Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Дениз Джан Акташ има ли приятелка?☺️

# 421
Stfjjsjsj

И да има едва ли ще каже или покаже😁Той е един от актьорите  които рядко ползва социални мрежи или пък да го видиш на много събития или публични места .Поне това съм забелязала.😄Последната му приятелка за която се знаеше беше Хафса която също е актриса ,но те отдавна не са заедно.🙂

Рейтинг за събота

# 422
# 423
Оле аз това с Берк и Азис помислих, че е шега като го видях вчера 🫢 Интересни образи са събрали на една сцена😀

Simay Barlas & Aytaç Şaşmaz в Şehrazat 💫

Една много красива снимка на Серенай със севгилито Мерт Демир👩‍❤️‍👨

# 424
Що да е шега Ани ? Азис е мега обичан и популярен и какви яки концерти прави и гласът му е дар от Господ. Така, че не се изненадвам на този спектакъл с турските звезди. Бих отишла ако бях в София, но уви.. Прави дуети и със сръбски певици. Бях чула, че се е пренесъл да живее в Лас Вегас. Ама с тази брада не ми харесва.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 20:08 от femmi2

# 425
Феми, не го харесвам особено, без да отричам певческите му заложби.
Ама просто  Азис, Евгени, Филип и Берк там...доста необичайна комбинация. Видя ми се странно😀 За това помислих, че е шега. Но си е истина де.

"Най-красивите кака и сестра отвътре и отвън 💌❤️‍🔥" 
Ханде Ерчел и сестра й Гамзе Ерчел.

# 426
Валлах Мерт Демир вече си я афишира велико Серенайка след това стори. Преди дни ми хареса един коментар на актрисата Нурсели Идиз и аз си падах по такива мъже по неугледни и идващи от друго време все едно. Факт е ,че мустака замина след Серка Wink

Total | (1) | 7,94
AB | (1) | 7,10
ABC1 | (1) | 7,80

Вай какво са давали ,че пак е излетяла Планината?
Шерма ще си чака финал на кукувица ама няма да я бъзикам. ;д

Едни сладури Heart

# 427
💥 Gonca Vuslateri за танцовата сцена, която разбуди голяма буря в телевизионния сериал Лейла:
📌"Сцената се случи точно така, както си я представяхме. Сърдечни благодарности на нашия директор Hilal Saral и колегите ми, че оживиха този момент толкова красиво. Хубаво е да знам, че сме успели да накараме хората да се усмихнат и само това е достатъчно, за да изпълни сърцето ми с щастие. "

Моите уважения към всички в проекта, но тази жена е друго измерение🔝👌

# 428
Неща, които никога не сте виждали | ДалеченГрад- зад кулисите на снимките на плакати

# 429
Статия от Бирсен.

Какво се случва в света на телевизионните сериали? 6 сериала са финализирани, 5 сериала са отложени, 7 нови сериала предстоят...

Някои високобюджетни телевизионни сериали, които трябваше да излязат тази година, се отлагат един по един до септември 2025 г.

В телевизионния свят, където 17 сериала от миналия сезон бяха прехвърлени в тази година, общо 6 седмични сериала, 2 стари и 4 нови, направиха своя финал. Докато “Kör Nokta”, “Kötü Kan”, “Kirli Sepeti”, “Taş Kağıt Makas”, “Güzel Aşklar Diyarı” и “Karadut”

направиха своя финал,  “Arka Sokaklar”, “Gönül Dağı”, “Kuruluş Osman”, “Teşkilat”, “Kızılcık Şerbeti”, “Yalı Çapkını”, “Bahar”, “İnci Taneleri”, “Yabani”, “Sandık Kokusu”, “Kızıl Goncalar”, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi”, “Mehmed: Bir Cihan Fatihi”, “Karaağaç”, “Hudutsuz Sevda” продължават своя път на екрана. "Yalan", който беше заснет от Surec Film за сезона, но реши да бъде излъчен от Kanal D през лятото, продължава да среща публиката и в съботните вечери.

