Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 604
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Преди слгах на 6 м , но явно от възрастта сега издържа по- малко.

# 706
До мимика е, начина на живот, метаболизъм.През 6м вече дават да се слага, даже през 4, ако съвсем не искаме мимика.Аз слагам вече на 9-10м, година не мога да изкарам, но ме спасява фактът, че нямам активна мимика и мога да слагам на по-голям интервал от време, иначе продуктът си ме пуска след 3-2м плавно.

# 707
  • Там където
На 6 месеца слагам ботокс, но ме държи 3-4 и на 5-6 вече бавно е отпуснал. Имам силна мимика и бръчки от 6 клас... няма как да очаквам да ме държи повече. Влияе се е от много неща- аз спортувам всеки ден, правя всякакви процедури (може би загряващите пречат), работя повече от 10 часа активно на компютър, усвоявам всички продукти и разграждам много бързо Sad За съжаление не важи за мазнини по тялото Simple Smile

# 708
И аз слагам на около 5 месеца ботокс. 1 година е много. Сега съм на 9ти месец (слагах последно април) и положението е много добре. Още не е отпуснал напълно и веждите ми са си вдигнати. Мисля си, че е така заради натрупването и вече самите ми мускули са "свикнали" се ефекта от ботокса и реално не се връщат изцяло към типичното си състояние. Чела съм проучвания и д-р Хаджийска ми е споделяла нещо подобно - че ако спреш изцяло ботокс, мускулът ще си бъде все така леко атрофирал и съответно - по-малко мимики, бръчки и вдигнати вежди.
Но като съм без ботокс толкова време и веднага се образуваха линийки под очите и на челото, затова предпочитам да не се стига до там и да слагам на 5-6 месеца.

Аз сега ще изкарам поне още 5 до раждането и няколко месеца кърмене, така че ще стане повече от година и ще видим какъв ще е ефектът Grin

Мисля, като родя, докато кърмя и дойде време да спра и да подновя процедурите, да направя един курс с мекронидлинг (вкъщи, с дермарен). Сега поддържам с лед маска от Тему, която направо ме учудва с резултата си и хидратация

# 709
Аз съм за 6 месеца и вече ще записвам час ,не издържам 🤣

# 710
КРР, извинявай, но споделяла ли си за тази маска? Заинтригува ме.

Аз сложих ботокс август, като на гневната изобщо не повлия. Сега вече чело и пачи крак ме поотпускат и мисля януари да сложа на ново. И то при Георгиевски.

# 711
Най-обикновена Led маска за 25 лв от Тему. Всички са еднакви, на различни доставчици. Никакви очаквания нямах, но прави много хубав plump ефегт и изглажда бръчки.

Правили ли сте ретуш при Георгиевски през август?

# 712
  • София
Според мен този ефект е от бременността, не от маската.

# 713
Мисля си, че е така заради натрупването и вече самите ми мускули са "свикнали" се ефекта от ботокса и реално не се връщат изцяло към типичното си състояние. Чела съм проучвания и д-р Хаджийска ми е споделяла нещо подобно - че ако спреш изцяло ботокс, мускулът ще си бъде все така леко атрофирал и съответно - по-малко мимики, бръчки и вдигнати вежди.
.....

Мисля, като родя, докато кърмя и дойде време да спра и да подновя процедурите, да направя един курс с мекронидлинг (вкъщи, с дермарен). Сега поддържам с лед маска от Тему, която направо ме учудва с резултата си и хидратация

Според мен има нещо вярно, ботокс съм слагала преди почти 10 години, 2 пъти в чело и около очи. Сега имам лека мимика, нищо общо с тази преди ботокса. Слагала съм малко филър в чело по линията на гневната бръчка и това е, в спокойно състояние бръчка няма, на едно място се вижда, като правя мимика. Там ми слагат от прдукта, с който правя мезотерапия и така не се задълбочава.
Отделно виждам огромен ефект от домашен микронийдълинг. Невероятно е, как кожата регенерира. Правя си процедурите зимата, лятото прекъсвам. В края на лятото фините линии вече се виждат. След 2 микронийдълинга у дома, кожата е доста по-гладка и свежа. За момента съм доволно така, но в един момент ще се замисля отново за ботокс, заради свличането на веждите. За сега лифтинг не ми е на дневен ред, пък да видим.
Микронийдълинг в салон (правих серия, преди време), заедно с Биорепийл, според мен, върна няколко годинки назад. Заедно с колаген стимулиращи продукти разбира се.

# 714
  • Варна
Добре, де, но когато един мускул се обездвижва и атрофира страда неговото кръвоснабдяване.Съответно и на кожата. Не ознава ли това вяла и с влошени качества кожа след n на брой години? Като само да кажа, и аз съм от потребителите на ботокс 😀

# 715
КПП, моята кожа (и коса) беше топ по време на бременността. От хормоните е. Аз също се чудех как ще ми се отрази този период на кожата, но нямах никакви поражения.

