Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 613
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Какво са обездвижили на носа с този ботох? 🤔
Когато се правят мимики и се говори при много  хора върхът клюмва надолу ,с ботокса се задържа да не клюмва и така оптически изглежда изправен .
Smile123p това което съм разбрала за себе си след различни  процедури и след четене  на доста отзиви в нета за апаратни процедури ,тъй като там нямам особен опит е ,че нищо не може да запълни хлътналите мастни депа в следствие на възрастовите промени  освен филъра и оперативния лифтинг разбира се .Хлътването в средната част и свличането на лицето е поправимо единствено с филър .Пробвайте и ще видите ефекта.Като ви съветвам да не слагате наведнъж големи количества .Започнете с 1мл  и после си преценете .
Ох,,,, и аз съм на това мнение май, но някак все имаш надежди, а и като ти го промотират като супер УаУ и почваш да се замисляш.Слагала съм преди около 2 години в скули малко и тогава ми хареса резултата,  в назо мисля,че 1 или 2 пъти, но ме е страх от миграции и препълване.Със сигурност в назото не искам повече,защото кожата ми е плътна и ще стане тип булдог .С Каризмата веднага след процедурата много се харесах,когато има лек оток,което ме навежда на мисълта,че май в скули леко трябва да сложа.И все пак ме е страх от препълване , искам да изглежда максимално естествено.Иначе докторката ми казва,че не може само филъри ,трябва и апаратни .............

Аз правя Хармоника и веднага след като си сложа скулите ми са перфектно плъмпнати и много се харесвам,но след един ден се връщат в старото състояние .Дори и след месеци когато се забелязва вече пълното разгръщане на колагеностимулацията не виждам ефект попълване на хлътнало или по изразени скули.Каризма е на същия принцип ,няма ефект на попълване .От апаратни правя   Само радиочестота  периодично .Преди месец сложих по 0,4 в средна част ..ами ефекта веднага се вижда ,отрази се и на едно хлътване което имах под едното око.Така ,че за мен при хлътване работи само филъеа.
Да ,точно и аз така след Каризмата Simple Smile  От радиочестота пак ме е страх като чета че разгражда мазнини Simple Smile
Вие какъв филър сложихте и къде точно.Следващата седмица съм на ретуш и ще го обсъдя с докторката.Май съвсем се отказах от Алмата, вчера гледах и разни видиеа в Тик Ток Simple Smile Най - много ме притеснява ,че около 5-6 дни не приличаш на човек.Парите ще ги преглътна някак

# 721
Най-обикновена Led маска за 25 лв от Тему. Всички са еднакви, на различни доставчици. Никакви очаквания нямах, но прави много хубав plump ефегт и изглажда бръчки.

Правили ли сте ретуш при Георгиевски през август?

Благодаря за отговора!

Август слагах ботокс при д-р Малев, но при ретуша не сложи на гневната бръчка, защото тогава уж нямаше бръчка. И в края на месеца вече бях с бетонирани чело и очи, но с активна мимика и видима бръчка между веждите. Освен това доста дълго имах паднал клепач. Тук чета, че сте доволни от д-р Георгиевски и затова искам да пробвам при него.

# 722
Връх на нос съм коригирала с  ботокс няколко пъти. .Слага се за повдигане на върха ,но аз съм с месест и клюмнал  връх и предполагам затова не видях някакъв уау ефект,

