Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 718
  • 760
  •   2
Отговори
# 645
Яки, какво визираш под лек филър? Волюмата е плътен филър, по-плътен е само Волюкс. Да не би да имаш предвид Волифт, който е по-скоро бустер?

# 646
  • Там където
Ами той по определение и консистенция е плътен, но според мен е по-скоро от групата на Рестилайн и Елансе. Около мен има няколко дами, които са го ползвали с различен тип лицева структура от моята и други проблеми, но при никоя не беше траен, не направи миграция или уплътняване. Когато аз го слагах, моята лекарка също ми каза, че не е като Радиес, Скулптра, Хармоника и ред други

# 647
  • Варна
Qaki, Accent prime не е ли RF? И имаш резултат само от 2 процедури?Браво!

# 648
Мисля, че
не си разбрала.Волума си е плътен филър, слага се и в брадичката, където традиционно се поставят плътни филъри.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:32 от ДХ3

# 649
Къде правихте този  Accent prime?

# 650
Ами той по определение и консистенция е плътен, но според мен е по-скоро от групата на Рестилайн и Елансе. Около мен има няколко дами, които са го ползвали с различен тип лицева структура от моята и други проблеми, но при никоя не беше траен, не направи миграция или уплътняване. Когато аз го слагах, моята лекарка също ми каза, че не е като Радиес, Скулптра, Хармоника и ред други
Разбира се, че не е като Радиес и Скулптра - те са колагеностимулиращи. Волюмата си е филър с ефект на момента. Ползва се за скули, брадички, поставя се върху кост.

При мен е доста траен - година и отгоре. Някои хора не го харесват защото е доста хидрофилен и може да даде подпухнал ефект. Обаче за мен това е, ако прекаляваш с количествата. Аз разделям 1 мл на двете страни и буквално ми слагат по няколко точки на скулата с цел малко повече предна проекция.
Слагала съм и Теосиал. Ами предпочитам със сиурност Волумата на Алерган пред него и следващия път Теосиала няма да го повторя.

# 651
  • Там където
Accent prime е радиочестота + ултразвук. Имам ефект след 4 процедури, колкото е стартовия пакет, но правени всяка седмица. Правя го на партера на мол парадиз в Evolution

# 652
Боли ли?Правила съм Hifu и беше адски болезнено по челюстта..При мен нямаше ефект от хайфуто.

# 653
  • София
Някой правил ли е процедури при д-р Бърдаров, да сподели мнение?

# 654
  • Там където
Боли ли?Правила съм Hifu и беше адски болезнено по челюстта..При мен нямаше ефект от хайфуто.

Не боли, не е на принципа на хайфу. Усеща се затопляне и е малко неприятно като звук заради ултразвука - като на зъболекарски стол. Иначе вчера ходих на ClearTite- като на горещ масаж е усещането. Кой знае какъв ефект не видях, уж стягало кожата осезаемо Simple Smile Да видим като направя пълния курс процедури.

# 655
Момичета, може ли да се слага ботокс на шия?

# 656
  • София
Може.

# 657
Accent prime е радиочестота + ултразвук. Имам ефект след 4 процедури, колкото е стартовия пакет, но правени всяка седмица. Правя го на партера на мол парадиз в Evolution
Под оформяне на овал само двойна брадичка ли имате предвид, че премахва? Тъй като аз нямам такава, но ми се иска леко повдигане на долната част на лицето. Затова и чаках с нетърпение отзива Ви за ендолифта, но после видях, че сте се отказала.

# 658
  • Там където
Двойна брадичка и овал, всичко около долна челюст. Все пак да отбележа, че аз нямам много мазнини. Въпреки това винаги съм имала мазнина около брадичката и самият захват на кожата ми е такъв. Около долната челюст добре повлия увисвания и неравности. Не е като след лифтинг, но според мен е много добре.  Вчера даже ходих на фирменото парти и имаше от тези кътове за снимки. Макар да беше сложено зле и да снимаше отдолу нагоре (та хем да си нисък и дебел, хем с гушка Simple Smile), снимките ми са мноого добре....

# 659
Увисвания и неравности около долната челюст много точно описва и моя проблем. Аз също нямам мазнини, даже хич. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт