Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 633
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Kanari,  в кои области слагахте?

# 736
И аз вчера се добрах до Георгиевски най-после. Дебна го от година, бяха ми го хвалили още от предната му клиника приятелки. То е рано още, но нямам синини от ботокса (обичайно имам) и специлано помолих да внимава с падането на клепачите. сложи ми ботокс на точки, където не са ми слагали досега. ще видим резултата.
Много ще съм благодарна да споделите после, как е резулатата? Никога не съм поставяла нищо, но явно трябва вече и съм със силно паднал клепач. Искам да се свържа с този д-р Георгиевски за консултация, вие директно в Дерма акт ли запазихте?
Ако някоя дама има инфо, кога щеше да бъде в Пловдив, този месец, ще съм благодарна. Бях видяла негова публикация за дати... но вече не я откривам и не знам в Пловдив в коя клиника практикува.

# 737
  • София
Да, през Дермаакт и директно за него питах. В челото-3 зони. Ще изчакам да видим как ще се разгърне и след 2 седмици съм на ретуш. Ако пък резултатът е същия, ще продължа да си ходя при Каляшева. Или ще изпробвам бившия център на Георгиевски. Моята приятелка, която го препоръча каза, че там преди ботокс правят измервания на чело, междуочие и тн и не съм сигурна какво точно следва от това, но го докарвали доста добре ботокса...

# 738
Ботокса задължително ли трябва да се сложи в 3 те зони?
Само тогава ли има ефект?

# 739
Има ефект спрямо нуждата.Но ако се сложи само в една зона, то в другите може да се появят компенсаторни мимики.Зависи и от възрастта на човек.Ако съм млада и имам много бръчки пачи крак, бих сложила само там за някакъв период.На мен голям
проблем ми е вдигането на едната вежда, заради която започнах. с чело.Обаче после предпочетох да слагам на цяло лице, за да туширам в бъдеще задълбочаване на бръчици в чело, гневна и пачи крак.

# 740
Да, през Дермаакт и директно за него питах. В челото-3 зони. Ще изчакам да видим как ще се разгърне и след 2 седмици съм на ретуш. Ако пък резултатът е същия, ще продължа да си ходя при Каляшева. Или ще изпробвам бившия център на Георгиевски. Моята приятелка, която го препоръча каза, че там преди ботокс правят измервания на чело, междуочие и тн и не съм сигурна какво точно следва от това, но го докарвали доста добре ботокса...
Може ли да споделите каква сума излезе поставянето при вас? Не мога да се ориентирам с тези милилитри. Знам, че е индивидуално, но аз като за първи път определено искам да опитам с малко количество. Доста се притеснявам от свличане на вежди и клепачи.. при мен ще е ужасно.
Кой е бившия център на Георгиевски?

# 741
Преди работеше в клиниката на Денкова, забравих как се казва.

# 742
Три зони в Дерма акт са 650 лева.

# 743
Георгиевски не мисля, че ходи в Пловдив или другаде, освен Дерма акт.

При Денкова ботокс не препоръчвам. Аз точно там бях със свличане и тежест. Тогава работеха с този стария, по-силния. Аз нямам предпоставки за свличане.

# 744
Здравейте. Относно ботокса - какъв е ефектът  при вас - напълно ли е блокирана мимиката в началото? За момента, при мен това не се получава на 100%, въпреки че някои лекари се опитват да ме убедят в обратното, като е съвсем видно, че не е напълно блокирана.
И в тази връзка, само на мен ли ми е направило впечатление, че в Дерма Акт е настанало голямо претупване, дали заради многото желаещи предпразнично, или поради друга причина, в рамките на 30-ина минути поне 5 човека излязоха за няма и минута от различни кабинети, неособено доволни. В този смисъл и мен ме убеждаваха, че корекциите на ботокс и филър, за конкретни неща, които споделих, че искам да се коригират, не са необходими, да дойда след месец-два. Честно казано ми е доста неприятно и дразнещо да ме разхождат просто защото не им се занимава, особено за корекция/ретуш и защотои има много хора.

# 745
Новата локация на Дерма акт е направо кошмарна. Даже една табела нямаше на сградата, когато отидох (преди две седмици). Не харесвам места, до който няма друг начин да се стигне, освен с кола. Предполагам мисленето е, че ако имаш пари за тези процедури няма да ти е проблем да се вдигнеш на майната си, но моят случай не е такъв. Очевидно пестят от наем, а може и да са купили сградата, но поне можеха да се постараят да разяснят на пациентите си, че адресът е на околовръсното, а не както се твърди в рекламите ,,до старата локация”.

# 746
Не е ли от другата страна на Черни връх?

# 747
Да, и аз малко трудно се ориентирах да намеря новата сграда….

# 748
И мен не ми хареса много новата локация на ДА. Видях, че reverse отвориха втора клиника на черни връх/сребърна и мисля да пробвам там.

# 749
Ботоксът не е правилно да хваща на 100% и да прави бетон. Мимиката трябва да се запази.

Аз не съм била още на новата локация, но съм се опитвала да потърся, докато минавам кръговото с кола, но не виждам нито знаци, нито вход до самото кръгово

Общи условия

Активация на акаунт