Какво са обездвижили на носа с този ботох? 🤔
Когато се правят мимики и се говори при много  хора върхът клюмва надолу ,с ботокса се задържа да не клюмва и така оптически изглежда изправен .
Smile123p това което съм разбрала за себе си след различни  процедури и след четене  на доста отзиви в нета за апаратни процедури ,тъй като там нямам особен опит е ,че нищо не може да запълни хлътналите мастни депа в следствие на възрастовите промени  освен филъра и оперативния лифтинг разбира се .Хлътването в средната част и свличането на лицето е поправимо единствено с филър .Пробвайте и ще видите ефекта.Като ви съветвам да не слагате наведнъж големи количества .Започнете с 1мл  и после си преценете .
Ох,,,, и аз съм на това мнение май, но някак все имаш надежди, а и като ти го промотират като супер УаУ и почваш да се замисляш.Слагала съм преди около 2 години в скули малко и тогава ми хареса резултата,  в назо мисля,че 1 или 2 пъти, но ме е страх от миграции и препълване.Със сигурност в назото не искам повече,защото кожата ми е плътна и ще стане тип булдог .С Каризмата веднага след процедурата много се харесах,когато има лек оток,което ме навежда на мисълта,че май в скули леко трябва да сложа.И все пак ме е страх от препълване , искам да изглежда максимално естествено.Иначе докторката ми казва,че не може само филъри ,трябва и апаратни .............

Аз правя Хармоника и веднага след като си сложа скулите ми са перфектно плъмпнати и много се харесвам,но след един ден се връщат в старото състояние .Дори и след месеци когато се забелязва вече пълното разгръщане на колагеностимулацията не виждам ефект попълване на хлътнало или по изразени скули.Каризма е на същия принцип ,няма ефект на попълване .От апаратни правя   Само радиочестота  периодично .Преди месец сложих по 0,4 в средна част ..ами ефекта веднага се вижда ,отрази се и на едно хлътване което имах под едното око.Така ,че за мен при хлътване работи само филъеа.
Да ,точно и аз така след Каризмата Simple Smile  От радиочестота пак ме е страх като чета че разгражда мазнини Simple Smile
Вие какъв филър сложихте и къде точно.Следващата седмица съм на ретуш и ще го обсъдя с докторката.Май съвсем се отказах от Алмата, вчера гледах и разни видиеа в Тик Ток Simple Smile Най - много ме притеснява ,че около 5-6 дни не приличаш на човек.Парите ще ги преглътна някак
Сложих Restylane lift по препоръка на моята лекарка ,че не задържа вода и го сложих в средната част отстрани на носа и малко към скулите за да запълня леко едно  хлътване между окото и скулата .На скулата сложих малко,тъй като си имам изразени скули  и моята  лекарка я е страх да не прекали с количеството Сега след месец като се гледам бих сложила още малко ,затова е добре по малко да се слага за да не се прекали.

# 723
Като говорите за микронидлинг в моя салон момичето взе един апарат на Derma SR; Хора, ефектът е уау веднага и в следващите 2-3 дни. Няма никаква болка, като дълбок четков масаж е. Слагам линк на апаратчето само за справка:

https://www.swiss-color.at/de/derma-sr/dermaneedling?_gl=1*19g6b8a*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIw9_H34OQigMVMpVQBh3ubguLEAAYASAAEgIilPD_BwE&p=1

В кой салон ходите, в София ли е това?

# 724
  • Там където
Алиа, отговорих Ви на лично за да не се счита за реклама. Мисля, че този апарат го имат и още няколко салона в центъра на София.

# 725
Като ви чета коментарите се замислям дали не ми слегатнещо  разредено като ботокс и затова не издържа?  Последната година около очите слагам на 3 месеца ? Какво мислите ?

# 726
Най-обикновена Led маска за 25 лв от Тему. Всички са еднакви, на различни доставчици. Никакви очаквания нямах, но прави много хубав plump ефегт и изглажда бръчки.

Правили ли сте ретуш при Георгиевски през август?

Здравейте,

Не само че обикновена LED маска, закупена от платформи като Temu или AliExpress, не може да доведе до видими положителни резултати, но тя дори може да навреди. Има множество статии и доклади за продукти от тези магазини, които съдържат прекалено високи нива на химикали, опасни за здравето.

Освен това, за да бъде една LED маска ефективна, тя трябва да отговаря на определени технически изисквания – да има достатъчна сила на светлината и да комбинира red light и near-infrared light. Маските, които наистина постигат резултати, изискват редовна и продължителна употреба, и са значително по-скъпи от продукти с цена около 25 лв.

