Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 764
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, не видях друга подходяща тема и затова бих искала да попитам има ли доволни от лентички за избелване на зъби, които наистина работят? Знам, че се продават на Crest в два сайта, но имам съмнения относно тези сайтове и търся други ефективни лентички или гелове, които имат ефект.

# 631
  • БУРГАС
Д-р Убейд Далмъш в Пловдив, прави хубави и естествени устни, според мен. В Инстаграм има доста снимки.
Аз слагам ботокс веднъж годишно, правя редовно prf и скоро ще пробвам Радиес. От апаратните съм правила Морфеус, но не останах впечатлена, а преди месец се подложих на Plasmage за долен и горен клепач. Много болезнено, но с отличен резултат.
Aко  може да споделите повече за тази процедура за долен клепач.

# 632

[/quote]

Ето тук са го обяснили много добре
https://www.activemedical.bg/plasmage.php

# 633
Аз да се отбележа с нов и първи филър в скулите. В страничните разделихме 1мл и след три седмици ще сложим и на средните толкова вероятно. Очаквах, че ще съм много ръбата и подута, както и че ще съм по-чувствителна в следващите дни, но само по обяд на следващия ден имах някакво усещане. Аз правя огромни отоци на устните и имам силна болезненост от тях, само със Stylage M не ми се е случвало така, съответно очаквах да съм интересна за гледане.
Та сложих ги на 26.11 и от първият момент се възприемам, а на хората около мен не им се набива на очи. Разликата хем е осезаема, хем пак съм аз. Дано така се запази.
Сложихме Juvederm Voluma дълбоко на коста с игла, следващият път ще бъде с канюла.

# 634
  • Там където
O, Juvederm Voluma e леката артилерия. Не се притеснявай от нищо. При мен действа само за леко освежаване обаче, отписала съм го. Според мен е за слаби и млади лица само.

# 635
В кой смисъл?

# 636
  • София
При мен днес се навърши месец, откакто ходя със синцо око заради филъра, който сложих Simple Smile Вече е съвсем бледо лилаво, но още го има. Много съм зле със синките аз, но при ботокса поне бяха някакви точки, а това си беше бушон.

# 637
А защо окото е синьо? На коя зона е слаган филъра?

# 638
Qaki , успокои ме да ти кажа Grin
Аз съм на 30 и лицето ми винаги е било празно в тази част, не е от възрастови промени или сваляне на кг.
Докторката каза, че сега слагаме, след година ако трябва пак, но вече след това ако виждам още нужда единствено липофилинг с нано мазнина, понеже филърите мигрират, когато се прекали. И каза 10 години, че ще стои филъра, що се отнася до целите, за които го ползваме - структура и опора. Хем ми се стори странно, хем разни други специалисти ги чувам да казват същото.

# 639
  • тук-там

Ето тук са го обяснили много добре
https://www.activemedical.bg/plasmage.php
[/quote]

Някой ще даде ли препоръка за Пловдив за Plasmage?

Дермавист - Ива Стоилова
или
Енигма

# 640
  • Варна
Кой щеше да ходи на ендолифт?Да сподели ако е минало обезателно Heart Eyes

# 641
Аз съм на 30 и лицето ми винаги е било празно в тази част, не е от възрастови промени или сваляне на кг.
Докторката каза, че сега слагаме, след година ако трябва пак, но вече след това ако виждам още нужда единствено липофилинг с нано мазнина, понеже филърите мигрират, когато се прекали. И каза 10 години, че ще стои филъра, що се отнася до целите, за които го ползваме - структура и опора. Хем ми се стори странно, хем разни други специалисти ги чувам да казват същото.
Принципно филърите не изчезват никога напълно, но 10 години да стои и да има ефект - доста преувелично.
Аз харесвам Волюма и го предпочитам. Също слагам по малко, но категорично този срок не е реалистичен.

# 642
  • Plovdiv

За първи път чувам лекар да твърди ,че филър се задържа в лицето 10г,интересно.

# 643
После защо се информираме сами из нета.🤷🏻♀
Част от филъра щв стои, ама не там, където е сложен и няма и да се види, че е в лицето.

# 644
  • Там където
Какви 10 години бе мацки Simple Smile И то този ми ти лек филър... при мен се изпапка за едно лято Simple Smile Не, че съм плакала за него. Той не ми помогна за лифтинг- само ме поосвежи, ама аз си имам бузки. Направо дето 1 пийнал млад левент наскоро ми викаше, че харесвал жени с бейби фейс. А то аз съм си баби фейс вече Simple Smile хаххаах

Аз щях да ходя на ендолифт, но се отказах. После записах Морфеус, но 2 дни преди процедура осъмнах с Ковид. На мен не ми беше много лошо, аз вече една седмица преди това бях болна и си мисля, че дадох положителен ковид тест, защото си общувах около 2 ч. с болно от Ковид момиче на спорта Sad

Както и да е - много съм доволна от процедурите Accent prime за овал и двойна брадичка. Направо се оформих много добре, а аз нямам хубав овал от дете. Момичето каза, че трябва да правя по 1 подтдържаща процедура на всеки 2-3 месеца. Днес съм се записала в същото студио на ClearTite. Много ми го хвалиха за стягане и лифтинг. Като направя и 4те процедури ще се хваля, ако има полза:)

Общи условия

Активация на акаунт