BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 47 962
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 525
Все едно гледам Игри на волята,  като влязат в резиденцията и нападат хладилника Joy

# 526
  • София
Аз вече си поръчах луканчица, че ми потекоха лигите.

# 527
  • София
Все едно гледам Игри на волята,  като влязат в резиденцията и нападат хладилника Joy

Ама те наистина, опукаха половината хладилник 😃

# 528
Умирам с Гошо, хахахаха Joy

# 529
  • София
Не всички разделени семейства са еднакви, може при тях да не е както при теб.Хубаво е, че вашите са намерили баланс 🥰

Дали си вижда детето от дъжд на вятър не се знае. Аз съм дете на разведени родители, виждала съм се с баща ми всяка седмица, почивки заедно двете семейства, всичко. Развода не значи задължително, че не вижда детето.

# 530
Петър че прекалява е ясно, ама Ланеца здраво инстригантства. Много мазно.

# 531
  • София
Не всички разделени семейства са еднакви, може при тях да не е както при теб.Хубаво е, че вашите са намерили баланс 🥰

Това се опитвам да кажа и аз 😃 няма как да знаем какво е, аз на Георги не му вярвам.

# 532
Косара Бачорска все е с парцал в ръка и чисти Trollface

# 533
Гош развали заигравката на Петър с Атижа. А и нея с една дума я разкандърдисват.
Карди Би и Кардашиян в едно.

# 534
  • София
Айде Косара пак почна. Половината къща яде през нощта, тя върху Марио се хвърля.

# 535
  • София
Косара Бачорска все е с парцал в ръка и чисти Trollface
хахах Бачорска 🤣🤣🤣 Тая трябва да е Дева, ама е Лъв..

# 536
  • USA
Защо пак пък скочиха на Марио? Това вече прекалява, а на мен дори не ми е симпатичен.

# 537
  • София
На Виктор какъв му е проблемът с Марио сега?? Не, че не се излагаше преди, но това ми идва в повече.

# 538
Жал ми е за Марио. Отвратителни са всички...

# 539
Айде,сичкото батка се е събрало в тая къща. Капацитета Виктор и той ги събирал в ъгъла.
Всички набиваха,сега на Марио се хвърлят.

Общи условия

Активация на акаунт