BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 641
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 630
Май и Косара яде снощи. Някаква баница и люти чушки ми се въртят като спомен. И още някой яде заедно с нея. Не обърнах внимание, защото не очаквах да започне скандал за храна.

# 631
  • Враца
Имам питане- знае ли някой колко е сумата на седмичния бюджет, който може да получат(пълният, преди орязване на проценти).

# 632
Нямам представа, но със сигурност сумата варира. И с всеки отпаднал участник е все по-малка.

# 633
Обаче десетки сайтове пишат за Косара и как прокуратурата е погнала Биг брадър. Само като напишете в Гугъл и ....
Интересно пък дали СЕМ ще излязат с някаква позиция за излъченото съдържание?

Кои са тия сайтове - марица и флагман ли?
Никой няма да се сезира за нищо излъчено в шоу програма.

# 634
Ми 24 часа, Пловдив24 ...  И жълтурите, много ясно.  Иначе и аз не очаквам някакво развитие по случая.

Гледам сега лайф излъчването от понеделник в НОВА ПЛЕЙ
https://play.nova.bg/video/big-brother/season-6/big-brother-2024 … 10-21-live/637513

Петърчо задава гениалния въпрос "Само във Враца ли има пирожки? Аз в София не съм виждал". Та всички му се изсмяха. Особено в Русия и в страните от бившия СССР пълно с пирожки. У нас има в Берëзка и Микс Маркт, но и на мн. други места. "Кемерки" имало във Враца, защото името идвало от кв. "Кемера" във Враца. Иначе не му хрумва, че "кемер" е турска дума. ("колан" означава).

Та толкоз за интелекта на Петър.

# 635
🤣🤣
Умирам от смях.
Големите мъже най-много се наплющяха. То са торти по няколко парчета, луканки, люти чушки, баници-бози. Че и втора боза развъртяха.
И накрая сипаха на Марио.
Бате Радко замълча като мишок.
А Викчо му иде в повечко тестостерона и търси къде да изпусне парата.
Нарочиха го Марио за черна овца и юруш всички върху него.
А той просто се измайтапи.
Палячовци.

# 636
Брех, този лайв в понеделник бил интересен. Дадоха как викат Петър в изповедалнята и му дават мисия да се скара с Косара. Аз такова нещо в дейли епизодите не видях... или просто ми е убягнало. После Биг Брадър съобщи пред всички на масата, че Косара е отправила заплаха за физическа саморазправа, което е в разрез с правилата и й се отправя последно предупреждение. В резултат... тя не само, че отрича да е правила такова нещо, а и казва "понеже сега сме на лайв, и гледат да ме унижат. Кога съм казвала такова нещо? Преди 10-15 дни сигурно нещо съм казала. Защо ме набеждават"? И като й казват "спокойно", тя продължава да твърди как е набедена и че не е отправяла закани пред всички. "Виждали ме сте да агресирам днеска към някого?" Хахаха... Първо... ББ не е казал "днес", второ ... защо другите трябва да са я виждали? Тя може да си отправя НАСАМЕ заканата към някого, че и без да агресира, а тихо... шепнейки, през зъби.. "като излезеш навънка, баща ми ще ти избие зъбите". И така никой не е чул.

Прави впечатление, че съобразяват снимките  с това, че са на лайв и участниците знаят, че са на живо, явно ги предупреждават, да не използват нецензурни думи. Преди години пускаха по Диема Фемили директно как спят или как лежат по диваните и мълчат. А ако започне някакъв интересен разговор, превключват на друга стая, където някой спи, за да може интересното да го излъчат на следващия ден по НОВА в дейли епизода.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:32 от diziler

# 637
Те обикновено като атакуват, всеки си мисли и хапе за нещо негово, и не са съвсем съгласувани. За Виктор например основния проблем беше, че поведението на Марио не беше мъжко и другарско - че когато Косара го закачи, той не премълча, ами потупа Виктор по рамото и каза, че и други са яли. Демек, натопи го, вместо да предпази останалите "грешници". А другите, разбрали, не разбрали, помислиха, че Марио отрича, че е ял.
Честно казано, даже един скандал не могат да вдигнат като хората.
Тоя смотан Виктор знае ли какво значи натопяване - в конкретния случай щеше да е, ако само те двамата /с Марио/ си бяха хапвали вечерта и на сутринта другите да нарочат Марио да му се карат. Ако в такъв случай Марио беше казал: "Ама аз не бях сам, а с Виктор" - тогава щеше да има натопяване /макар че казва истината/. В случая, всички знаеха, че наш Виктор пил боза, някои даже му помагаха, ама видиш ли, натопен бил, дайте да сритаме Марио и да не става от земята.

