BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 666
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
Много мразя поведението на глутницата - всичките лапаха като за последно, ама видиш ли Марио ял най-много. Не ги е срам! 😡 А Виктор за пореден път доказа, че има две амеби в главата вместо мозък и взе да изригва срещу него мутренски. Що не викна така на Петър, който отдавна се държи по-нестабилно и от Марио, ами захапа него?? Щото е толкова мъж. И все повтаря "Аз съм мъжкар" Мъжкар си, ама друг път. Явно и той толкова си вярва.. Радвам се, че им се провали мисията с Теодора. Нека.

# 586
Ох много се разсмях Виктор като каза на Атижа, че тя имала повече от къде да сваля и тя му каза, че без дупе не съществува… 😅

# 587
  • на пистата
Прокуратурата погва Косара.Може да е коментирано 😊хем да се запиша.
https://24chasa-bg.com/2024/10/23/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83 … %B8%D0%B3-%D0%B1/

# 588
.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 09:19 от *Soraya*

# 589
Прокуратурата погва Косара.Може да е коментирано 😊хем да се запиша.
https://24chasa-bg.com/2024/10/23/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83 … %B8%D0%B3-%D0%B1/
Браво, но едва ли нещо ще излезе от това…

# 590
Смешници. Радослав яде наравно с Марио от една чиния, ама не се обади. Същия яде и мезета преди това и прословутата боза мина нееднократно и през неговите ръце. Виктор намерил на кой да се ежи и перчи /явно щото Бебка харесва такива мъже/. Всички се смяха за изядената предна вечер храна, докато не дойде Марио и видиш ли - той опухал най-много. И когато той реши да се пошегува за бозата /защото той действително влезе в тона им/, Виктор изригна. Дали така щеше да реагира, ако Радослав го беше потупал по гърба и му беше казал, че е попрекалил с бозата. Не! Щеше да го приеме за бъзик. Ама нали е Марио...
Гласувах за оставане на Марио. От четиримата предложени, искам той да остане. Който и от другите да си тръгне, няма да ми липсва. Ако може и тримата под ръчичка.

# 591
Оф тая Косараа не мога да я слушам…говори с отвратителни ударения на всяка дума грешно.

# 592
Тези зорлем ще го направят Марио победител.И аз ще гласувам за него.А Викиту ми падна много в очите.Преди малко го съжалявах и ми е симпатичен,но сега...

# 593
  • София
Оф тая Косараа не мога да я слушам…говори с отвратителни ударения на всяка дума грешно.

Шопски диалект. Те всички твърдят, че говорят най-правилния български Joy Че се и присмиват на хората, с други диалекти.

Не мога да повярвам колко е тъп Виктор.

# 594
Абе тия вътре знаят ли, че Ивонче е била мъж. Ще ми се да видя реакциите на тия дето я целуват сегиз тогиз.
Косара в соц.мрежи изглежда млада, а в ББ - над 40 годишна.
На ВикитУ краченцата след тези 100км на пътеката имам усещането, че се изкривиха още повече.

# 595
Редно беше ББ да  реагира на поведението на Виктор в къщата, защото снощи изрина дъното с поведението си. Той от самото начало ми е неприятен - миекането, перченето, уж влюбването и т.н. Но това как реагира на съвсем невинната реплика на Марио ме втрещи. Той тръгна направо да си го бие по едно време. Също така смятам, че номинациите на Виктор и Теодора бяха съгласувани, това също не се санкционира, сто процента е обсъждано преди това, те имаха такава изцепка и в началото. И двамата са ми крайно анти, а дори нямам фаворит в къщата. Тази демонстрация на несанкционирано насилие в къщата трябва да се прекрати.

# 596
Ванеса доста подведе хората, като каза, че Марио ял най-много… от там запали Виктор и после тя ходеше по него да го успокоява уж. Нещо ми падна и тя в очите, голяма е върти опашка.

# 597
Ивоне наистина може да е мъж с този едър кокал. Височка е и бая тежи.

А Виктор като започна да се репчи на Марио, много ми се искаше някой да го прасне с дъска с пирони. То бива бива агресия, ама неговото...

Аз лично познавам две деца, които бяха изпратени в семинарията по финансови причини и да кажем необходимост, но по никакъв начин не им личи да са станали по-вярващи.

# 598
Ванеса доста подведе хората, като каза, че Марио ял най-много… от там запали Виктор и после тя ходеше по него да го успокоява уж. Нещо ми падна и тя в очите, голяма е върти опашка.
Аз съм забелязала, че Ванеса ходи при всеки  и му казва каквото той иска да чуе всъщност. Абсолютна фурнаджийска лопата и го играе приятелка и съветничка на всички. Страхотна лицемерка. Подобно поведение наблюдавам и от Ивоне - тя пък напира да прегръща всички с повод и без повод. Аз такова нарушаване на личното пространство не търпя.

# 599
Да махат Петър и ако може с него и Косара, пък после Ванеса… засега така ги подреждам по желание да се махнат.

Общи условия

Активация на акаунт