненадахте ли се че Дзами не вдигна ръка, за да спаси Ванеса и Петя ?– не (Дзами има изключително негативно мнение за Петя и не го крие)

Блу, плюли сме си в устите. и аз съвсем умерено харесвах Берке. Даже когато каза на Секулички че трябва да си изпълни думата и да спаси Марина ми се издигна в очите. Но снощи се срина жестоко в очите ми, прокопа дъното и вече е под него.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 22:49 от Лорд Сняг

# 1 083
А това да се сътезаваш с още 5 души, задължително за победа и целият ти лагер да е срещу теб е изключително депресиращо. Евала на Биляна - показа и физика, и психика.
О, не! За нея това беше изключително мотивиращо, а не депресиращо. В началото на формата казах да обърнете внимание на това, че спортистите са хора от различно тесто... Поредното доказателство, че е така. Не заради издръжливост само. Хъса при тях е водещ. Калени са в такива отношения и борба за победа. (има едно интервю на Боряна Калейн, ако се сетя при кого беше, ще кажа, за да  го гледате и да чуете какво казва за победата)

Интервюто с Боряна Калейн беше в "120 минути" миналата седмица. Предполагам за него говориш

П.П. Другия сезон ще е пълен с гимнастички😉
И да спортистите са от друго тесто

# 1 084
Да Diavolo ако може да сложи статистика до момента кой в колко игри е участвал. Победи, загуби и гривни.

# 1 085
Такава статистика има в Островът на стоте гривни - уикипедия.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Островът_на_100-те_гривни

Слизаш най-долу кликаш на седмица 1/2/3 и т.н. - и готово

# 1 086
Бистра – 3 игра за богатите (победител),  3 игра за богатите (загубила), ,, 2 игра на предизвиканите (спечелени),, 1 игра на предизвиканите (загубена ) 3 игри за златна гривна (една спечелена срещу Гогов, една защита на титлатат, и една изгубена от Влади), веднъж бе посочена от колелото

Резултат Бистра - Рената (битки за богати, или предизвикани, или за златната гривна) 2 на 2

# 1 087
Ако се пусне анкета , дали когато отпаднат Берекетчето и Гошката в 1 ден тази датата да бъде провъзгласена за празника на БГ Мама, ще е най-единодушният вот в историята Satisfied

# 1 088
Интервюто с Боряна Калейн беше в "120 минути" миналата седмица. Предполагам за него говориш
Не, по-старо беше. Не помня точно. Може и в Черешката да го каза това, което беше специално за стремежа към победа...

# 1 089

Като споменахте Боряна Калейн, нейната треньорка Мариана Памукова е била треньорка и на Биляна.

Това е интересно. Не го знаех. Е все пак не следя изкъсо художествената гимнастика. Но се радвам на успехите им.  Според мен Бистра е спряла с гимнастиката около 16 годишна когато е започнала да расте на височина. Можело е да стане европейска, олимпийска и т.н. с такава треньорка.

Не, по-старо беше. Не помня точно. Може и в Черешката да го каза това, което беше специално за стремежа към победа...

Погледни това в "120 минути" ако не си го гледала.

# 1 090
Бистра – 3 игри за богатите (победител), 2 игри за златна гривна (победител), 3 игри за богатите (загубил), 2 игра на предизвиканите (спечелени),, 1 игра на предизвиканите (загубена ) 2 игри за златна гривна (една спечелена срещу Гогов и една изгубена от Влади), веднъж бе посочена от колелото

Георги – игра на богатите 2 победа , игра за златната гривна – 2 победа и 1 загуба, веднъж бе посочен от диска
Шериф – 1 спечелена игра  на богатите,, 2 загубени на богатите, 1 спечелена на предизвиканите, 1 загубена на предизвиканите, 1 спечелена златна гривна, 1 загубена злавна гривна
Миро – 1 спечелена игра на богатите, 1 игра спечелена на предизвиканите, 1 загубена на богатите, 1  спечелена игра за оцеляване, 1 път е избран от диска, 1 спечелена игра за влизане в играта
Дзами – 1 спечелена игра на ботатите,1 загубена игра на богатитет, 1 спечелена игра на предизвиканите

Влади - 1 игра на богатите спечелена, 1 игра за златната гривна спечелена, 1 игра за златната гривна изгубена, веднъж е посочен от диска,1 игра на ботатите изгубена, 1 игра на предизвиканите  загубена

Дори при такава непълна статистика се вижда, че Бистра е водач по проведени битки - цели 13.
Шериф 7, Миро 6 Георги има 5 битки, (но пък има от всеки вид),Влади  - 5 Дзами - 3,
останалите не съм ги смятал, но Гогов,  Рената  и Венци се отличават рязко от останалите.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:40 от Лорд Сняг

# 1 091
На мен тая работа с Берке и Биляна все повече ми изглежда нагласена. Едва ли наистина съществува такъв глупак какъвто го играе Берке.

# 1 092
Памукова е била треньор на Биляна, не на Бистра.
Бистра намерих, че и на 18 се е състезавала, не знам кога точно се е отказала.

# 1 093
Повярвай - съществуват!
Бистра е на 26, тя каза че наскоро се е отказала (има нейни снимки, където е доста по-ниска.
https://viasport.bg/new/7815/Старейшинска-с-5-титли-при-грациите.html
 Допускам че изведнъж е избил на ръст и е изгубила баланс)

Биляна пък каза, че тъкмо е започнала да печели, но се е пречупила, не е могла да устиска натоварването.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:33 от Лорд Сняг

# 1 094
На мен тая работа с Берке и Биляна все повече ми изглежда нагласена. Едва ли наистина съществува такъв глупак какъвто го играе Берке.

И аз това казвам. Промото е извадени думи от контекста. Иначе дребния няма много мисъл в главата.

Общи условия

Активация на акаунт