# 638
  • София
Да, Петър няколко пъти каза на Косара, внимавай как говориш, на живо сме. Явно ги предупреждават.
Аз харесвах Радо, но след снощи вече не. Големи мъже, няма що. Мишки.

# 639
На Радо и на Жорко милионерчето за втори път им чух гласчетата, откакто са влезли в къщата, именно в този лайв. Иначе са саксии, интериор.
ББ се включи пак да каже точно часа и датата когато е казала "като излезеш навън баща ми ще ти избие зъбите" с точния цитат и тази веднага скочи, "казах АКО". Ако станело нещо си, тогава... Ама чакай, няма "ако". Ти заплашваш, че при определени условия това и това ще се случи. Това пак е заплаха.  Да видим дали до края на този лайв ББ ще се включи да им каже и за разказа за дъската с пироните. Че още съм на 45 мин.

# 640
Не че съм фен на Радо, но една идея по-нормален ми е от целия този състав там. Но в случая с Марио, Виктор и бозата се ската наистина. Един нормален човек би се намесил в полза на Марио, за да напомни, че всички са пили боза и са яли по нещо от хладилника, даже Пешко е напълнял, за което Марио няма грам вина.

# 641
Много мишкарско беше от страна на Радо да се оправдава, че бил ял само филе с люти чушки, които топели мазнини и там по някое парченце от това-онова, но забрави за тортите, които изплющя.
Не знам какво се е говорило за Марио, защото не съм гледала точно тази част, но доста от хората, които се смятат за по-силни го мачкат, защото знаят, че той няма да се защити адекватно според техните стандарти. Но, какво стана, май Марио не е от номинираните за изгонване, а може и да бъркам...
Петър ми е Йода like-анти от ден първи.
"Мами-то" на кантара - егати дланите чУек... Като се прегръщаха с не-знам-кой-пореден, пак изби на мъжественост в рамене и всичко. Започвам да вярвам в конспирацията за пола по рождение.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 14:25 от FreakOnALeash

# 642
Марио беше първият номиниран, защото никой не го избра в отбора си за играта с портокалите.

# 643
Чудя им се във всяко реалити като нарочат някого. Така ли не са гледали и разбрали, че публиката автоматично включва в негова защита?! И че да се намесят не да нападат, а да защитят, е печелившата позиция?! Егото си ли не могат да надскочат, страх да не ги отлъчи групата ли, желание да са в тренда ли?!

# 644
Скандалът за храна беше започнат от Косара. Пак. Ядоха повечето мъже, но Косара атакува Марио. Тя не посмя да се изправи срещу всички. Само беззащитния нападна. Марио веднъж си взе парче торта, Радо го изяде, та даже Марио го изчака да се налапа. Марио взе второ парче, Радо пак яде с пълна уста от парчето на Марио, който взе трето парче и вече в яденето се включи и друг съквартирант заедно с Радо. Не видях кой беше. Само някакви лъжици се протягаха към чинията.
Георги милионерчето стоеше отстрани и се хилеше, което доста често се наблюдава при него. Или само това излъчва Големият Брат.
Ванеса броеше хапките на всички и много добре видя, че Радо изяде "парчетата с торта" на Марио. Но по време на скандала и тя пригласяше на глутницата.
И изобщо поведението на Радо беше присламчващо, щом види някой да яде или пие, той се присламчваше към ядящия и пиещия. Много мъжко поведение!
Оттам нататък яденето беше показано на забързан каданс и загубих нишката.
След като Марио бе нападнат от Косара, той се опита да го обърне на шега, но Виктор от шеги не разбира. Не е гъвкав, прекалено е дървен. И всички се нахвърлиха срещу Марио. Най- много викаха точно "мъжете", които лапаха яростно. Абсолютно мишкуване. Нито един нямаше доблестта да каже "И аз ядох".
Ванеса започна да приглася на глутницата, което я срива надолу. И точно Ванеса, която много се бореше за истината преди дни, снощи премълча истината за опустошаването на храната и стана съучастник в лъжата, че само Марио бил ял.
Ивоне се присъедини към глутницата, имаше ехидна реплика от нейна страна против Марио. Георги Ланецът май отпреди я усети, че е скрита лимонка и ще се окаже прав.
Ако изгонят Георги Ланеца, предаването ще загуби част от колорита си. Той внася нещо смешно. Дали с особения си говор, с натъртването на звука "х", дали с физиономиите, които прави, очите, които върти, на мен ми е смешен. Дори скандалите му не приемам на сериозно.
Ей сега, като каза "Ванеса" и се сещам, че тя снощи номинира някого с причина "не изявява позиция в конфликтни ситуации". Същото, с което тя парадираше (, че е миротворец и не желае да се намесва в скандали, защото иначе щяло да стане страшно) и за което я обвиняваха... Жалка руса кифла.

Общи условия

Активация на акаунт