Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 853
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм с револакс в назо и устни. Не е мръднал, за разлика от нулевия ефект от Елансе
Благодаря за отговора. От колко време го имате? Препоръчаха ми го и на мен, но тъй като не съм го чувала, се чудех.  Не знам защо малко клиники виждам да работят с него, не знам защо. Може би не го обявяват, но защо ли?

# 586
Някои клиники не искат да работят нисък клас продукти.Тези май са такива.

# 587
Китайски е. За тази цена вероятно е нисък клас. Три вида са, аз съм с дийп. Тук едно момиче беше споделило, че са и се получили въженца в назолабиалните, но аз нямам проблем. Сложих го юни месец. Нито устните са ми изчезнали, нито назото ми са проличали.
Само да допълня, че преди Елансето дадох и доста пари за Теосиал.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 21:12 от Ирма

# 588
Здравейте, някой има ли опит с лип лифтинг?
Някой може ли да ми препоръча добър естетичен хирург в Пловдив. В интернет намирам само двама, единия от които Енчев.

# 589
Корейски, а не е китайски. Това ми го каза лекарката, която го предложи, а и аз го потвърдих при търсенето.  "Originally developed in the cosmetic capital of the world, South Korea, this injectable is a hyaluronic acid (HA) dermal filler that has quickly taken the aesthetics industry by storm. Boasting an impressive ingredients list, REVOLAX is comprised of a regular and dense monophasic structure...". Има си сертификат за ползване в Европа и UK.
Не знам дали това, че е по-евтин, значи, че е по-нисък клас. Има много фактори, които опрелят цената, която е най-вече следствие от маркетинга и налагането на марката на пазара. От друга страна, от почти всички корейски продукти, които съм ползвала до сега, съм доста впечатлена - козметика за лице и коса. Надявам се и това да е добър продукт.

До сега прочетох само добри неща за него, но ще проуча още малко, явно тук не се ползва много. Много малко клиники открих, които работят с Револакс, едната е Skin line. Ще видя навън какво става.

Подобно нещо виждам, че е става и с PBSerum-a, още не се е наложил очевидно и малко се познава и ползва. Аз обаче останах много доволна от резултата.

# 590
Не, нямам предвид цената, те си ги делят на класове спрямо състав и представяне.

# 591
Моя грешка значи относно произход Китай. Благодаря за информацията.

# 592
Това деление на класове при филърите не ми е известно, стана ми интересно да го проуча.
Казват, че трайността на Револакс е по-голяма от тази на повечето филъри, освен това че страничните ефекти са по-малко, защото съдържа естествено вещество (HA), което се синхронизира с човешкакта тъкан, разгражда се равномерно с времето и т.н., та ми се искаше да видя дали има някой опит и лични впечатления.

# 593
Те всички на основа НА имат НА.

# 594
Аз имах час в Скинлайн за Револакс, но смених клиниката и ще питам за него при дерматолога, който ще посетя днес. Не е споменат като продукт в тяхната листа, затова не съм сигурна, че го предлагат. На мен ми е необходим филър, заради хлътване и изтъняла кожа, но ще проверя с лекар кой ще свърши поне част от работата...

# 595
Да, всички са на HA основа, имах предвид, че е естестена HA. При другите каква е - не знам. Явно има разлика в структурата/ формулата - омрежени, монофазни, по-течни, по-гъсти, от животински, от неживотински прозиход...не ми е много ясно, сега се ориентирам, виждам само, че за Револакс пише, че се използва "технология за кръстосано свързване,  която не изисква свободна хиалуронова киселина (HA), за да коригира физическите свойства на неговата гел формула. Този дермален пълнител също така използва НА без животинска основа с висока чистота и е напълно естествено вещество, оптимизирано да се синхронизира с човешката кожна тъкан", а напр. в Juverdim HA билa "омреженa". Кое е по-добре, не знам, за мое съжаление не съм химик или лекар... та си разпитвам и се мъча да проуча.

toni2021, моля те да споделиш лекарят какво ти е казал за този филър днес, ако нещо е казал въобще.

# 596
Само да си знаете, че филърите на база НА, не са само от НА, и тези други съставки, отговарящи за техните свойства, вкл. омрежването, остават в кожата.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 14:43 от ДХ3

# 597
Някой правил ли е неаблативен лазер Stellar resurfx? Имам час скоро и малко ме е страх...

# 598
Да, всички са на HA основа, имах предвид, че е естестена HA. При другите каква е - не знам. Явно има разлика в структурата/ формулата - омрежени, монофазни, по-течни, по-гъсти, от животински, от неживотински прозиход...не ми е много ясно, сега се ориентирам, виждам само, че за Револакс пише, че се използва "технология за кръстосано свързване,  която не изисква свободна хиалуронова киселина (HA), за да коригира физическите свойства на неговата гел формула. Този дермален пълнител също така използва НА без животинска основа с висока чистота и е напълно естествено вещество, оптимизирано да се синхронизира с човешката кожна тъкан", а напр. в Juverdim HA билa "омреженa". Кое е по-добре, не знам, за мое съжаление не съм химик или лекар... та си разпитвам и се мъча да проуча.

toni2021, моля те да споделиш лекарят какво ти е казал за този филър днес, ако нещо е казал въобще.
Нищо не каза за филъра, защото не работи с него, явно не е популярен още. Сложи ми скин бустър, но след Нова Година ще ходя за колагенов бустър, защото кожата ми макар еластична е доста тънка и се образуват едни неприятни линии в долната част. Посетих една млада и доста приятна лекарка, която ми обърна внимание, не се почувствах като на конвейер в Дермаакт, където слагах филър, но нямаше никакъв ефект. Смятам да продължа да ходя при доктор Върбанова.

# 599
Револакс не е много нов филър.

Общи условия

Активация на акаунт