Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 779
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Преди време Каляшева се славеше, че прави естествени устни. Но напоследък никой не я споменава....

Чак пък естествени… Тя самата отдавна е минала границата на естественото по мое мнение.

# 616
Д-р Убейд Далмъш в Пловдив, прави хубави и естествени устни, според мен. В Инстаграм има доста снимки.
Аз слагам ботокс веднъж годишно, правя редовно prf и скоро ще пробвам Радиес. От апаратните съм правила Морфеус, но не останах впечатлена, а преди месец се подложих на Plasmage за долен и горен клепач. Много болезнено, но с отличен резултат.

# 617
Повечето дерматолози правят устни, каквито пациентът иска. Като отидеш с тази снимка, ще направят това, с уговорката че крайният резултат, зависи най-вече от формата на устните на пациента.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 07:49 от alex_jp

# 618
  • София
Д-р Убейд Далмъш в Пловдив, прави хубави и естествени устни, според мен. В Инстаграм има доста снимки.
Аз слагам ботокс веднъж годишно, правя редовно prf и скоро ще пробвам Радиес. От апаратните съм правила Морфеус, но не останах впечатлена, а преди месец се подложих на Plasmage за долен и горен клепач. Много болезнено, но с отличен резултат.

Къде правихте Plasmage?

# 619
Аз за първи път слагах 0.5 ситосиал и са точно такива.Лек обем и хидратация.Моя приятелка сложи преди време 1 мл,там вече не ми харесват нещата.При мен почти никой не забеляза,че имам.

# 620
Повечето дерматолози правят устни, каквито пациентът иска. Като отидеш с тази снимка, ще направят това, с уговорката че крайният резултат, зависи най-вече от формата на устните на пациента.
Това е истината.

# 621
  • София
Аз имам 1мл слаган при Трендафилова. Доволна съм, но аз по принцип си имах големи усни, но с напредването на възрастта се прибраха

# 622
И аз слагах при Трендафилова. Филърът е Рестилейн, много е мек и изглежда естествено. Бих казала, че почти не ми личи, а съм слагала два пъти - по 1 мл през година.

# 623
Дали едни устни могат да поемат 1 мл зависи от анатомията и стартовата ситуация. При някои това количество може и да не личи и да е само за хидратация и освежаване, но при такива като мен, ако сложа 1мл ще съм като фолк дива, а и ще мигрира - няма място. Така че най-добре консултация с лекар и за по-сигурно - малко количество и добавяне постепенно на още, ако е нужно.

# 624
А как се справяте със посиняването после на устните? Аз бях 10 дни чак лилава....Аз ще ходя пак за още 1 мл в началото на декември -моите са мн тънки и с възрастта направо станаха "кожи"....Да видим... После се надявам да е веднъж годишно

# 625
  • София
И аз съм ходила подута и лилава след слагана не филър при Сарпецас. Но с Трендафилова нямам този проблем, въпреки че съм лесно посиняваща, тя има лека ръка.

# 626
  • София
Аз последно слагах в устните преди точно 2 год - 1.1 мл. Револакс при др.Сарпецас.
Нямях никакви очаквания към този филър и не вярвах че ще издържи толкова.
В момента съм във Варна и искам да попитам някой има ли впечатления от др.Каназирев за устни и ботокс.

# 627
....... тя има лека ръка.
Rolling EyesStuck Out Tongue Closed EyesKiss
Освен това има значение техниката--- по-отвън , по- отвътре , по- плитко , по-дълбоко, с канюла, без... . Устните са много капилярни. Канюлата би трябвало да се ''пързаля'' около капиляри и вени и това да избегне посиняването.  Майсторство си е. Както казах по-назад наблюдавам работата на др.Петкова, много хубави устни прави, поне по картинка. Не я познавам. Ако бях в София или някой ден се добера ще я посетя. Дано!

# 628
  • Там където
Коя е д-р Петкова? Къде работи? И аз се замислям за 0.5 филър само за освежаване, но се чудя къде. Моята докторка не е по устните Simple Smile

# 629
https://contourclinic.bg/
Преди няколко страници бях показала от ИГ нейно видео  на една дама за разграждане на филъра под очите , добре се е справила.

Общи условия

Активация на акаунт