Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 573
  • 760
  •   1
Отговори
# 750

alex_jp, ти какво ползваш за домашния микронинлинг? Ампули слагаш ли?

Ампули си взимам, сега съм с тези:

https://www.amazon.de/Microneedling-DermaPen-Mesotherapie-Dermar … oduct_top?ie=UTF8

https://www.amazon.de/Microneedling-DermaPen-Mesotherapie-Dermar … =B07HQ8SX48&psc=1

Мезо серуми си взимам и от Кондиция шоп.

Иначе може да попиташ салона, в който ходиш за ампулата за мезотерапия на Biologique Recherche, мисля че имат право да ти я продадат, но не знам колко по-евтино ще излезе, от това да си направиш процедурата направо при тях.

# 751
Ботоксът не е правилно да хваща на 100% и да прави бетон. Мимиката трябва да се запази.

Аз не съм била още на новата локация, но съм се опитвала да потърся, докато минавам кръговото с кола, но не виждам нито знаци, нито вход до самото кръгово
При мен става въпрос за гневната и ако не е бетон, за мен няма смисъл, в тази зона или има, или няма мимика. Поне това, което аз искам и което виждам в клипчета от други държави, когато се демонстрират ефекти от ботокс. Просто, поне при мен, и при минимално запазена мимика в тази зона, пак изглеждам намръщена, а нямам изразена бръчка/линии, когато не правя мимика.
Иначе локацията реално е до кръговото при Околовръстното и мисля, че се пада третият възможен изход (към паркинги са) от булеварда (Черни връх), ако идвате от кръговото.

# 752
Аз уж се опитвах да се ориентирам на картата, но останах с впечатление, Дерма акт е на Черни връх точно преди околовръстното. Или бъркам?

# 753
Здравейте!
Искам първо да отбележа дебело, че не съм запозната с тези процедури и ако сбъркам нещо или не се изразя правилно- извинете.
Та... на 30 г съм, доста опъната, нямам бръчки, припознават ме за 22-23 годишна. Искам обаче да си сложа контур в областта на челюста / брадичката, не знам как се води точно. Имам т.нар лека двойна гуша, в профил си личи и искам да е по-прибрано. Нямам проблем със захапка, зъби или нещо подобно. Не знам дали е достатъчна информацията, която давам, страхувам се, че ако се подложа може да има негативни последствия.
Ще се радвам на обратна връзка, съвети, както и препоръка за лекари. Имам възможност да отида в който и да е град, давайте смело.😊

# 754
Новата локация на Дерма акт е направо кошмарна. Даже една табела нямаше на сградата, когато отидох (преди две седмици). Не харесвам места, до който няма друг начин да се стигне, освен с кола. Предполагам мисленето е, че ако имаш пари за тези процедури няма да ти е проблем да се вдигнеш на майната си, но моят случай не е такъв. Очевидно пестят от наем, а може и да са купили сградата, но поне можеха да се постараят да разяснят на пациентите си, че адресът е на околовръсното, а не както се твърди в рекламите ,,до старата локация”.
А къде е новата локация на Дерма акт?

# 755
  • София
Под кръговото на околовръсното и Черни връх. Дано имат повече паркоместа.
За следящите ги в социалните мрежи бая се постараха да разяснят къде е новото място.

# 756
На нас от провинцЯта може и по- добре да ни е, ако има как хич да не влизам в София😅
Последният път на Черни връх беше ад

# 757
Имам т.нар лека двойна гуша, в профил си личи и искам да е по-прибрано.....страхувам се, че ако се подложа може да има негативни последствия.
За съжаление не мога да ви кажа кой лекар ще ви помогне и къде, но от личен опит мога да ви дам съвет първо да направите мезотерапия с липолитици и да разтворите тази двойна гушка за по-добри оптимални резултати(сигурно щом е лека, а не е много голяма гушката две сесии между три седмици ще ви стигнат) и тогава да пълните с филъри челюстта. 😉😋 Сигурна съм че ще стане по-добре така.😘😘
Тя сега е лека гушка, но след няколко години ще стане бая гуша , имайте предвид.

# 758
Благодаря Ви!
Съдейки по майка ми и баба ми, тяхната въобще не се е променила, моята е същата, надявам се и аз така да остане във времето.
Не е голяма, не е нещо грозно, може би до някаква степен и аз се вманиачавам, съдейки по инстаграм кифльочите😂 а и каквото и да си говорим, почти всеки би направил нещо с което да се чувства и изглежда по-добре в днешно време.

# 759
  • София
Писито не искам да ви отчайвам, но аз правих HIFU, мезотерапия с липолитици, Морфеус,  това всичко в последните месеци и нищо не ми помогна. Единствено Морфеуса стегна малко кожата, но от другите терапия никакъв ефект. Това е моят опит, не съм дебела, имам много малко увисване под брадичката, но нищо не помогна. Добре, че ги направих процедурите по време на намаленията в Дермаакт.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:40 от tedysworld

# 760

Общи условия

Активация на акаунт