🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 321
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 035
Гогов и аз го харесвам.

Шериф поздравява Биляна в Инстаграм
Скрит текст:

# 1 036
Аз пък искам нищо да не спестяват. И не защото ми се гледа унижението на едно момиче, което предполагам ще получи огромна подкрепа, а за да могат зрителите да видят истинските лица на някои хора и докъде може да се стигне когато човек се самозабрави в амбицията си. Надявам се и Биляна да погледне от друг ъгъл ситуацията и вече избягва подобни "мъже" и да им дава обяснения. Ако още не е, разбира се.
Не се знае! Във фейсбук е сбирщина от луди хора, които са големи "моралисти". Един Господ знае каква помия ще се изсипе върху нея. Просто нямат право да правят това с живота на който и да е, решил да участва в продукцията им. Тези Биг брадърски похвати са просто най-долно ниво!

Не трябваше нищо да показват, сега няма как да се спре помията, ако решат да поспестят нещо или повечето, ще се развихри въображението и дискутират всякакви предположения, както и ще се направи (кофти) услуга на мъжките клюкарки и морализатори от предаването.

Мислех си преди малко... Не ми харесва и как някои от жените във формата едва ли не се доказват и показват предимно чрез домакинските си (или майчински) умения. Например онези от лагер 2 нямат хубав заслон и не могат като едни нормални жени да помолят мъжете да им направят или предостъпят. "Мъжете" там обаче нямат никакви скрупули да си искат домакински услуги в замяна, както и останалите едва ли не да изискват жените да ги обгрижват, при положение, че търтеи като Берке дори не са направили кой знае какво за тях. И ме дразни Марина, защото има други качества, по-подходящи за това предаване, но вместо това сервилничи и се натяга... търчи с тигани по плажа, прави закуски... Лора да не е по-назад. Готови са да се обърнат и срещу собствения си пол и изобщо срещу някой, който нищо не им пречи или не им е направил.

Изобщо не очаквах Бистра и Мътна да изперат прането на Киро, ма ей го на. И те са решили да търгуват с домакински услуги. Тъпо. Още повече че Кирето вече е от тяхната коалиция.

Харесвам борбеността на Бистра, но ми се ще ако има победител жена в някакъв такъв формат, то победата й да не заслуга на други, а най-вече нейна лична. Не знам колко и как ще й помага Миро, много е тънък момента.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 18:25 от ladonnae

# 1 037
Аз е началото Гогов изобщо не го харесвах, сега започна да ми се издига в очите. Има добър поглед над играта и смятам добре умее да разчита хората.
А никога няма да разбера какво ги вълнува хората кой с кого си ляга, къде си го слага, по колко пъти на ден и т.н. Че и седнали всички на куп да я питат какво, с кого е правила. Жалко, че няма да им каже “А вас какво Ви засяга?”. Берке още с това “ми тя като не може да готви значи не е жената на живота ми” ме изгуби. 😀 Жоро много добре знае, че искаше да разкара Биляна, ама иначе пред другите “Абе тя може да го разбере погрешно, че не държим на нея”, как се направи и той на неразбиращ.
И се връщам на това, че най-духовните излязоха най-гнили..

# 1 038
Затова вероятно мнението ми е непопулярно, но за мен Гошо е играчът на сезона до момента.
Не мога да кажа, че го харесвам като човек - не, не го харесвам, не го харесвам и като мъж, не го харесвам като персонаж.
Но като играч, който разбира играта и това какво се случва в нея, знае какво иска, знае и как да го постигне /стратегия, социална игра, физическа подготовка, манипулации.../ за мен до момента той е топ. Много се доближава до образа на типичния злодей в такъв тип формат, но му трябва още много йога, духовни практики и не на последно място - братя, за да стане новия Ники Мартинов /примерно/.

Никаква прилика между двамата. Ники Мартинов излъчваше една надменна и дразнеща самоувереност, но и спокойствие. Заяжданията му с другите бяха основно, че има повече умения от тях. А на игра просто отиваше и побеждаваше. Сам, без коалиции. Затова и зрителите толкова го харесаха. Отделно, като баща на две дъщери, отгледани от него като свободолюбиви момичета, съмнява ме да разпне чужда дъщеря с подобни въпроси. А Жорето е несигурен нервак, говори като картечница, ръкомаха, интригантства, играе си на гуру, бог, шаман... Да, става за злодей, за друго - не.

Харесвам борбеността на Бистра, но ми се ще ако има победител жена в някакъв такъв формат, то победата й да не заслуга на други, а най-вече нейна лична. Не знам колко и как ще й помага Миро, много е тънък момента.
Които и да са финалистите и колкото и да са силни самостоятелно, те ще са стигнали дотам с помощ от приятели. Условията и правилата на играта включват помощ.  

Гледах днес по-рано видео визитката на Лора. Не съм гледала на всички участници, гледам чак като ми направят с нещо впечатление. Ами, кофти човек е.

