BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 724
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 300
Е не знам как може хем да сме му обидени, че "прекалява с морала", хем да се правим на църковното настоятелство, възмущаваайки се от израза "така си заприличал на олигофрен". Това е нормална комуникация между мъже в наши дни, не е израз на лоши чувства.

# 301
  • Sunshine state
Петър не знам с какви очи коментира външния вид на хората при положение, че той самият на нищо не прилича - ококорен, озъбен и точно на някой психопат мяса. Атижа изобщо не виждам какво намери пък точно в него.

# 302
Ванеса можеше спокойно да отхвърли въпроса на Марио при номинациите, без да драматизира, без истерии и да спре. Първоначалната ѝ реакция беше тип "Ти ли, бе? Как смееш да се обаждаш?". Цялото ѝ държание не беше като на човек, учещ Право. Един бъдещ правист, юрист или каквото е там, би следвало да умее да се справя хладнокръвно с такива ситуации без скандали, без да драматизира, без сълзи, без другарски съд.  Безпристрастност. Аргументът "Какво ще кажат хората отвън" не е аргумент. Още при влизането си в Къщата би следвала да е наясно, че ще има провокации, манипулации, дрязги и т.н. Ще има такива ситуации.
Всички номинирани в събота вечер омаловажиха или отхвърлиха въпроса на Марио, реагираха остро, че Марио изобщо се е осмелил да пита.
Петър се изживява като морален стожер, вечно критикуващ. Всичко видял, всичко разбрал, всичко знае и постоянно правораздава, изказва морални присъди. И все срещу Марио. Защото Марио е добродушен. И знае, че няма да има ответен удар. Твърдението, че приобщавал Марио към колектива е лъжа. Петър прави точното обратното на приобщаване на Марио. Той го сочи за черната овца, белязаният, различният.
Атижа, горката, казаха ѝ "Хайде!" и тя се съгласи. Дали заради формата, дали защото остана сама след излизането на Анджела, ама сякаш беше готова да се прехвърли на всяко чуждо легло. Пък Петър потъна в някакви мечти, унес някакъв. Опиянен от мисълта, че не е сам в лежането.

# 303
  • Sunshine state
DNT177, абсолютно 100% съм съгласна с теб за Ванеса - така разду и преувеличи ситуацията, че ми падна много рязко в очите. Яхна вълната срещу Марио с пълна сила. Чудо голямо станало, че задал някакви тъпи въпроси. Ами недей отговаря тогава. Едва ли не гузен негонен бяга ще излезе работата като й гледам реакцията.

# 304
Преди дни отбелязах,че Ивон-чо е скрита лимонка и още смятам така.
Пешо е отмъстително човече и завистливо тоже.Пени се на Марио,но я как Георги не му остана длъжен изобщо при тяхната разпра.
Марио аз казах,че ми прилича на Малума с тази прическа и му отива.

# 305
Аз пък разбирам Ванеса. Коства ѝ усилия да не се излага и да се разбира с всички, изведнъж Марио чул-недочул пита някакви тъпи въпроси и то по време на лайфа. Не разбирам защо всички го възприемат за светец. Трабва да си мери приказките. В къщата са прави, че постоянно говори глупости и после се извинява, обещава няма повече и… След два дни всичко се повтаря.

От друга страна, Петър защо тръгна да се меси в този спор не е ясно. На всяка манджа мерудия.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:14 от Lilly_85

# 306
  • Sunshine state
Аз в никакъв случай не възприемам Марио за светец, просто се вижда, че има дефицити и не е добре с главата. Да нападнеш такъв човек за мен е грозно. Обясн, изясни и говори с него, а тя се развряска все едно е казал, че спи с нея.  Не виждам да е тръгнал да заплашва и буйства като Косара например, та да предизвика чак такава реакция. Ванеса си се нацупи просто, защото й беше удобно и продължи да го прави дори след извинения и тям подобни. Да ходи да търси сметка на Косара. Внеса много взе да пази нещо поведение, сакън да не кажат нещо против нея. Олеква ми така.

# 307
Все повече си мисля, че Косара трябва да остане. Да разкаже още малко за семейните подвизи.

# 308
Все повече си мисля, че Косара трябва да остане. Да разкаже още малко за семейните подвизи.
Няма нужда, все се надявам, че мутренските изпълнения са си останали в 90-те години и не е необходимо да се претоплят тези манджи за младите поколения, които гледат формата и попиват всичко като гъби…

# 309
Аз в никакъв случай не възприемам Марио за светец, просто се вижда, че има дефицити и не е добре с главата. Да нападнеш такъв човек за мен е грозно. Обясн, изясни и говори с него, а тя се развряска все едно е казал, че спи с нея.  Не виждам да е тръгнал да заплашва и буйства като Косара например, та да предизвика чак такава реакция. Ванеса си се нацупи просто, защото й беше удобно и продължи да го прави дори след извинения и тям подобни. Да ходи да търси сметка на Косара. Внеса много взе да пази нещо поведение, сакън да не кажат нещо против нея. Олеква ми така.
Не мисля, щяха да реагират така, ако не беше за 10-ти път. Нали точно това си говориха, че постоянно прави такива неща. С дефицити или не, не може все да му се прощава поведението. Думите имат последствия, особено в национален ефир. Да, Ванеса трябваше да се изкаже малко по-меко - но беше права да адресира проблема.

# 310
  • Sunshine state
Ами добре, адресира го, но тя и след извинения и след цял ден продължаваше да недоволства дори след като разбра, че Косара е в корена на нещата. На нея обаче не смее да й се дръвчи така както на Марио. Абе и тя ми опротивя, а ми се виждаше най-нормална от всички.

# 311
Косара не беше в корена на нещата обаче. Косара го е казала за Беба, не за Ванеса. Което прави ситуацията още по-лоша. Марио изобщо не знае какво говори, дочул нещо и прави свободно съчинение по въпроса.

# 312
И аз не приемам Марио за светец. Той е обикновен човек и като такъв греши. Има си недостатъците. Кой няма?! Ивоне много точно му каза да застане пред всички и да се заяви, че е такъв и като такъв да го приемат.

# 313
  • София
Много скучен образ е Ванеса. От типа отличничката на класа.

# 314
  • Sunshine state
Много скучен образ е Ванеса. От типа отличничката на класа.
Точно. Сакън да не й опетни някой образа.

Общи условия

Активация на акаунт