🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 634
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 110
Хора, как ще коментирате следния факт:
Още не е започнал 'Кръгът' и дават синхрон на Миро как щял да си даде едната гривна на Ина, за да я върне тя на Алекс и така той да има 3, за да се върнел сред богатите (?!)

Преди синхрона дадоха как обсъждат в лагера, даже Ина каза, че все пак ще пледира, че не иска гривни. Аз го разбрах, че преди кръга са казали на всички:

https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/biljana-osaz … izljaza-sama.html
след 10 минути и 30 секунди

# 1 111
Всички знаеха как ще протече спасяването преди кръга. Алекс каза че той го е предложил на Миро. Венци и Влади също се бяха разбрали предварително да дадат гривни на Ванеса и Петя.
Биляна е хубаво да си избира мъже по-добре и да не скача веднага в взаимоотношения. Историята с Киро си е срамна, такова хубаво момиче да се хвърли на Киро баш Joy Киро явно е разказал на всички какво са имали с Биляна и затова в началото мъжете масово му съчустваха. Пинчера играе много долно, баш с нещо такова щял да я дескридитира.

# 1 112
Чета тук, че Бистра била толкова уверена, защото имала Мая и Миро като гръб. Не смятам Мая за никакъв гръб, по-скоро за тежест.
А относно Миро - да напомня, че Бистра НЕ знае за неговите намерения. Той изрично беше казал (май като разговаря с Дзами), че иска Бистра да не научава за неговите цели спрямо нея.

# 1 113
  • Другата България
Joy
Значи и Алекс е човек на продукцията тогава.
Щото той е предложил на Миро да направят врътката с гривната. Тоест, знаел е преди него.

Няма конспирация тук.
Колкото и да се търси такава.
Всички са знаели, не е само Миро.

# 1 114
Е, Миро трябва да се оплюе и дискредитира. Нали подкрепя Бистра Grinning

# 1 115
  • България
Туджаров в надкаста засякъл Георги в някакъв мол. Бил с Бистра Thinking
Ходят да играят тенис до един мол и после ядат. На мен не ми приличат на двойка.
Повечето участници се срещат след предаването и купонясват заедно.

# 1 116
Е, Миро трябва да се оплюе и дискредитира. Нали подкрепя Бистра Grinning
А що, на някой може да му е неприятен и без да е патерица за Бистра.

# 1 117
  • София
Да, казали са на всички по-рано, така е. Няма конспирация тук разбира се, но монтажно не стои добре.

Иначе за другото. Уважавам Бистра като герой който движи шоуто, но се дразня че толкова брутално я лансират от продукцията като топ фаворит и сигурен победител.
10 минутния синхрон за Нешка и гимнастиката още в началото на сезона, после 5 минути драми за баща и. Мая я пази като майка орлица, Миро и е патерица, Венци и се прехласва заради Стиляна Николова, Влади я харесва, абе изобщо ако Бистра не стигне финал ще е шока на сезона.
Ще призная продукцията и ще напиша, че са велики ако ни пускат по пързалката с този толкова крещящо направен уинър монтаж за Бистра. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:13 от Diavolo

# 1 118
  • Другата България
Да, казали са на всички по-рано, така е. Няма конспирация тук разбира се, но монтажно не стои добре.

Иначе за другото. Уважавам Бистра като герой който движи шоуто, но се дразня че толкова брутално я лансират от продукцията като топ фаворит и сигурен победител.
10 минутния синхрон за Нешка и гимнастиката още в началото на сезона, после 5 минути драми за баща и. Мая я пази като майка орлица, Миро и е патерица, Венци и се прехласва заради Стиляна Николова, Влади я харесва, абе изобщо ако Бистра не стигне финал ще е шока на сезона.
Ще призная продукцията и ще напиша, че са велики ако ни пускат по пързалката с този толкова крещящо направен уинър монтаж за Бистра. Simple Smile
Аз точно заради уинър едита на Бистра не мисля, че Бистра ще е на финал.
Прекалено много се набляга на нея още от самото начало, прекалено много хора “работят“ за това тя да е в тройката, а когато нещо прекалено много ни се набива в очите, аз винаги си имам едно на ум. Това още от ИВ ми е останало, тук тази продукция може да ме опровергае, но моите залози са /ако има жена на финал/ по-скоро за някой от миманса - Биляна или Ванеса.
И знам, че е рано, но моите трима за финала са тези, като на мястото на Миро аз виждам Дзами.
Моите прогнози са тези, а не хората, които искам да видя там.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:16 от Merri_An

# 1 119
Аз пък Диляна я разбрах като да има жена на финала и тази жена по-скоро не е Бистра или Мая.
Явно нищо не е спойлнала

за спойлер тага ти липсват скобите и /
[спойлер][/спойлер]

# 1 120
Аз пък Диляна я разбрах като да има жена на финала и тази жена по-скоро не е Бистра или Мая.
Явно нищо не е спойлнала

липсват ти скобите и /
[спойлер][/спойлер]
Различно сме ѝ разтълкували бръщолевенията явно Smile . Ще е яко да има една жена, щото ще е имало някакви обрати, за да отпаднат някои от подготвените мъже с много гривни, но на това му давам макс 10% да се е случило.

# 1 121
  • София
Георги е качил видео в стори как заедно тичат с Биляна в парка и явно са в добри отношения. Всичко е изговорено и простено. Това вече циментира заключението ми, че той е осъзналия се герой, който се е превърнал в злодей, споменат от Ники Николов.
Но това е голям спойлер,
Скрит текст:
защото доколкото си спомням Ники Николов каза, че този човек таман осъзнава в какво се е превърнал и се е реабилитирал по някакъв начин (изживял е своя катарзис) и отпада от играта?! Нещо такова беше казал, ако греша някой да ме поправи.
Абе хора защо издавате такива неща по тези шибани подкасти??? 😠

Нито дума от Биляна за Берке. Тотален игнор. От великолепната четворка също никой не защитава Берке, самото Берке се е покрил и като цяло освен хейт към него има и игнориране, което е още по-лошо.
Все пак приятелите не са ли за това? Секулички, Георги, Шериф, Сами, поне малко от малко да вземат някаква позиция. Биляна е нормално да не го отразява.

Доста интересни неща е публикувала Биляна, ето и най-важното, относно Жоро, битката и лагер 1.
Останалите неща поне според мен не са чак толкова любопитни. Ако някой има време може да ги публикува разбира се.

Шериф за Биляна

Подутия крак на Шерифката.
Предполагам знаете, но това е станало след лекарска грешка на терен. Не са взели мерки там, подценили са ситуацията, мислели, че е хванал грип.

# 1 122
Те може да са си го изговорили и Гошката да е успял да извърти нещата пред нея, ама ние не сме кьорави 😉. Няма монтаж на света, дето да го изкара толкова зле, колкото беше. Сега изгледах Надкаста с обзора и там казаха, че не бил гледал абсолютно нито едно риалити, което значи, че е супер изненадан от хейта по него и ще почне да се оправдава яко, само че тоя кораб отплава вече 😅.

Вери е добре да гледа по-внимателно епизодите, че твърденията, как Берекетчето бил много интелигентен, въпреки че "не го показвал", ми се виждат абсурдни 😅. Досега не съм видял дори наченки на интелект, а само обратното. Не се сещам за точната дума, че беше доста дълга, но май беше  анаграма на "път".

# 1 123
  • България
Риалити, не риалити, да очерняш момиче и да се хвалиш как можеш да й сринеш репутацията, е причина да мисля, че Георги не е мил, добър и стойностен.

# 1 124
В последния Надкаст Туджаров каза в началото, че наскоро се е срещнал с Георги и той му казал, че бил голям фен на разсъжденията на Неделчо и е прав за всичко, което е казвал за него в подкаста.

Общи условия

Активация на акаунт