🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 309
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Кои жени виждаш като по-достойни от Бистра? Наистина не се заяждам.
Май не съм се изразила съвсем правилно в емоцията си. Може би равностойни е по-правилната дума, като имам предвид само и единствено като представяне в игрите. Възможно е и да не съм права, но за мен Бистра е посредствен играч от самото начало и победите й се дължат предимно на помощ от публиката. Не демонстрира добро представяне дори на елементи, които би трябвало да са й силна страна заради гимнастиката. А допълнителната антипатия идва от поведението й извън арената.
Така че като равностойни на нея смятам Вера, Биляна, Петя, дори Марина. Рената също не й отстъпваше. Просто те играят доста плахо и предпочитат да си пасуват, докато тя няма проблем да ходи на битки.
Сигурна съм, че ако Вера беше по-самоуверена, щеше да покаже повече възможности.

Киро ако е разказал на Георги всички подробности за отношенията си с Биляна, е същото леке като Шамана. Баси мъжете!

# 1 006
  • Другата България
Това, че всички алфи я “признават“ Бистра аз бих коментирала и от друг ъгъл.
Тя единствена от жените от ден едно и иска, и се натиска да играе. Не се страхува, има хъс, има и добра подготовка, прилично се представя на игрите....а има и огромна доза късмет /основно с диска/. Не се страхува и да взима решения, макар и непопулярни. За всичко това помогна и отбора, в който попадна - около нея основно статисти. И тя някак изпъкна, разбира се, не без помощта на Мая.
Докато останалите жени са някак...незабележими, несигурни, недоверчиви....все някой да ги покровителства, да ги обгрижва, групираха се по двойки, по тройки....но пък и много силни мъже има и в лагер 1, и в лагер 2, които в една или друга степен спомагат жените да са основно във второстепенна роля.
Или поне до момента да бяха в такава.

# 1 007
Да, Мери, съгласна съм. И от твоя ъгъл, пак всичко е в полза на Бистра.
Пък и нали силни мъже като Влади и Миро вече са в лагера на Бистра. Не виждам тя да се е свила. Тя просто е такъв характер, изпъква. Останалите жени пък са си незабележими, без значение какви мъже има около тях. При Нумеролозите останаха едни Гогов и Дзами. Гогов напоследък само мрънка. Вярно, има истина в мрънкането му, ама си мрънка. Дзами и той не се е изявявал наскоро като господар. Пък тамошните жени продължават да са си скромнички.

# 1 008
Поздравления за Биляна! Честно да си призная, мислех че ще си даде всички гривни на Ванеса и ще си тръгне, поне аз бих постъпила така, но тя се показа като силна и уверена млада жена и много се надявам да стигне напред в предаването. И това, което всички твърдяха за нея, че е слаба и ще ходи е много жалко. Тя на колко игри е ходила, освен тази? Май една? Как прецениха, че няма да се справи!
А Марина много ми падна в очите, но предполагам, е настроена от Георги и ако имаше цялостен поглед върху случващото се като нас, не би говорила така. За Лора просто няма да коментирам. Айде, Берке да се връзва на приказките, че не можела Биляна да готви и не подхваща женска работа, да го разбере човек, но това да излезе от устата на млада жена Rolling Eyes
Между другото, не бяха ли всички от техния лагер на мнение, че отношенията между Берке и Биляна са искрени, или Лора беше на особено мнение още тогава?
За Ина ми стана малко тъжно, че не им се получиха нещата с Венци и че той не я възприема по такъв начин, но предполагам за него има значение възрастта. Иначе биха си подхождали.
Гогов е много умен и интуитивен, въпреки всички упреци към него. Интересно ми е колко много ни се припокрива начина на мислене и колко голямо влияние си оказва наистина преживения опит. Всичко, което казват, че е мрънкащ, че не си вярва, че бързо се предава, и за очакванията му към жените и семейството изобщо, и за песимизма му - различни вселени сме просто с младите и наистина те изобщо не могат да си представят дори нашият живот. Това го виждам и у децата си - има някаква бездна, сякаш липсва някакво свързващо звено между двата свята. Защото не е като да сте живели и ти и децата ти в една система, без значение дали демократична, или комунистическа, но да е било еднакво и за двете поколения. Сега просто дори и книгите и филмите не могат да обяснят какво е било чувството. А и никой не го интересува Simple Smile