Броят на телевизионните сериали в ефир се увеличи до 22 с влизането в надпреварата на "Leyla", "Bir Gece Masalı", "Deha", "Siyah Kalp", "Gizli Bahçe" и "Kalpazan". Следват "Uzak Şehir", “Sahipsizler”, “Annem Ankara”, “Şakir Paşa Ailesi”, “Holding”, “Aşk Evlilik Boşanma”, и “Şehrazat” , които чакат деня на излъчване. Преговорите за актьорския състав за много телевизионни сериали, които все още не са пуснати, продължават.

Междувременно 5 подготвяни проекта за телевизионни сериали бяха отложени за септември 2025 г. Телевизионният сериал на O3 Media с кодово име “Dönüş”„Завръщане“, “Halef”/„Халеф“ на Мост Япъм, “İşgal Günlerinde Aşk”/ „Любов в дните на окупацията“ на Ай Япъм и “Dava”/ „Дава“ на Миа Япъм бяха отложени, тъй като желаният актьорски състав не можа да бъде определен. Сериалът "Çiçekler Açar" на Gold Film, чието действие се развива през 1925 г., беше отложено за април, тъй като текущите рекламни бюджети не покриват разходите за епизода.

Общо взето, страшен калабалък 😆

# 430
Толга Саръташ и Айбуке Пусат зад кулисите на сериала Разузнаване

# 431
Току що изгледах "Стая за разпити" 9ти и 10ти епизод. Много неочакван и инфарктен финал на сезона. Дано продължението не е след 2-3години.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:18 от pipilota65

# 432
Историята на Зухал в сериала "Мама Анкара" ще разплаче всички! 

Проектът с участието на Бергюзар Корел и Мехмет Гюнсюр ще включва историята на Зухал ( Бергюзар Корел), майка на три деца и съпруга на мъж, който не стана ничие дете.
 Сериала  „Мама  Анкара“, който разказва историята на борбата на самотна майка за оцеляване в Анкара през 90-те години, ще представи на зрителите емоционални сцени.
 Адаптиран по истинска история, „Майка  Анкара“ проследява пътуването на самотна жена, която живее живот на тежка борба.  Поредицата, написана от Башак  Aнгигюн, е режисирана от главния режисьор Фарук Тебер.
 „Майка ми беше от Анкара.  Нямаше нито море, нито пролив, но беше съпротива, беше борба!“  От историята на един изживян живот, „Мама Анкара” скоро ще се появи по Kanal D!
 Силният актьорски състав включва още Йозгюркан Чевик, Гьокче Еюбоглу, Севинч Ербулак, Селиле Тойон Уйсал, Синем Услу, Мухарем Тюрксевен, Мустафа Ачачик, Дилек Челеби, Хакан Акън, Йълдирай Шахинлер, Дурукан Челиккая, Езги Гьор, Селен Йозбайрак, Башак Акан, Мустафа Енис  Билир, Бейза Шекерчи, Джансу Дагделен, Керем Ерен, Мерт Таник, Наз Йозгулуш, Мехмет Джан Акча, Ясин Пехливан, Фатма Топташ, Синем Йозтюрк.
 Темата на проекта „Мама Анкара“, който наскоро разказа позната история в наивна и същевременно поразителна форма, се изразява в следните думи:
 „Казват, че родината на всеки човек е неговата майка.  Извън нейните граници всяка земя изглежда чужда.  Човекът е като вълшебно цвете, което се появява и изчезва със залеза под купола на небето.  Тази история е за цвета, който загубихме.  Историята на моята родина и нейния народ“

# 433
От Бирсен😐
Пффф жалко .Поредния сериал на който няма да се даде шанс сигурно,а  имаше потенциал.Не вярвам просто да мине Бахар и сериала на Бурак по рейтинг за съжаление 😔
По последна информация Див ще си има пълен сезон.🙃
А феновете в социалните изключително недоволни,но това е положението.Пишат че ,любимците на канала ще канселират сигурно накрая и Пъпките,Безгранична и Лейла .Един по един с рейтинг между едно и три 😄

И рейтинга 

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 09:14 от *Аня*

# 434
Ехааа , "Геният" на Арас Булут прави много добри резултати. От новите той е от стабилните ,както и "Лейля".  За Градината съм изненадана след като рейта се покачи  бившият Фокс е безпощаден и изглежда няма определен брой епизоди. Голям калабалък е има още много на опашката затова от каналите не се церемонят и спират.

Общи условия

Активация на акаунт