🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 310
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
И друго се чудя, толкова ли нямаше някоя жена да се намеси в тази гавра - жените от лагер 1 поне изглеждат адекватни, за разлика от тетките от лагер 2.
Може би не са били там.

# 1 021
  • Другата България
А, така съм съгласна, аз съм чула “с един“, а не “за един“.
Но каза, че е ходила у тях...
А Киро седи, и с “онази“ усмивка....от рода на “хак да ти е“....грозна история.
От най-грозните.

# 1 022
Мери, ти си гледала промото във фейсбук, което е отрязано. Това на края на епизода беше още по-ужасно защото го имаше Берке, на когото буквално му излизаше пяна около устата от озлобление. И независимо какви грешки може да е направило момичето, защото очевидно има ужасяващ вкус за мъже, който се надявам да израстне, този поглед на абсолютно съкрушение и болка от предателство не смятам, че тя може да го изиграе. Каквото и да е било, тя е имала нещо към Берке и поведението му наистина я нарани. Тя на телевизора изглеждаше 10 сантиметра по-ниска и смачкана.

# 1 023
  • Варна
Ужас.
Думи нямам, честно.

# 1 024
Аз сега се загледах и Лора и Марина, че са там под тоя навес.
Лора уж мрази мъжете, защото са я наранили по един или друг начин и ги е зачеркнала тотално.Тя все ги плюе, и ми е чудно дали ще защити посестримата си.
 Тя има син, а Марина двама сина, любопитна съм да видя дали смятат, че това поведение трябва да се толерира от мъж към жена, и това ли техните синове трябва да им е пример.

Нали все се бият в гърдите, че са там да дават пример на децата си, за сега май само Миро дава добър пример на децата си.

Чакам да ме разубедят, но едва ли.

# 1 025
Аз пък искам нищо да не спестяват. И не защото ми се гледа унижението на едно момиче, което предполагам ще получи огромна подкрепа, а за да могат зрителите да видят истинските лица на някои хора и докъде може да се стигне когато човек се самозабрави в амбицията си. Надявам се и Биляна да погледне от друг ъгъл ситуацията и вече избягва подобни "мъже" и да им дава обяснения. Ако още не е, разбира се.

# 1 026
Аз само не разбрах, не беше ли Берекетчето този, който разправяше "Не виждам да се разхожда по плажа с пръстен на ръката, че да ѝ казвам какво да прави", а пък след малко ѝ държи сметка , какво е правила, преди да се запознае с него?!?! Дано не ѝ се кара и за гаджетата в училище, които е имала, че му подронва аФторитета така...

# 1 027
Чудите се как така Жорко знае пикантерии за Биляна? Аз имам идея и тя не е,че е разчел правилно звездите.😉   Сигурна съм,че един мъжкар с мръсни гащи се е похвалил. 
  Много обичам да съм права и сега самодоволно потривам ръце- Марина се показа в пълната си прелест,а Лора я догонва.
  Чудно ми е защо никой не отразява Гогов. Няма го в ничия коалиция,а той има много точен поглед върху нещата....

# 1 028
Според мен е възможно Гогов и Дзами да са се разбрали нещо задкулистно. Но дори и да не са, Гогов към момента си е ок в играта. Има време да се ориентира. Пилците се броят наесен.

# 1 029
Никой не отразява Гогата, щото няма гривни, няма друга причина. Ако имаше 10 гривни, щяха да се избиват да са в коалиция с него, ама той е клош в момента и на никой не му е от полза, което е разбирамо.Удари ли някой с много гривни, Дзами ще е първият, който ще се присламчи 😉

# 1 030
Ех, как хора, които харесваш, Жоро и Марина, за един миг се сриват в небитието. Милата Биляна! Но нищо, млада е още и ще излезе оттук с един добре научен урок. За "ниските" мъже.

# 1 031
  • Варна
Чудите се как така Жорко знае пикантерии за Биляна? Аз имам идея и тя не е,че е разчел правилно звездите.😉   Сигурна съм,че един мъжкар с мръсни гащи се е похвалил. 

В епизода в сряда се споменаваше за  вечерите с дълги разговори , които си имат в камп 2 и че жените щели да развалят мъжките разговори ако се преместели в техния заслон. Кой знае какви истории си разправят.. и как ги украсяват..

# 1 032
  • София
Да, Мери, съгласна съм. И от твоя ъгъл, пак всичко е в полза на Бистра.
Пък и нали силни мъже като Влади и Миро вече са в лагера на Бистра. Не виждам тя да се е свила. Тя просто е такъв характер, изпъква. Останалите жени пък са си незабележими, без значение какви мъже има около тях. При Нумеролозите останаха едни Гогов и Дзами. Гогов напоследък само мрънка. Вярно, има истина в мрънкането му, ама си мрънка. Дзами и той не се е изявявал наскоро като господар. Пък тамошните жени продължават да са си скромнички.
Така е, не се е свила Бистра, но да не забравяме, че тя единствена от жените на този остров има силен гръб, който с всеки изминал епизод става все по-солиден и многоброен. Сума ти хора са там, за да я бутат и подкрепят, никоя друга жена няма подобна привилегия. В началото Мая й проправяше пътя и дори смятам, че тя й показа точно как трябва да се играе играта, а после се появиха Влади и Миро.
Само тя разполага с тази солидна протекция, без да е направила каквото и да било усилие, за да я заслужи, направо й се стовари от небето, въпреки самоубийствената й социална игра. А така е много по-лесно да се играе.

Аз Гогов много го харесвам и искам да продължи. Забавлява ме начинът му на игра в стил умряла лисица. Дава си вид на глуповат и наивен, но е много наблюдателен и прозорлив, лесно и правилно разчита хора и ситуации. Не знам дали правилно помня, че е работил в криминална полиция, но ако е вярно, горните ми наблюдения получават своето обяснение.
И в същото време с прийомите "Аз не съм оттука и съм за малко" съвсем умишлено цели да се представя като безопасна игла и да бъде подценяван, а в същото време в игрите се представя много добре. И както виждаме, стратегията му работи засега. Ще ми се Дзами да го приобщи към коалицията.

# 1 033
Аз пък искам нищо да не спестяват. И не защото ми се гледа унижението на едно момиче, което предполагам ще получи огромна подкрепа, а за да могат зрителите да видят истинските лица на някои хора и докъде може да се стигне когато човек се самозабрави в амбицията си. Надявам се и Биляна да погледне от друг ъгъл ситуацията и вече избягва подобни "мъже" и да им дава обяснения. Ако още не е, разбира се.
Не се знае! Във фейсбук е сбирщина от луди хора, които са големи "моралисти". Един Господ знае каква помия ще се изсипе върху нея. Просто нямат право да правят това с живота на който и да е, решил да участва в продукцията им. Тези Биг брадърски похвати са просто най-долно ниво!

# 1 034
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не мога да повярвам, че ще го напиша, но лагер 1 Нумеролози в момента ми е най-приятния
и нормален кемп. В лагер 3 Миро и Венци ми харесват, Бистра като хъс и желание за игра,
Влади с популизма и схемите му подозирам, че ще се надиграе сам.
След снощния епизод официално обявавам, че за мен лагер 2 е дъно. Там освен тренера
няма един, който да е читав. А дзен будата след като се развихри и разкри напълно себе си
еднолично измести в класацията ми Мая като персона, която искам да видя как си тръгва
от острова с увесен нос.
В понеделник явно ще гледаме "Алената буква" във вариант ОСГ, още от промото съм възмутена.

Общи условия

Активация на акаунт