BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 48 003
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Теодора може да изглежда умна, единствено на фона на останалите.

# 481
  • Sofia
Очаквам скоро да им спретнат някоя куиз игра и ще блеснат “умните” 😀

# 482
Теодора никак не е глупава. Няколко пъти се намесва в споровете в къщата и думите й са съвсем на място. Корекциите й са под влияние точно на този таргет жени, които посещават салона й. Има някакъв приличен доход, но на нея й се иска нещо повече. Личи й, че се стреми към по-луксозен, по-интересен начин на живот, да е в крак с модата, а това могат да го осигурят мъжете в живота й. Затова се е докарала с тези големи джуки и изобщо с визия на трофейна мадама. Каквото търсенето - такова предлагането. Футболистчетата, примерно, си падат точно по този тип жени. Валери Божинов също поживя с една тунингована кака - сръбкинята Биляна Дол. В средите на батките е модерно и престижно жената да бъде секси именно с естетически корекции. Според мен Теодора си избира гаджетата, не те нея. Тя има собствен доход, независима е, има доста точна преценка, комбинативна е, но и разумна, и успява да ги накара да вярват, че те са я завоювали. Друго си е гръмко заглавие ''Футболист от ЦСКА заби секси мацка''. Хем вълка сит, хем агнето цяло.

# 483
Ама къде е тая "секси " мацка. На мен Бебата  ми е, като прекалила със солариума ромка,  нажилена от пчели .

# 484
Устните са ѝ просто ужас… иначе е симпатична. Бих намалила тена и устните и ще е хубаво момиче. Изглежда по-голяма за възрастта си.

# 485
Аз даже и 'акцент' ромски усещам като я слушам...разбираш ли? Simple SmileИма някаква емоционална интелигентност и дотам.Просто е хитра лисица и бързо усеща накъде духа вятърът и се приспособява, това не я прави умна.Визуално е гротеска.

# 486
  • София
Ама къде е тая "секси " мацка. На мен Бебата  ми е, като прекалила със солариума ромка,  нажилена от пчели .
Какъв е тоя солариум, те повече от 2 седмици са вътре, а тя грам не е избледняла и
се отличава с 2-3 бои над останалите..

# 487
  • София
Виктор бил сгоден:

# 488
  • Sunshine state
Теодора може да го раздава тарикатка, но не и умна по мое мнение.Не виждам нищо умно в нея, а по скоро хитрости на дребно.

# 489
  • somewhere over the rainbow
Дали е повдигана темата за влюбването на Виктор в непозната за няма и 24 часа? И то далеч от невероятна красавица, в която се влюбва всеки, който я зърне? Дали не се познават от по-рано или е мисия на ББ...

# 490
На Виктор отдавна му е време за жена и деца. На 30 зора и сърбежа са чудовищни Wink Дали ще успее е въпрос без отговор. Мъже и секс навън за Беба много, жени за Виктор нито една. Затова се е хванал като удавник

# 491
  • София
Той каза, че бил много сексуална личност и явно това му липсва в къщата. Щом я е видял, я е пожелал, защото такива го влекат, той си го каза...И това влечение и нагон, го бърка с влюбване..

# 492
Не вярвам.
Като човек поживял в Бургас, мога да ти кажа, че има точно толкова процентно изражение на кифлите, колкото и на батките.
Никой на сухо не остава. Даже едно сбутанко, дебеличко момиченце, като ми се изрепчи веднъж, че тя движи с Рижите/тоест спи при нужда/, щях да падна.
Заявено с гордост.
Сега нямам пресен поглед върху либидото на бургаските младежи, но Виктор в никой случай не е лишен от женско внимание.

# 493
Така е. Всички жени, включително и Беба са негови. Абсолютно си права Simple Smile

Търсен мъж не реве в ефир за единствената която го съжали и му обърна внимание, виждайки колко е жалък
И това го казвам със съжаление, не с радост

# 494
Прекрасен анализ на Миглена Ангелова в нейния канал Ego Vision.

Общи условия

Активация на акаунт