# 1 039
  • София
Брей,как живна сериалчето.НН паметник трябва да вдигне на Берекетчето.
И ще дълбае,дълбае още.Като си спомня във Фермата как докара жената на фокусника да оскубе косите на Ханджийска.Как Красимира трябваше да къса с писмо,пък Валерия-въздушни послания от любимия.
Пък колко мързеливи жени неготвещи имаше...
И гласът зад кадър на Надето,че с интонационни ударения,изпипано.

# 1 040
  • Другата България
Същото казвам.
За Ники Мартинов.
Ако Гого иска да прилича на него, примерно, не му се получава.

# 1 041
  • София
Препоръчвам новият Надкаст, Неделчо и Туджаров така сипаха на Беркето, че мед ми капе на ушите.
Аз писах по-рано, че участниците трябва да се примирят с хейта и обсъждането, обаче всяко нещо си има някаква морална граница. Крайно против съм този публичен "шамар" на 21 годишно момиче в национален ефир. Ако на острова е спала с двама, ок съм да го обсъдят, но личният й живот преди играта, толкова долно изложен и използван - минаваме вече към долнопробен Биг брадър, сори.

# 1 042
Гледам промото пак и се вбесявам.
"Целували ли сте се? Интимно ли е било? Правили ли сте секс?"
Георги с какво право задава такива въпроси на Биляна? За какъв се е взел тоя?
Ужасно съм възмутена!

Леле! И тя му отговаря? Потрес! Нямаше ли кой да му каже на това момиче, че трябва да им тегли една майна и да не се занимава с тях?
Довечера ще гледам епизода с дъщеря ми тийнейджър. Направо се чудя докато го гледаме това, аз, дето никога не съм я била, дали да не й кажа, че ако някой ден някой си позволи да й говори по този начин, майка й ще я набие ако стои кротко и дава обяснения!

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:40 от Гарганела

# 1 043
...

Които и да са финалистите и колкото и да са силни самостоятелно, те ще са стигнали дотам с помощ от приятели. Условията и правилата на играта включват помощ.  
...

Едно е помощ, друго е подарена победа или зорлем да те бутат на финал. Затова казах, че е тънък момента. Засега не е прескочена границата. Така или иначе никой няма да играе вместо нея и ще трябва сама да си взима игрите. На мен затова Ники Мартинов ми е любимия финалист - защото чисто сам си извоюва победата. Макар че той е по-особен случай, не са много хората, които биха успели.

Между другото - защо се приема априори, че една коалиция от трима ще бъдат всички на финал? Не че много ми се мислят схеми и варианти, но според мен това би бил най-добрия вариант, по-вероятно е все някой от коалицията да падне по пътя в някой двубой.

# 1 044
  • София
Гарганела, не бързай да биеш детето - в понеделник чак е другия епизод:)

# 1 045
Оф, бе, как ще си бия детето, ама направо изпаднах в шок, като го видях това! Weary
Жалко, че Шериф си тръгна. Падна рязко морала в племето! Той успяваше някак с авторитета си да ги укротява.

# 1 046
  • София
Оф, бе, как ще си бия детето, ама направо изпаднах в шок, като го видях това! Weary
Жалко, че Шериф си тръгна. Падна рязко морала в племето! Той успяваше някак с авторитета си да ги укротява.
Това беше шега по повод превантивния шамар, ясно е, че не си биеш детето, ама хуморът понякога не се хваща през монитора.

# 1 047
Никаква прилика между двамата. Ники Мартинов излъчваше една надменна и дразнеща самоувереност, но и спокойствие. Заяжданията му с другите бяха основно, че има повече умения от тях. А на игра просто отиваше и побеждаваше. Сам, без коалиции. Затова и зрителите толкова го харесаха. Отделно, като баща на две дъщери, отгледани от него като свободолюбиви момичета, съмнява ме да разпне чужда дъщеря с подобни въпроси.
Ники Мартинов го обожавах, рядко има такива играчи.  При него беше безкомпромисно, смазваше  и чисто и просто си знаеше че е по-добър. Противоречив като държание, но беше удоволствие за гледане. Една реплика от него съм запомнила "добрият сън е по-важен от добрата храна" и е абсолютно точно.

# 1 048
Ако е спала, с когото и да е, в тея условия на не особена хигиена, зле за всички участващи ин дЪ мейкинг …

Иначе както каза някой добре върви сериалчето, то и в Плажа Лео като спа с шефката и нещата лека по-лека си отидоха на бой…

# 1 049
Aко Шериф беше още в играта, съмнява ме, че Жорето щеше да прави такива циркове. Най-малкото щеше да е с по-малко гривни, евентуално не и златногривнен, и съответно по-малко обладан и не толкова "смел".

Нека видим докъде и как ще стигне Бистра и в какво ще се изрази помощта на Миро, и чак тогава, ако е вярно, да говорим, че тя е побутвана и че той ѝ е бил патерица.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 20:21 от Блу

Общи условия

Активация на акаунт