🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 326
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 960
И аз не искам да намаляват епизодите, защото чарът на предаването е социалната динамика. Това е нещото, което е различно спрямо друргите подобни реалити предавания. Ако намалят продължителността на епизодите несъмнено ще режат именно диалозите и стратегиите.

# 961
  • София
Аз също гледам с от по-късно и превъртам рекламите. Да живее цифровата телевизия и новите технологии.
Вече почти съм сигурна къде живее Миро. Тази седмица го видях два пъти на едно и също място. Първия път не бях сигурна, че е той, но след втория се уверих, че не съм сбъркала. Човекът има деца, затова няма да напиша мястото. Ходи бързо и с наведена глава и не поглежда в страни. Явно гледа да не го разпознаят.

# 962
Ходи бързо и с наведена глава и не поглежда в страни. Явно гледа да не го разпознаят.
той така си ходи, не се оглежда да види дали някого ще го разпознае, защото не го интересува славата.

# 963
Виви, то и сега половината диалози все едно са изрязани и тук се чудим какво точно сме изпуснали.
С един добър монтаж биха могли да се вместят в по-малко време. Сега преди всяка игра гледаме кой как си пуска гривните в купата и обяснява кое число му е скъпо и кое не. Нинджите с диска също може да ни ги спестят. Кой лежи по плажа, кой каква гимнастика прави - ами излишно е. Да се концентрират върху ключовите събития и диалози, а не върху пълнежа. Един американски сървайвър как се вмества в 40 минути без рекламите, пък ние и в два не можем. И не е като там да няма стратегии и динамика.

# 964
Какво работи един ивент мениджър? Носи нелеката отговорността да протече едно събитие безпроблемно от типа на : концерт, новогодишна нощ, тийм билдинг, конференция, симпозиум и други. Това включва транспорт,  настаняване, изхранване, озвучаване, награждаване и много други.

# 965
  • София
Може да свият епизодите до 40 мин, ако искат. Ама аз не искам. Simple Smile
На мен ми харесва така. И 3 часа да е епизодът - ще ми е интересно и ще си го изгледам с кеф (с превъртане на рекламите, де). Simple Smile
Скрит текст:
И аз съм работещ човек, даже не работя до 17,30, а до колкото се налага и обикновено се налага да е до много късно. Много често се прибирам вкъщи когато предаването е към края или поне - до средата. И като го превъртя от начало, ми е идеално.

# 966
  • София
Друго което могат да спестят са двете минути рекапитулация след всеки рекламен блок, сякаш за тези няколко минути сме забравили какво се е случило буквално преди 10 минути. Малко заприличва на онзи виц за блондинката, която не я пускали в обедна почивка, защото след това трябвало да я обучават наново Joy

# 967
Друго което могат да спестят са двете минути рекапитулация след всеки рекламен блок, сякаш за тези няколко минути сме забравили какво се е случило буквално преди 10 минути. Малко заприличва на онзи виц за блондинката, която не я пускали в обедна почивка, защото след това трябвало да я обучават наново Joy
Това верно е много изнервящо 😅. Ясно ми е, че няма с какво да пълнят ефирно време, ама сбит преразказ на последните 30 минути с наклон на... могат да ги спестят.

# 968
Според мен Миро още преди влизането си е бил решил да направи така, че да помогне на жена да спечели. Мисля си, че щеше да помага на жена, в който и лагер да беше.
Разбира се, само той може да потвърди, или отрече това, но така мисля аз.

# 969
Искам да отбележа, че аз нямам нищо против социална игра. Но от монтажа има какво да се желае. Например цели два часа ни занимават с уговорките за водната битка, при положение че за 90 секунди прецакаха всички уговорки. Спокойно можеше да скипнат половината от уговорките, след като така или иначе не важат.
За сметка на това - ето вчера Берке казва, че говорил с Биляна и тя му била неубедителна, а не дават диалога им, пък ни занимават с това което мисли Марина за Биляна.

Също така Кирил в едната серия се заканва да сваля главите на лагер 1, в другата един кротък и смирен, а никой не дава разговорите, които е водил и промяната изглежда нелогична.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 12:48 от Лорд Сняг

# 970
Къде мога да гледам промоо за следващ епизод, всички го коментирате, а аз бърза да прехвърля на ББ.
Ето го:
https://fb.watch/vr8ILCVYrf/

# 971
  • София
Гледам промото пак и се вбесявам.
"Целували ли сте се? Интимно ли е било? Правили ли сте секс?"
Георги с какво право задава такива въпроси на Биляна? За какъв се е взел тоя?
Ужасно съм възмутена!

# 972
Кадрите с трепетите между Берке и Биляна ми бяха досадни, но вече разбирам защото им отделяха толкова време. Репликата на Диляна на филипино пти всяко отваряне на диска е излишна, веднъж беше достатъчно. А за битката за храна точно това беше интересното - колко време ѝ отделиха участниците да не наговарят, комбинират и спазаряват, за да им бъдат разбити плановете за секунди. Не ме дразнят и на пръв поглед излишни кадри като зяпане на изгрева с лека тренировка, разходки на рачета по пясъка, хапване от черупката на кокосов орех и подобни "лежерности" от ежедневието. Това са ми секундите да откъсна поглед от екрана, да хвърля поглед в темата, а и това е времето, когато виждаме участниците в по-кажуал вид... Имам нужда от тях, макар че в повечето случаи гледам на запис. Идната седмица със сигурност ще гледам само на запис, при това с голямо закъснение, но се надявам от темата да разбирам навреме какво се случва.

# 973
Ужасно съм възмутена!

За духовния ментор на лагера JoyJoyJoyJoy
Сега - сериозно. Убеден съм, че това е стратегия, иска да компрометира Биляна съвсем умишлено.

# 974
Ужасно съм възмутена!
Мда. Отвратително. И на 2 пъти виждам как след победа в игра крещи с цяло гърло като пълен неандерталец. И какво показва с това?

Общи условия

Активация на акаунт