# 1 009
  • Другата България
Да, Мери, съгласна съм. И от твоя ъгъл, пак всичко е в полза на Бистра.
Пък и нали силни мъже като Влади и Миро вече са в лагера на Бистра. Не виждам тя да се е свила. Тя просто е такъв характер, изпъква. Останалите жени пък са си незабележими, без значение какви мъже има около тях. При Нумеролозите останаха едни Гогов и Дзами. Гогов напоследък само мрънка. Вярно, има истина в мрънкането му, ама си мрънка. Дзами и той не се е изявявал наскоро като господар. Пък тамошните жени продължават да са си скромнички.
Забрави Виктор Митов. Blush
Но те разбирам напълно, то и аз го забравям.
Иначе, относно жените в лагер 1 мисля още от самото начало писах, че точно тези, които стоят основно в миманса, по-скоро от тях очаквам развитие във фаза 2. Визирам основно Ванеса.
Много ми се иска и Вера да стигне максимално напред.
А сега вече и Биляна.
Общо взето, от останалите жени във формата за мен най-голям шанс да стигне финал е Бистра. Основно заради Миро и всичко, което писах по-горе. После нареждам Биляна, Ванеса и Вера.
Не подценявам останалите, но с това, което са показали до момента /не само физическа подготовка, а по принцип/, просто за мен ще е изненада ако някоя от тях прескочи фаза две /има ли фаза три всъщност/.
А ако все пак това се случи, залагам на Нина. Или Петя.
Не изключвам и това Мая с хитрост да се придвижи максимално напред, с физика - цъ.

# 1 010
Не съм го забравила, но той за мен не е алфа мъж Grinning

На мен никоя от останалите жени не ми се откроява. Биляна блесна в последния епизод и показа характер. Но другите не ме впечатляват в положителен аспект.
Аз харесвам силни характери, ярки, изпъкващи. Без значение мъже или жени. Не обичам мрънкачи, оплаквачи, драматизиращи, фръцливи, мижитурки, играчи тип "фон".

# 1 011
Кои жени виждаш като по-достойни от Бистра? Наистина не се заяждам.
Киро ако е разказал на Георги всички подробности за отношенията си с Биляна, е същото леке като Шамана. Баси мъжете!
Аз не се съмнявам в Киро.
Ако не се е хвалил се е жалвал , което пак явно е било с детайли и си спада във същата категория.

Аз се наслушах приказки като мъж, мъжка постъпка, мъжка дума, мъжко приятелство, мъжка любов (Гогов искам да остане заради ей тия деветдесетарски лафчета) , пък то в понеделник някакви 'мъже' се очертава да се опитат да пречупят 20 годишно момиче като и спретнат другарски съд.

Знам че вече го коментирах, обаче не мога да си намеря място и за Беркето.
Благодарна съм на всички мои бивши гаджета , че поне са ме уведомили, че са скъсали с мен и никога не ми се е налагало да го разбирам по такъв начин.

Чакам да видя дали някой ще се намеси. Ей така ми е интересно, тия добричките и възпитаните и много интелигентните дали ще им светне , че това е грозна постъпка.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 16:44 от Не се сърди, човече

# 1 012
  • Другата България
Не съм го забравила, но той за мен не е алфа мъж Grinning

На мен никоя от останалите жени не ми се откроява. Биляна блесна в последния епизод и показа характер. Но другите не ме впечатляват в положителен аспект.
Аз харесвам силни характери, ярки, изпъкващи. Без значение мъже или жени. Не обичам мрънкачи, оплаквачи, драматизиращи, фръцливи, мижитурки, играчи тип "фон".
Съгласна съм, същия типаж харесвам и аз.
Затова вероятно мнението ми е непопулярно, но за мен Гошо е играчът на сезона до момента.
Не мога да кажа, че го харесвам като човек - не, не го харесвам, не го харесвам и като мъж, не го харесвам като персонаж.
Но като играч, който разбира играта и това какво се случва в нея, знае какво иска, знае и как да го постигне /стратегия, социална игра, физическа подготовка, манипулации.../ за мен до момента той е топ. Много се доближава до образа на типичния злодей в такъв тип формат, но му трябва още много йога, духовни практики и не на последно място - братя, за да стане новия Ники Мартинов /примерно/.
Или Ръсел Хенц, или който и да е от наистина злодеите, които са легенди. Похватите, които използва Георги някак не се вписват в моите представи за такъв тип игра, а на него някак естествено му се получава, имам чувството, че той дори не осъзнава всичко, което прави и начинът, по който го постига - толкова е обсебен от властта и това да я има на всяка цена.

