BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 550
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 750
На мен ми омръзнаха тия игрички за спасяване от елиминации и имунитет. Явно ги е страх, че без някои личности ще стане скучно предаването.

Дори Кулагин като излезе от предаването през 2018-та, не мина много време преди да почнат да правят панаири пак.

Гласувах Марио да остане, защото най-малко ме дразни. Който от другите да замине ще е празник. Най-вече Козара.

# 751
Rhae, от зор да защитаваш Теодора и не четеш правилно. JoyЗа Атижа говорят.

# 752
  • София
Амбър, не съм дочела, така е. Атижа може и да туркиня или поне има един родител мюсюлманин предполагам. Но не мисля, че е ромка.

# 753
Но и на Теодора името, не й пречи да е циганка. Георги също не е циганско име.

# 754
Гош и да рецитира, и да не рецитира, няма да ми стане по-приятен. Голям е интригант. Нищо чудно, че се надушиха с Косара. Той налива масло в огъня, тя крещи и истерясва.

# 755
  • София
Ивонне ги подстрекава да мастурбират там ли?? Доколкото разбирам тя вече е.

# 756
Според мен рецитала  на Георги беше по сценарий, вдигнаха му акциите заради номимацията.

# 757
Айде и тези се заревнуваха. Виктор пак ще запали бутонките.

# 758
Олеее, стана драмата, хаахха Joy
Утре ще е интересно

# 759
  • София
Виктор не е добре с главата. Първо, убеден е, че Теодора ще излезе преди него. Има и наглостта да се сърди, че Теодора ЕВЕНТУАЛНО ще прави секс с приятеля си. А по медиите се пише, че самият Виктор е сгоден.

# 760
Тунингованата няма никакъв вкус за мъже 😀😀😀

# 761
Тъп този Пешо, 4 отговора не може да запомни...
И лъже момичето, за да е се класира като топ играч...
Тя е порядъчна и чувствителна , не е развратница.
Кошмара да мине на лекарства, толкова драма и обиди за едно кафе...Адски е противна.
Вики-то, биячът и пишман- свалячът е такъв смешник, не вярвам и в реалният живот да успее да пробие. Теодора не е вчерашна.

# 762
Утре ще има

# 763
Верно Виктор й намаза ските на Теодора 😀 За миг не му мина мисълта, че той може да излезе първи и да я чака.. А утре каква драма ни очаквааа.. Дали наистина Виктор е сгоден, че да очакваме скоро и среща на Теодора с годеницата

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:29 от Catfish

# 764

Между другото, всеки път когато започва предаването, очаквам да чуя музичката от Съдби на кръстопът и примерно разказвачът да започне : "София. Квартал Левски Г."JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт