Как да се предпазим от хрема

• 404
  • 5
  •   1
Отговори
Добър ден , имали нещо с , което да се предпазим от чести хреми. Хубав ден

# 1
  • София
Закаляване на организма, така че имунната система да започне сама да се справя с тях.

# 2
От унг приема омега 3 на мьолерс ,витамин д, и един билков сироп с бъз, ехинацея, и др. Съставки . Но си викам може да има нещо като маз ,която да прави защитен филм на лигавицата на носа

# 3
  • София
Основното е закаляването и добрия имунитет, които се постигат с подходящото здравословно хранене, прием на естествени витамини и минерали (не на таблетки), много време на открито и на чист въздух, спорт. В аптеките продават разни спрейове, които уж защитават от вируси (това трябва да бъде консултирано с фармацевт), но повечето реално в дългосрочен план увреждат лигавицата и я правят по-чувствителна, а има опасност и при реална нужда от употреба на лекарства и спрейове тялото да е станало резистентно и да не могат да облекчат симптомите, срещу които се ползват тогава.

# 4
  • Melmak
Със спорт. Винаги като съм в добра форма не боледувам. Дори с хрема.
Аз ще включа и предпазване от големи температурни разлики. На мен ми тече носа от климатици като е лято примерно от 40 градуса навън да влезеш на 20.

# 5
Активно време на чист въздух всеки ден (доколкото в София и други български градове може да е чист),
често проветряване на затворените помещения, избягване на закрити места с много хора, при нужда от такива (напр. претъпкано метро) - маска от висок клас, ако сте много прилепчиви към вируси.

Честа профилактика на климатиците - обикновено в офиси и публични пространства са задръстени с всякакви гадости, но поне за дома и колата е добре да се погрижим.

Общи условия

Активация на акаунт