Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 686
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, може ли да се слага ботокс на шия?

Нарича се Нефертити лифтинг

# 661

Има ли ефект, болезнена ли е процедурата?

# 662
Здравейте!
Искам да попитам по-опитните в процедурите  имали ли са сходни проблеми.
Миналата година (тогава бях на 39г.) си поставих за първи път в живота ботокс в гневната.
Поставяне и ретуш/допопълване на 14-ят ден.
Ефектът беше чудесен!
Отпусна ме чак след 8 месеца.
Още тогава на първата среща попитах и за хоризонталните линии на челото, но докторката ми каза, че тъй като имам бретон те не са толкова видими и че тя ми препоръчва да инвестирам във филър за назолабиалните.

11 месеца по-късно (вече на 40г.) отивам отново за ботокс, отново при същата докторка.
Поставих в гневната, челото и пачи крак.
Тя ми каза отново, че назолабиалните се нуждаят от филър.
Уговорихме се с нея в деня на реруша на ботокса да ми направи и филър на тях.
Точно на 14-я ден след ботокса, се събуждам и си усещам очите по по-различен начин. Поглеждам ги веднага и ми се струват различни, сякаш не са моите.
Но все пак е рано сутрин и нямам време да се вглеждам поемам по задачи, но чувството в тях е различно.
Отивам на работа и колежките ми казват това е птоза, дефект от ботокса. Гледам аз клепачите стоят по-различен начин.
На обяд ме вижда съпругът ми, който никога нищо не забелязва и ме пита, защо очите ти са толкова подути.😱😱😱
Няма да ви описвам вече колко притеснена се почувствах.😵💫😵💫😵💫
Късен следобед лявото ми око се самовъзстанови,а дясно продължава да стой различно, точно като птоза.
След работа отивам при дерматоложката като вече съм изчела доста материали в нета.
Казвам й какво е станало, показвам й и тя казва всичко е наред с очите🙄🙄🙄
Казва ми нямаш нужда от ретуш.
Естествено това не беше  вярно, но според мен нея я достраша, а и аз изобщо не настоях, защото вече бях достатъчно смутена.
Мислех си, че ще ми даде специални капки за очи, препоръки за очи, но нищо.
Постави филтъра в назолабиалните (по 4 бода от всяка страна).
След като приключи ми каза, че една доза/ампула не е достатъчна, трябва да се постави след два месеца още една. 🤔🤔🤔
А от следващия месец мога да си запиша часове за мезотерапия.🫨🫨🫨
От тогава минаха 4 пълни дни, но филтъра го чувствам на бучки. Визуално не се виждат. Има моментално подобрение и запълване, но не ми допада чувството на буци.
От самосебе си и дясното око почти се самовъзстанови. Все още има разлика с лявото, но поне е по- малка.
Въпросите към Вас :
- има ли ли сте проблем с клепачите след поставяне на ботокс?
- след поставяне на филър в назолабиалните, чувствали ли сте филтъра на топчета?

Благодаря на всички, които ще имате време и желание да ми отговорите.

# 663
Падането на клепачите  от ботокс се среща доста често .Обикновено се получава от предозиране ,но след време се оправя.За топчетата се консултирайте с дерматоложката ,обикновено се получават в устните …

# 664
На бучки не съм усещала-но по цялата дължина на назолабиалните да- уплътнен участък.

# 665
Здравейте!
До сега не съм правила никакви естетични процедури. По препоръка на приятелка посетих клиника Reverse. Направих си естетична консултация.  Бях при една много млада и симпатична докторка -  Д-р Катя Пенчева. Беше много мила и подробна, личеше си че има отношение и е много деликатна. Хареса ми, че не ми натрапва процедури, изготви ми план. На първо място включва комбинация от мезотерапия и някакъв лазер Alma hybrid. Притеснявам се от лазера. Имате ли опит с него. Какво е усещането и колко време продължава въстановяването. Има ли някой отзиви за докторката ?

# 666
Редовно - спадане на клепачи, подуване на очите, цялото чело ми се свлича и прихлупва очите, правейки ми тъжен вид. Само последният път не ми се свлякоха, но отоци си имах поне месец след слагането. Ще видя колко ще ми държи, превид че си имах мимика не челото още от слахането, иначе клепачи очи и вежди са ми са ми супер след Георгиевски.
Ще се оправят нещата като мине действието на ботокса, но аз не бих повторила при същата лекарка.
Удебеляване като въженце съм чувала след филър директно в назо, много е подвижа тази част и често мигрира, затова някои лекари не поставят там, а горе в бузи, скули и слепоочия.
Когато си намерите валят лекар питайте го за колагенсъимулитащи филтри, при мен има чудесен ефект от Скулптра ( лице без мазнини и тънка кожа)

# 667

Има ли ефект, болезнена ли е процедурата?

За ефект - нямам лични впечатления - правя само чело, гневна и пачи крак. Иначе за болка - предполагам, че лидокаиновият крем върши и там работа, понеже аз не усещам нищо, след като ме намажат преди убожданията.

# 668
Мен малко ме е страх да слагам ботокс в долна част на лицето и шията. Да вземе да стане някой гаф, може и до задушаване да се стигне...

# 669
Абе, няма да те задуши, но има подобно усещане в началото. Аз хич не съм паника, даже малко съм перде, ама звъннах на доктора за всеки случай да го питам, шамабъдили😆

# 670
Някой знае ли кой лекар отговаря за естетичните корекции и цялостната визия на Алекс Богданска? Последните години изглежда феноменално, според мен. Какво, мислите, си е правила, като процедури?
Макар че на снимките по-долу леко ми прилича на младата Наталия Гуркова и даже на Николета Лозанова, което не е добре:

Скрит текст:

# 671
Операция на носа, може би и други по инвазивни неща, в Турция трудно те “пускат” с едно.
Башка филъри, в цялото лице за да се рекомпозира, тя няма нищо общо с преди, овалът е различен.
Рекламира Дермаакт, но дали и на кого е клиент не знам.
Много добре изглежда.

# 672
  • София
Аз записах час при Георгиевски и чак малко се вълнувам. Не можах да изчакам промоции, че няма за кога, а гневната се вдлъбва все повече, та...ще ги кихна тия пари.
Аз честно казано дори не искам да коментирам Богданска (въобще не я познах в ББ) или коя да е от "известните", тя вече въобще не прилича на себе си, което за мен е не ок. И според мен бая е играл скалпела като помня каква измита чиния беше. Всички са като от калъп. Sad

# 673
Богдански ходеше преди при д-р Хаджийска в Дерма акт за филъри, сега не знам. Иначе носа си е правила и някакви мазнини в челото си е слагала в Турция.

# 674
Ми...супер изглежда Богданска.Все пак бачка модел.Гледам и сторитата и в ежедневието изглежда съвсем нормално ...тука на тия снимки е много издялкана.Иначе си оправи носа ,да.

Общи условия

Активация на акаунт