BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 894
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 900
Каква футболна драма дами и господа.
Не могат да разделят препечената принцеса.
Бесни побеснели такива! Joy Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:40 от *Амбър*

# 901
  • София
Загубих мозъчна клетка! Никога батка не се е бил за мен 😀. Тоз нашия изчезна, че има 5 думи в речника, оня другия 2. Нашия бие. Умряяяях!!!
JoyJoy

# 902
Ванеса вече Многострадалната Геновева стана, ту единия, ту другия успокоява

# 903
  • Sofia
Ивонче защо се мъчи с тез токчета?!
Че и криви,едвам ходи 😄

# 904
Не знам дали съм глупава, ама нищо не схванах от задълбочения и интелектуален разговор на батките. 🤔

# 905
Бърчене на челца, замисляне, воздихания... Нашето момче блеснА на фона на другата тъпота. Каква драма!!! РазвълнувАх се.
Леко да не получиш апокалиптичен удар! Или май беше апоплектичен Joy Нещо, от което двамата юнаци са защитени JoyJoyJoy Поне събраха ли ги един срещу друг?
ААА, тц, щели да плеснат, па да се прегърнат според Миглена и уйде драмата у рЕката.

# 906
  • София
Новата гост-звезда още по-тъпо човече от тези вътре. Детска му работа недорасла. Като има такова доверие на приятелката си, защо изобщо е имал нужда от подобен разговор? Не знам какво е очаквал. Че като каже, че играчката е негова, другият ще му се извини, ще я върне и ще се оттегли?! Много тъпо! Държи се, все едно тя е някакъв предмет, за когото могат да се договорят помежду си. Да беше се поговорил с Теодора, като толкова му се беседва с някого по въпроса.
Виктор и той не е много умен, но беше прав за това, че тя ще реши какво да се случи в този триъгълник и не зависи от тях двамата.

# 907
г-жа Ангелова каза всичко.2 инфантила,като за единия поне има някъв шанс да узрее
Абсолютно! Много ме дразнят като я прекъсват постоянно.

# 908
Такива сладкиши са тези младежи. Съвременни гладиатори.
Пламът им е по детски искрен.
Теодорчица и двамата ги харесва. Не знам как ще се оправи.

# 909
  • Варна
Приличаха на два разгонени котарака, които си мучат един срещу друг с дебел глас и никой от околните не разбра какво точно си казват.

# 910
Разбираха се те. По еженето. Нас ни остави. Joy

# 911
Не знам дали съм глупава, ама нищо не схванах от задълбочения и интелектуален разговор на батките. 🤔
И аз съм така. А пък и от предаването ги оставиха твърде дълго да дуднат и повтарят едно и също. От вчера рекламиран този 'голям' разговор, а на мен ми е скучно.

# 912
на Емануела трябва да и присадят допълнително кожа за да може да обвие балоните Smiley
всичко е пред пръсване

Бре, Бонго, ний за батките се вълнуваме, за таз любовна драма, къде отиде ти! 😂

# 913
Емиии.. между другото.. есенцията е, че.. кат' цяло.. вратата се отваря отвътре.. Wink

# 914
Това цялото видео не знам защо, ама ми се струва режисирано… не видях кой знае каква драма. Младият гледаше лошо, другият обяснява как няма да се откаже, а Теодора дано вече да си е взела някакво решение и да спре да дава шансове на Виктор, като обичала другия.

Общи условия

Активация на акаунт