Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Феми, като каза Алперен и Джемре, не съм сигурна дали е пускан превода на последния излъчен 9ти епизод на Лейля.
Бг превод от Нерон.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/11/9-neron-angelov-nov.html

# 526
От Бирсен Ант .

Суде Зюлал Гюлер стана главната женска звезда в телевизионния сериал Zembilli

Репетицията за четене на телевизионния сериал „Zembilli“, чието действие се развива в град Измир подготвено от Üs Yapım за ATV се проведе днес.

Снимките на сериала " Зембили" започват следващата седмица. Емре Динлер ще играе ролята на „Адем“, а Ялчън Хафъзоглу ще играе ролята на „Тарик“ в сериала, където актьорите се събраха за репетиция за четене днес . В сериала, в който Özgür Cem Tuğluk ще играе "Kadir", Sude Zülal Güler се присъедини към водещите герои на сериала с ролята на "Esma". В сериала, базиран на историята на четирима приятели, Damlasu İkizoğlu ще играе "Fidan", Dilara Yeşilyaprak ще играе "Nuran", а Melisa Bostancıoğlu ще играе "Şükran", а успешната актриса Melis Özçime също ще се появи в " Zembilli".

Atakan Hoşgören ще изиграе злодея İlyas в „Zembilli“, чийто сценарий и история  принадлежат на  Fatih Özcan и  ще бъде режисиран от Ufuk Hakan Eren . Майсторите актьори Murat Akkoyunlu, Hilmi Özçelik, Ruhi Sarı, Murat Kılıç и Kadim Yaşar ще изиграят бащините герои в сериала, който ще бъде заснет в İzmir Birgi.

# 527

Попаднах на тази снимка и тук ми се струва че се цулеват с език😆 Аз мислех , че в турските сериали са обрани в тези неща

# 528
О , има целуфани с език и още как .. Stuck Out Tongue Closed Eyes особено на платформите да видиш как се вихрят турците .

Първият кадър от втория сезон на Magarsus пристигна!

Излезе плакатът на филма "39 градуса любов" с участието на Айча Айшин Туран и Фуркан Андъч

# 529
Здравейте,къде мога да гледам напред сериала Лабиринт към щастието на БГ,който го дават по Нова тв. Днес даваха еп. 30

# 530
От Бирсен:

Наградите намират своите собственици на 35-ия филмов фестивал в Анкара

📌Победителите от 35-ия филмов фестивал в Анкара ще намерят своите собственици на церемонията по награждаването, която ще се състои тази вечер. На мястото на журито на Националния конкурс за игрален филм, където #OnurSaylak беше председател на журито , #BurcuBiricik и #Serkan Keskin , както и успешният монтажист #ÇiçekKahraman и кинокритикът #BurçakEvren също присъстваха.
📌Наградите ще намерят своите собственици на церемонията, която ще се проведе на сцената на Държавния театър на Анкара Şinasi тази вечер от 19:30 часа.

Известни актьори бяха в Анкара за фестивала
📌35-ият филмов фестивал в Анкара, който започна на 7 ноември, завършва днес. В рамките на фестивала 58 филма на 43 режисьори от 15 държави се срещнаха с киноманите. 10 са филмите в категорията Национален игрален филм на фестивала, където ще бъдат раздадени награди в 12 категории.
📌В тази категория се състезават „Голямата обсада“ на Синан Кесова, „Döngü“ на Еркан Таххушоглу, „Fidan“ на Айчъл Йелтан, „Брегът на нощта“ на Тюркер Сюер, „Гюлизар“ на Белкис Байрак, Докато прожекциите на „Hakkı“ на Хикмет Керем Йозджан “ от „Hakkı“, „One of the Days When Hemme Died“ от Murat Fıratoğlu, „Between the Dog and the Wolf“ от Murat Düzgünoğlu, „Mukadderat“ от Nadim Güç и „Ölü Mevsim“ от Doğuş Algün са завършени, актьорите от филмите също присъстват на фестивала.
📌 #AyçaBingöl , #GürkanUygun “Fidan”, #AslıhanGürbüz , “Mukadderat”, #FundaEryiğit отговориха на въпроси за филмите след прожекциите на “Ölü Mevsim”.

# 531
Сериала на Керем и Хафсанур "Ако обичаш силно"е закупен от Бтв ,и ще бъде излъчен в България до няколко седмици 🙂

# 532
Неслихан Атагьол, бременна в 24та седмица със съпруга си Кадир Доулу в няколко щастливи фотки🥰

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:02 от YoanaIv.

# 533
Здравейте,къде мога да гледам напред сериала Лабиринт към щастието на БГ,който го дават по Нова тв. Днес даваха еп. 30

Сериалът го няма с български субтитри.
Иначе в YouTube има всички 285 епизода на сериала, но са на турски.

# 534
  • На зелено
И аз щях да се присъединя към въпроса за сериала Лабиринт към щостието. А епизодите на турски от УТ дали има опция да се променят с англ.субтитри?

# 535
Rovaniemi, на въпроса за английските субтитри- би следвало да може. Провери дали има 2 вида субтитри- турски и английски. Т.е. да не са съвсем автоматичните автоматични, не знам как по-добре да се изразя. Grinning От хубавите английски и на български може да минеш. Те пак са автоматични, но стават.
Кой канал излъчва този сериал? ТРТ имат канал с английски субтитри- https://www.youtube.com/@EngelsizTRT

Излезе тийзъра на новия сериал "Шехеразада".

Стана ми интересно. Той си е направо исторически- събитията се развиват преди около 50 години.

# 536
Петъчните рейтинги

Шербета е дръпнал в тотала

На Чапкъна изненадващо се е покачил

Ежедневните сериали

# 537
От четвъртък са почнали целувките та снощи да довършили.
Седмицата на целувките Heart

# 538
Ужас, ненавиждам Фатих , тези сценаристи правят всичко възможно тоя да се събере с Доа, но дано научи тя какви ги върши Фатих че да си остане сама и да си гледа бебето.

# 539
Ужас, ненавиждам Фатих , тези сценаристи правят всичко възможно тоя да се събере с Доа, но дано научи тя какви ги върши Фатих че да си остане сама и да си гледа бебето.
Ами то май пак с на чичото някаква се среща аз гледам само сценки и откъси ,че да не съм гола и боса относно сериала очаквах драмата на Пембе да е по силна след тия интриги.

Общи условия

Активация на акаунт