И моите постове ги няма. Blush
Търсих поста на Дидо, за да си го цитирам пак - и него го няма.

# 1 013
  • София
Алоу, продукцията, имате време за монтаж - айде да не правим публичен линч по телевизора на младо свободно красиво момиче, само защото се е целувало или повече с екземпляр, който е решил да се похвали наред. Направо ме втриса от тия анадолски разбирания, иначе да, на КирЖуанеца само му се радваме. Ще повърна, Жоро е луд и не подбира средства да разчиства, а Берекета е недай си Боже такъв муж. Марина и аз опитах да харесам, хвалеха я от Максимал, е няма да стане, пълна с комплекси и тя, Лорчето е лелката пред блока със семките, само Пеньоар й липсва.
А и Миро - вече не ме радва, какво значи да играеш за Бистра и за това да спечели жена? WTF? Жена е печелила Сървайвър, може да спечели и ОСГ ако се напъне, а не да я влачите 5 човека на финала за ръцете и краката. Вземи парите, като си толкова хуманен и ги дари, има къде.

# 1 014
надявам се това, което продукцията ще излъчи в понеделник да не съсипе психиката на Биляна. Първо, този разпит от Жоро е абсолютно ужасен, кой знае какъв е тормозът и от злобните Берке, Марина, Лора, преди и Киро я коментираше.

Остава и Бай Ганьо пред телевизора да й лепне някакъв етикет. Момичето е едва на 21години. Ядосвам се от този двоен стандарт. Нали продуцентите обичали да има морал и поука, сега им е шансът да покажат морал като запазят достойството на Биляна

# 1 015
  • София
Аз искрено се надявам трейлърът за понеделник по някакъв начин да е подвеждащ и да не се случва това, което изглежда, че се случва. Направо ми се е свило сърцето за гаврата с това момиче.

# 1 016
Аз пък се надявам, каквото и да е означавал трейлърът, да имат достатъчно време да монтират епизод без тая позорна история с другарския съд, защото ще излезе, че от продукцията са също едни анадолци, щом намират нещо интересно за тиражиране в подобна гадост!

# 1 017
  • Другата България
И с какво поста за Биляна и другарския съд заслужаваше да бъде заметен?
Аз пак ще го напиша.
Гледах промото. И съм изключително недоволна от другарския съд, на който “мъжете“ подлагат Биляна.
И недоумявам защо тя се е съгласила да им дава обяснения кога, какво и с кого.
Да е побутната от продукцията?
Но, какво ми направи впечатление.
Гошо “стреля“ въпрос след въпрос, а Биляна му отговаря /WTF???/.
Та, един от отговорите беше нещо от рода на: “С единия съм правила, с другия не съм“, и “Ходила съм у тях...“
Кой е единия /ако приемем, че е Киро/, и кой е другия? И ако е ходила у тях, то е било преди формата, явно и очеизвадно.....защо злепоставят това момиче?

# 1 018
Всъщност каза "За един съм правила, за друг не съм", тоест "Вярвайте на каквото си пожелаете".
Ако ще и оргия с всички участници да е правила, това си е неин избор. Заради такива като Георги хората гледат с насмешка на духовните, вярващите в езотерика, астрология и прочие, поставяйки ги под общ знаменател. Такива неизградени личности (да не казвам комплексари, ама го казвам всъщност) използват тези неща само за да се поставят по-високо от другите.

# 1 019
В промото Биляна си казва, че обича Берке(ясно е, че става дума за хиперболизирани емоции в затворена среда), което за мен и обеснява защо се оправдава. За разлика от него тя не е озлобена, а наранена и си пролича. И не иска да оставя някакво усещане за предателство.Може би не е споделила цялата история на Берке, но за сметка на това Киро като един традиционен темерут си му е изпял всичко на Жорката под навеса и както си се знае от време оно за кокошка няма прошка. На 21 години е. Не може да проповядваш морал и да си готов да омаскариш един човек публично в реалния живот за едни 100к. Всички стратегии са на място, но има морал, който не може да се прекрачва за мен и независимо дали Георги ще спечели и дали тази му стратегия ще се окаже победоносна, той наистина се дискредитира по непоправим начин.

Общи условия

Активация на акаунт