Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 613
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Да, клонинг е, но останалото е супер у Алекс, защото е млада и не изглежда друг човек без грим.Аз изглеждам друг човек без грим.

# 691
Въпросът е, че прилича на всяка друга с корекции и няма никаква индивидуалност. Аз лично вече трудно я различавам с Николета, която също няма нищо общо със себе си.
Така е защото гримьорите са им еднакви. Без грим Алекс прилича на себе си .  От грима изглеждат еднакви не от корекциите.

# 692
Ами, има си определена прилика между двете, дори без грим.

Ето:

Тук също е с деликатен макиаж, а все едно гледам Лозанова:

Скрит текст:

Иначе, това, че ми прилича много на Николета, го споделих и аз по-назад в темата.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 17:22 от Гърне без похлупак

# 693
Не, не е от грима. Виждам Алекс често и си прилича на Лозанова и без грим

# 694
Просто има мода в лицата, както и във всяко друго нещо. То и преди 100 години е било така, но са се справяли с прически, грим и разни такива трикове. Просто не са имали достъп до сегашните процедури, които последните години са доста масови и сравнително лесно могат да се позволят дори от хора със средни доходи.

# 695
Съгласна.

# 696
Има ли мами, които са си правили мдзотерапия с полинуклиотиди? Може ли мнения?

# 697
Правила съм под очите и на лицето. Под очите съм слагала 4 пъти полинуклеотиди тази година. Кожата ми стана по-мека, но иначе нищо особено. Тъмните кръгове не се повлияха. А някой правил ли е Jalupro Young Eyes в зоната под очите. Виждам, че е на промоционална цена в Дерма акт този месец и се чудя дали да не пробвам.

# 698
Здравейте , да попитам някой правил ли е само корекция на връхче на носа ,меката част ?

# 699
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

# 700
Привет ,момичета.
Не съм писала тук, но съм правила доста процедури.Рових в нета за мнения за Alma hybrid .Явно не е е все още много популярен, тъй като не намерих много информация
Иначе във времето съм правила 4d Fotona,Hifu, Sylfirm x , Karisma,бустери, малко филъри и ботокс
От никое не виждам Уау резултат, но маже и очакванията да са ми в повече Simple Smile На 42 съм
Някой по-горе  питаше за Young Eye - от него съм сравнително доволна, въпреки че бях с доста резерви,защото знам че под очите си е доста рисково.
Искам нещо за средната част на лицето, някак по-свлечена ми си струва около устата.Лекарката ме посъветва за Алмата, но първо не съм сигурна в резултата, второ ме е страх да не е прекалено дълго възстановяването/уж 2-3 дни каза/За очи повече
От прочетеното нагоре си направих извода ,че няма смисъл май за очите, направо да си чакама още някоя годинка за блеферо.Но много се чудя за лицето...

# 701
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Какво са обездвижили на носа с този ботох? 🤔

# 702
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Когато се правят мимики и се говори при много  хора върхът клюмва надолу ,с ботокса се задържа да не клюмва и така оптически изглежда изправен .
Smile123p това което съм разбрала за себе си след различни  процедури и след четене  на доста отзиви в нета за апаратни процедури ,тъй като там нямам особен опит е ,че нищо не може да запълни хлътналите мастни депа в следствие на възрастовите промени  освен филъра и оперативния лифтинг разбира се .Хлътването в средната част и свличането на лицето е поправимо единствено с филър .Пробвайте и ще видите ефекта.Като ви съветвам да не слагате наведнъж големи количества .Започнете с 1мл  и после си преценете .

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 15:39 от Shine76

# 703
И аз съм слагала ботокс в носа , но отпуска и връхчето клюмва, затова мисля да го скъся хирургично.

Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Когато се правят мимики и се говори при много  хора върхът клюмва надолу ,с ботокса се задържа да не клюмва и така оптически изглежда изправен .
Smile123p това което съм разбрала за себе си след различни  процедури и след четене  на доста отзиви в нета за апаратни процедури ,тъй като там нямам особен опит е ,че нищо не може да запълни хлътналите мастни депа в следствие на възрастовите промени  освен филъра и оперативния лифтинг разбира се .Хлътването в средната част и свличането на лицето е поправимо единствено с филър .Пробвайте и ще видите ефекта.Като ви съветвам да не слагате наведнъж големи количества .Започнете с 1мл  и после си преценете .

# 704
  • София
Бих искала да попитам колко ви издържа ботокс чело?
Аз съм с много силна мимика на челото и доста дълбоки бръчки видими и в спокойно състояние без мимика.
Слагала съм в Дерма акт(др.Трендафилова),при др.Здравкова и при др.Тодор Йорданов и винаги ефекта е около 2-3 месеца макс(Вистабел и Невронокс)
Дали е от значение за трайността да се слага през около 6 мес. и по този начин да се натрупва ефекта.Аз слагам през 1 год.

Общи условия

Активация на акаунт