Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 829
  • 760
  •   2
Отговори
# 600
Каква е разликата между колагенов и скинбустер? 👀

# 601
Каква е разликата между колагенов и скинбустер? 👀
Това, което разбрах е, че колаген бустерът съдържа HA, но с по-гъста консистенция и стимулира изграждането на колаген в кожата. Скин бустерът е на база хиалурон и вода, така че тук ефектът е по-скоро освежаващ, но няма да заличи дълбоките бръчки, които имам вследствие загубата на колаген. Радиес е една марка колаген бустър, с която работи дерматологът.

# 602
Радиес е на съвсем друга основа и не е бустър, а нехиалуронов филър, биоревитализиращ.Съдържа калциев хидроксилапатит, частици, които стимулират дермата да произвежда колаген.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 21:10 от ДХ3

# 603
Радиес е на съвсем друга основа и не е бустър, а нехиалуронов филър, биоревитализиращ.Съдържа калциев хидроксилапатит, мастици, които стимулират дермата да произвежда колаген.
Написах това, което ми каза лекаря, явно го е описала по-просто, не всички тук живеем ежемесечно в клиниките за красота...

# 604
Аз не казвам да живеете в клиники, а обяснявам какво е Радиес.Защото стана объркване в горния пост, затова и Ноу фрейм попита.

# 605
Значи моят Лонг кастинг е някакъв хибриден-почвам да забелязвам стягане на контура ,което доста ме радва 💪😁

# 606
В темата има момичета сложили Револакс. Имаше доволни и недоволни, както от всеки продукт и лекар.
Много груба вметка към ДХЗ, на която се възхищавам за търпението и добронамереността. Тя винаги е насреща да сподели информация и опит, за което съм ѝ много благодарна.

# 607
Понякога, в писмено общуване, се случват недоразумения.
Аз по-скоро искам да има яснота и всеки да има нужната информация, защото често лекарите ни я спестяват.Всяка от нас е минала през чудене и маене какво да прави и кое е най/доброто.Въз основа на информацията мисля, че по-лесно се взимат решения.
Alex, губиш се.Simple Smile

# 608
Слагала съм Револакс преди 2г в устни.Твърд филър от по-нисък клас,който не препоръчвам за тънки устни  и като цяло твърдите филъри не са за малки устни .При мен мигрира  над горната устна и трябваше да разграждам .При Ганчеви го поставях,те отдавна работят с тези филъри.

# 609
Здравейте,

Може ли мнение за лазерно подмладяване с Nd:Yag лазер, за лице и шия
Целя заличаване на финни линии.

# 610
  • Там където
Здравейте,

Може ли мнение за лазерно подмладяване с Nd:Yag лазер, за лице и шия
Целя заличаване на финни линии.

За финни линии и изравняване на тена +  заличаване на пори и дребни несъвършенства- да, има явен резултат. Аз направих 3 серии по протокол тази есен и съм много доволна. За лифтиране или уау ефект - не става Simple Smile

# 611
Момичета, виждам, че са вдигнали цената на зона ботокс в Дерма акт. Вече е 300 лв. Преди беше 250 и 600 за всички зони. Дали някой е ходил сега скоро за трите зони и какви бяха цените?

# 612
Мисля, че от лятото е 650 за трите зони

# 613
Момичета, моля да ми препоръчате дерматолог, който умее да прави естествено изглеждащи устни, без да прекалява и да има  щадящ подход. Целя се към нещо такова като резултат - без да си личи и деликатен обем. Почти всички естетични лекари в България, които разгледах не умеят да правят такива устни и вече започвам да се отчайвам. Confused

# 614
Преди време Каляшева се славеше, че прави естествени устни. Но напоследък никой не я споменава....

Общи условия

Активация на акаунт