Препоръчването на такива евтини и потенциално опасни продукти може да доведе до сериозни проблеми за потребителите. Затова, моля, бъдете внимателни при препоръките си и поставяйте здравето на хората на първо място.

# 727
Аз в последно време съм много доволна от Георгиевски в Дерма акт, макар че само бустери правя и полинуклеотиди, нищо по-сериозно. Много е внимателен и никакви синини след процедура, дори и под очите.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:35 от kalina_pehlivanova

# 728
mr.Dimitrova87, тук сме големи хора и можем сами да преценим от къде да пазаруваме, не е нужно да ни размахвате пръсти. Над 90% от уж специализираните сайтове, продават артикули от Тему и Алиекспрес на доста завишени цени.

# 729
mr.Dimitrova87, тук сме големи хора и можем сами да преценим от къде да пазаруваме, не е нужно да ни размахвате пръсти. Над 90% от уж специализираните сайтове, продават артикули от Тему и Алиекспрес на доста завишени цени.
На мен пък ми хареса, че се казват нещата такива, каквито са, що за коментар, че размахвала пръсти. Маска за 25 лв ми звучи нелепо, но то после резултатите ще са видими, много обидчиви пък някои!

# 730
Алекс е абсолютно права, че същите маски се продават в Бг с по две нули отзад, това каква сигурност дава?

# 731
На мен пък ми хареса, че се казват нещата такива, каквито са, що за коментар, че размахвала пръсти. Маска за 25 лв ми звучи нелепо, но то после резултатите ще са видими, много обидчиви пък някои!
То и от години се говори,че детските играчки са каценогенни,но продължават да се купуват.Всеки решава сам за себе си.В случая да вярва на очите ,че вижда ефект или на госпожата ,която казва ,че няма как да стане.

# 732
Аз съм си купувала и накрайниците за микронийдълинг машинката от бг сайт и от тему. Абсолютно еднакви са, но тези от бг сайт са над 10 пъти по скъпи. Ами няма да повторя поръчката от бг сайта, съжалявам. Така не се прави бизнес. С Лед маските е абсолютно същото.

# 733
Според мен този ефект е от бременността, не от маската.
Не, не. Като не я ползвам седмица и веднага се променя кожата. Стои по повяхнала. Самата червена светлина има такъв ефект. Сестра ми също я ползва, като ми дойде на гости и при нея има plump ефект.
А със зелената пък, ако ми е много отекло лицето от бременността, слагам я и после спада,.вкл.и под очите ако е било подуто.
Иначе бг сайтовете за професионална апаратура, си набавят стоката от Aliexpress. Същата маска, като моята,.съм я виждала в поне 2 "професионални" сайта за около 100 лв. Аз така я и открих в Тему - направих скрийншот и търсих с Google images и ми излезе.

Сега си поръчах от Тему дермарен - там е 100в, в бг сайтовете: към 300. Имам доста апарати от китайски сайтове и ги ползвам от години. Засега ми няма нищо Simple Smile То реално всичко се произвежда в Китай.

alex_jp, ти какво ползваш за домашния микронинлинг? Ампули слагаш ли?
Аз се замислям дали да не си взема Биолепийл за вкъщи. Честно казано, през всичките години съм натрупала доста познания и смятам, че съм на по-високо ниво от козметичката под вкъщи, която също работи с Биорепийл. Даже на себе си имам повече Доверие, отколкото на нея Grin Но ще видим, като родя ще го мисля.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 23:48 от KPP

# 734
  • София
И аз вчера се добрах до Георгиевски най-после. Дебна го от година, бяха ми го хвалили още от предната му клиника приятелки. То е рано още, но нямам синини от ботокса (обичайно имам) и специлано помолих да внимава с падането на клепачите. сложи ми ботокс на точки, където не са ми слагали досега. ще видим резултата.

Общи условия

Активация на акаунт