Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 807
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Aз съм слагала филъри преди 3-4 години при Присадашка. Мила е, но не останах особено доволна...

# 316
Калина, какво не ти хареса?

# 317
На една позната искаше 6-8 мл да сложи. Аз съм с особено мнение към големи количества на веднъж. Кат втаса това лице…. Стояна Мутафова…

# 318
А  д-р  Хаджийска от Дермаакт поиска да сложи на сестра ми 12мл и след това да й сложи и Радиес.Няма да коментирам ,че самата консултация беше извършена на крак до вратата .Казвам го ,защото напоследък чета доста добри отзиви за нея в темата Та според мен всичко е много субективно .

# 319
Grinning Аз слагам 1 мл. в средна част и след това поддържам с rrs 😁Такива количества са безумни.

# 320
Тони, не знам дали си ходила вече при Михайлов, но за него също са валидни последните мнения в темата.
Твърде много филър слага, така че избирай информирано.
Ели, ще чакам резултати от теб, дано си е струвало.
Искам и аз силен лазер, но все не намирам свободно време.

# 321
Д-р Хаджийска е привърженик на големите количества филъри, да. Но тя ги слага някак, така че почти не личат. Въпреки това, не е моето нещо.

# 322
Здравейте момичета,

Въпрос за вашия професионален поглед: какво количество филтър е това.
 И колко най-скоро може да се добави?

Не ми допада по-голяма горна устна, няма нормална симетрия.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 21:20 от bubanka

# 323
Не ми харесва как е поставен този филър, ще се разлее и изглежда изкуствено. Развалили са хубавите устни

# 324
Не ми харесва и на мен. Лошо поставен и грозен ефект.

# 325
  • Варна
Дами , имам нужда от Вашата помощ и мнение !

Търся усилено, но не откривам мнения за процедура с лазер Phi Ion / неоперативен лифтинг / на назолабиални бръчки .

Ще Ви бъда многа благодарна ако имате отзиви за този метод 🌷

# 326
Това не са ли от уредите на Phi academy? Мисля, че маркетингът им е силен само

# 327
Някой пита за Фотона.Аз съм правила само около очи и най вече исках стопяване на торбички. Направих две процедури но болката е ужасна. Лекарят ме правеше на макс настройки за да има ефект каза може и изобщо да не те боли но и няма да има ефект. Мисля че има ефект просто на мен ми се искаше да е по-голям. Работи са на 4 стъпки като всяка стъпка е за различен слой на кожата, последната е повърхностния като аз там винаги исках по леко за да не се беля твърде дълго. Болката бих я описала като все едно те горят с горелка.

# 328
Някой пита за Фотона.Аз съм правила само около очи и най вече исках стопяване на торбички. Направих две процедури но болката е ужасна. Лекарят ме правеше на макс настройки за да има ефект каза може и изобщо да не те боли но и няма да има ефект. Мисля че има ефект просто на мен ми се искаше да е по-голям. Работи са на 4 стъпки като всяка стъпка е за различен слой на кожата, последната е повърхностния като аз там винаги исках по леко за да не се беля твърде дълго. Болката бих я описала като все едно те горят с горелка.
В края на месеца съм на Фотона очи.  Първата процедура не беше болезнена, но аз седях бая време с крем и бях подготвена, че ще е ужасно болезнено. Накрая сее оказа, че е окей. Бързо се възстанових. Сега ще направя първо 2 процедури и спрямо ситуацията, ще видим дали ще има и трета. Според лекаря може 2 да са достатъчни.

# 329
Момичета, аз днес се събудих толкова подута, че почти не мога да си отворя очите.
Сложих замръзена торба гел  и поне мога да виждам, но ми се струва че поне още 2 дена ще е така.

Имам два въпроса. Доктора ми предписа един серум и един гел от силикон с витамини... кое се слага първо и кое второ?

После...защо казвате че лицето не може да се мие... наистина искам да се изкъпя... не трябва да се мокри или просто не трябва да се слагат сапуни и прочее ( което е ясно).

Niss, през колко време прави двете процедури?

На консултацята след 2 дена ще питам хирурга дали няма опция за някоя местна упойка поне около очите. Той ми каза, че няма да ми се наложат повече процедури, но за в бъдеще искам да съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт