Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 674
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Абе, няма да те задуши, но има подобно усещане в началото. Аз хич не съм паника, даже малко съм перде, ама звъннах на доктора за всеки случай да го питам, шамабъдили😆
Ужас. Никога няма да си направя такова нещо значи Frowning1

Богданска не ме впечатлява вече. Същата е като Николета, Моника, онази д-р Соми Рима или Рима Соми беше Grinи там разните други. Едно и също лице буквално, не можеш да ги различиш. Такава индивидуалност имаше това момиче и такава красота. Направо се обезличи, да не кажа обезобрази. Това да не приличаш на себе си за мен не е ок. Не е това целта на естетичните процедури. Но тя е правила операции, тази на носа тотално я промени. Обаче и друго е правила според мен, не са само филъри.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:47 от KPP

# 676
[quote author=ellis колко ml слагате  и как го поставя доктора? На мен вчера ми поставиха с техника ветрило общо 2 мл. Определено съм впечатлена но и леко надута. При два мл на колко време се подновява? link=topic=1701682.msg48780183#msg48780183 date=1730661438]
Ciara2202, аз имам положителен опит с Каризма. Правила съм досега два пъти. За моето слабо лице, с изразени скули и хлътнали бузи, Каризма е чудесен. Дава свежа плътност, без обем- имам си достатъчни скули, уплътнява бузите, но не закръгля. Не съм слагала филъри, нямам опит с “обем от филъри”, но от Каризма обем няма. Плътен и свеж тургур. Минусът е трайността- периодично, при мен за да не се изгуби напълно ефектът и да трябват повече мл, правя на 6 м. Предстои ми във вторник идната седмица. Леко подуване и оток има непосредствено след процедурата, до ден- два.
[/quote]

# 677
Аз ходя при Хаджийска. Но нали сега е в майчинство, та за поставяне на филъри кой ще препоръчате в Дерма акт, освен Трендафилова?

# 678
Чилингирова.

# 679
Аз и Геаргиевски. Всъщност, при мен за различните части на лицето, ходя при различни. Но Георгиевски е много добър с Хармоника, скули и средна част на лицето, ботокс. Трендафилова брадичка и областта под долната устна, че при мен много хлътва, както и устни.

# 680
Е, стига де. Защо вярвате на нагласени снимки от нета с много грим , подходяща светлина и подходяща поза с издадено напред лице.Вие така ли си ходите в ежедневието с толкова много грим, и на  мен да ми сложат толкова много нещо по лицето и аз ще изглеждам добре.  Ако толкова я следите Богданска ще видите , че не е съвършена. Аз също много я харесвам, както харесвам и Андреа Лима,  но и двете не са чак толкова колкото на нагласени снимки. В ютюба на Богданска в кастовете й на слънце без грим и недоспала се вижда перфектно, че кожата й е мазна с широки пори и черни точки, фини бръчици под очите , леко отпускане на контура вече, даже и торбички под очите, но наистина тя полага огромни грижи, защото такава кожа се нуждае от това. Някъде я слушах , че се старае кожата й да е хидратирана, може би с мезотерапии. Но тази гладкост съм убедена , че се постига с лазери и мезотерапии, особено на по-зряла възраст, няма с какво друго.
https://www.youtube.com/watch?v=e7T-esqNG2g Ето я Алекс без грим, натурална. Пак си е много хубава , но нищо общо със снимките с грим.

# 681
Аз и Геаргиевски. Всъщност, при мен за различните части на лицето, ходя при различни. Но Георгиевски е много добър с Хармоника, скули и средна част на лицето, ботокс. Трендафилова брадичка и областта под долната устна, че при мен много хлътва, както и устни.
Била съм при Георгиевски за поставяне на филъри. Обаче много ме посиняваше, може би моята кожа е такава, но 2 седмици бях със синки...

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:11 от monii

# 682
И аз, като се спретна с тежък вечерен грим, не приличам на себе си. Wink Но не говорим за това, все пак. При Алекс има цялостна промяна в начина, по който изглежда лицето ѝ. Въобще не става въпрос за някоя конкретна снимка - дадох фотосите по-горе просто като пример. В Big Brother, според моите разбирания, също изглеждаше приказна, т.е. далеч не е красива само на снимки, както много от родните знаменитости.
Съвсем не бих казала, че като е без грим, няма "нищо общо" с лустросаната си версия - същата си е. Въпрос на гледна точка, на мен ми харесва и "натурална".
За носа е ясно, че е пипан. По-скоро ме интересуваше дали има и други по-сериозни подобрения, или са само филъри. Темата живо ме вълнува, защото и аз искам леко да променя контура и цялостната структура на лицето си, но филъри и ботокс никога не бих сложила, та затова се чудя дали има алтернативни начини. Операция нямам против да си направя, ако се налага.
Благодаря на всички дами, които взеха отношение по въпроса ми! Simple Smile

# 683
Алекс е млада, лицето ѝ е чудесно(изключая носа), и без грим е приказна.Според мен има устни , филъри, ботокс и процедури за поддръжка прави 100%.Но предвид възрастта ѝ не мисля, че нещо повече има като интервенции.
На 30г какво толкова да ѝ е увиснало?!  че да е правила оперативни корекции.

# 684
Когато имаш добра основа можеш да постигнеш добър изглед. Алекс си е с хубави пропорции на лицето все още е много млада и е логично да изглежда добре, няма и 30 май.  Ние на по над 40 няма как да изглеждаме като нея, но това не ме тревожи. От три години полагам много по-интензивна грижа за лицето си и наистина има гооолям ефект - по-гладко, по-стегнато , по- опънато,но не идеално,  но си е надпревара с времето, може би и около 50 и отгоре вече си има нужда от оперативен лифтинг.   Във филъри и ботокс няма нищо лошо стига да са умерени и съобразени. Сега, Алекс е супер известна персона и всеки лекар ще подходи персонално добре и с повече внимание от необходимото, отколкото ако е неизвестен човек.

Радиес , Скулптра, Нуклеофил не са филъри , но могат да моделират и изменят ,стегнат леко лицето . Алтернативи са апаратни процедури, но по- скъпо ще излезе и все пак ботокса не може да се замени с нищо. Аз съм много доволна от ботокс не бих го заменила с нищо, не виждам защо ви е страх а и не е завинаги. След малко време и няма да е останал в лицето ви.

Междудругото един ботокс и умерен филър в устните без нищо друго  могат да променят много в проекцията на лицето.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:02 от Chamae

# 685
Аз съм много доволна от ботокс не бих го заменила с нищо, не виждам защо ви е страх а и не е завинаги.
При мен въобще не става въпрос за страх, а за съвсем други съображения, но не искам да пиша повече, защото няма смисъл да занимавам цялата аудитория с моя казус. Simple Smile

А някоя дама тук правила ли си е успешен fat transfer на лицето?
Вижте на каква снимка попаднах случайно:

Скрит текст:

Дали е възможна чак такава промяна, постигната само със споменатия метод? В случая пише, че са правили и бишектомия, де, но ме интересува, доколко ефективен е т.нар. "fat grafting"?

# 686
Успешно ложе да замени филърите, но е възможно да се налага честа корекция, защото част от мазнините се абсорбират от тялото и ще се наложи ново попълване.В темата не помня някой да е правил.Моя позната скори беше при Скерлев за липофилинг, но я върна, не помня зашо.

# 687
Има в темата дама правила, която даже пише често и снимки беше постнала и беше доволна. Аз съм на мнение и от моя опит с толкова много клиники обиколила, да не вярвате много на снимки или ако, да търсите реален човек с реални негови резултати, не от нета неизвестен,   при когото можете да отидете на консултация и да му кажете искам точно този ефект, защото не всеки доктор може да повтори ефекта на друг лекар.

# 688
Може, не помня вече.На моята приятелка лекарят е казал, че в момента е ок( прави Хармоника, ботокс, филъри малко, СО2 и скинбустъри), че липофилингът няма да промени много и направо да мисли за лифтинг след 50.Нещо ракова помня.Казал е, че сега е млада(44г) за лифтинг и няма нужда също. Кожа и овал с добро състояние за възрастта.Беше ми направило това добро воечатление.

# 689
Алекс, че изглежда добре, изглежда, в това спор няма. Въпросът е, че прилича на всяка друга с корекции и няма никаква индивидуалност. Аз лично вече трудно я различавам с Николета, която също няма нищо общо със себе си.
Това лично на мен не ми харесва, да си смениш изцяло физиономията, колко трябва да не се харесваш и обичаш, за да го направиш.

Иначе с филъри и да обещават и да показват снимки преди, след черти на лице и контур няма да се променят. По-скоро ще стане ефект медената питка и на живо ще е стряскащо. Такива резултати с "промяна в контура" се получават с над 10 мл филъри. Представете си колко е това и на какво.ще приличате. Коментирали сме тук. С апарати процедури също няма да стане. За да изглежда добре и да има разлика - лифтинг и оперативно, но защо ще си го причините вече, аз лично не разбирам. Обичайте се каквито сте и поддържайте това, което имате. :heart

И не е вярно, че лице над 40 години не може да изглежда като такова на 30 - със стегната, плътна кожа и контур. Ако човек се поддържа цял живот, вкл.от тиюнейджър и после започне в късните си 20 с бустери, апаратни и колагенстимулиращи, промяната за 10 години ще е минимална, че даже може и по-добре да е. Ако вече тепърва на 40 се започне - да, няма как.
Примери много има - имам мои познати, които са с по-стегнат овал от мен, а са над 40, д-р Трендафилова, например също е близо до 40. Но, трябва наистина ежедневна грижа и годишен план за цялостна поддръжка. Аз лично вече началото на всяка година преценявам къде какво ще ми трябва, спрямо проблемните зони и така изчислявам и бюджет и си имам план кой месец какво, в каква последователност и т.н.

Вчера си изготвих плана за след раждането Grin

Общи условия

Активация на акаунт