Ботокс слагах началото април и сега поднових декември. Не ме беше пуснал напълно, но бях за друго и викам - айде. Другата седмица съм на лазер и тогава ще направим и ретуш, ако е нужно, но като гледам - няма да е.

# 716
  • Там където
Като говорите за микронидлинг в моя салон момичето взе един апарат на Derma SR; Хора, ефектът е уау веднага и в следващите 2-3 дни. Няма никаква болка, като дълбок четков масаж е. Слагам линк на апаратчето само за справка:

https://www.swiss-color.at/de/derma-sr/dermaneedling?_gl=1*19g6b8a*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIw9_H34OQigMVMpVQBh3ubguLEAAYASAAEgIilPD_BwE&p=1

# 717
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Какво са обездвижили на носа с този ботох? 🤔
Когато се правят мимики и се говори при много  хора върхът клюмва надолу ,с ботокса се задържа да не клюмва и така оптически изглежда изправен .
Smile123p това което съм разбрала за себе си след различни  процедури и след четене  на доста отзиви в нета за апаратни процедури ,тъй като там нямам особен опит е ,че нищо не може да запълни хлътналите мастни депа в следствие на възрастовите промени  освен филъра и оперативния лифтинг разбира се .Хлътването в средната част и свличането на лицето е поправимо единствено с филър .Пробвайте и ще видите ефекта.Като ви съветвам да не слагате наведнъж големи количества .Започнете с 1мл  и после си преценете .
Ох,,,, и аз съм на това мнение май, но някак все имаш надежди, а и като ти го промотират като супер УаУ и почваш да се замисляш.Слагала съм преди около 2 години в скули малко и тогава ми хареса резултата,  в назо мисля,че 1 или 2 пъти, но ме е страх от миграции и препълване.Със сигурност в назото не искам повече,защото кожата ми е плътна и ще стане тип булдог .С Каризмата веднага след процедурата много се харесах,когато има лек оток,което ме навежда на мисълта,че май в скули леко трябва да сложа.И все пак ме е страх от препълване , искам да изглежда максимално естествено.Иначе докторката ми казва,че не може само филъри ,трябва и апаратни .............

# 718
Здравейте момичета, искам да ви питам за препоръка за специалист за ботокс в София. Преди слагах при д-р Лекова и бях много доволна, но за съжаление тя почина. Последните два пъти слагам при др.Йорданова, като ми сложи два различни ботокса, но ме отпуска много бързо. Сега слагах края на септември и вече почти не личи, че съм слагала нещо. Още на края на първия месец мимиките ми се бяха върнали. За съжаление не знам др. Лекова с какъв ботокс работеше, за да търся лекар работещ със същия. Сега търся препоръки, къде мога да отида да тествам следващия път. Ще съм благодарна за някакви насоки.

# 719
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Какво са обездвижили на носа с този ботох? 🤔
Когато се правят мимики и се говори при много  хора върхът клюмва надолу ,с ботокса се задържа да не клюмва и така оптически изглежда изправен .
Smile123p това което съм разбрала за себе си след различни  процедури и след четене  на доста отзиви в нета за апаратни процедури ,тъй като там нямам особен опит е ,че нищо не може да запълни хлътналите мастни депа в следствие на възрастовите промени  освен филъра и оперативния лифтинг разбира се .Хлътването в средната част и свличането на лицето е поправимо единствено с филър .Пробвайте и ще видите ефекта.Като ви съветвам да не слагате наведнъж големи количества .Започнете с 1мл  и после си преценете .
Ох,,,, и аз съм на това мнение май, но някак все имаш надежди, а и като ти го промотират като супер УаУ и почваш да се замисляш.Слагала съм преди около 2 години в скули малко и тогава ми хареса резултата,  в назо мисля,че 1 или 2 пъти, но ме е страх от миграции и препълване.Със сигурност в назото не искам повече,защото кожата ми е плътна и ще стане тип булдог .С Каризмата веднага след процедурата много се харесах,когато има лек оток,което ме навежда на мисълта,че май в скули леко трябва да сложа.И все пак ме е страх от препълване , искам да изглежда максимално естествено.Иначе докторката ми казва,че не може само филъри ,трябва и апаратни .............

Аз правя Хармоника и веднага след като си сложа скулите ми са перфектно плъмпнати и много се харесвам,но след един ден се връщат в старото състояние .Дори и след месеци когато се забелязва вече пълното разгръщане на колагеностимулацията не виждам ефект попълване на хлътнало или по изразени скули.Каризма е на същия принцип ,няма ефект на попълване .От апаратни правя   Само радиочестота  периодично .Преди месец сложих по 0,4 в средна част ..ами ефекта веднага се вижда ,отрази се и на едно хлътване което имах под едното око.Така ,че за мен при хлътване работи само филъеа.

Общи условия

Активация на акаунт