BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 804
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 110
Във ФБ страницата на Брадъра вероятно за утре има едно промо, където питат квартирантите за изборите им в живота. И Беба казва -" ...и стремглаво, с много усилия, стъпка по стъпка да успявам в живота..."
Тя май няма понятие, че стремглаво означава обратното на стъпка по стъпка. Обратното на премерено и разсъдливо.

А Пацо сега се връщал след 31 години в Америка и избирал България.
Дали младата му жена от визитката ще го последва или то е било само за публиката!?
И гръмки, кухи от съдържание лозунги, пълни с патос.

# 1 111
Пацо ми е живото олицетворение на Бай Ганьо. Поработил в чужбина, хванал млада жена (дали е добра и умна няма значение), самочувствие до небето, речник от 50-60 думи. Единственото, което може да прави, е да пуска тъпи шеги, да яде и да философства по теми, които не разбира. Има по-големи дразнители от него и затова засега стои, но и неговият ред ще дойде.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 21:48 от Lilly_85

# 1 112
Каквито и да са тия двамцата/ силно влюбените персони/,постигат това,което трябва.Всекидневно обсъждане и имената им са запомнени вече😊 И няма да ги изгонят скоро.

# 1 113
# 1 114
Какво гледаме на снимката? Нещо не схващам. 😁

# 1 115
Просто ми стана интересно колко и е дълга ръката Laughing

# 1 116
Ами ебаси ръкъта, 30 сантиметра педя Simple Smile
Като на Пришълеца

# 1 117
1,85 писаха че е, така че… Нормално да е дълга ръката. 😁 Изглежда още по-висока в къщата, защото мъжете са ниски.

# 1 118
Ухаа, тя почти колкото мене. Това си е направо мъж...

# 1 119
Че малко ли съквартиранти за нагушкване има? Нарича се еволюция Joy
 Improvise. Adapt. Overcome

# 1 120
  • София /Абсурдистан
Тя е много висока за жена, иначе за този ръст такива ръце бива.
Има си такива високи жени, всичките там моделки, а също и при някои спортове. Всичко е възможно.

# 1 121

Новата мисия към Енигмата…според мен ако трябва да го направи, това ще бъде голяма подигравка към Атижа и нейните чувства, защото е ясно, че този подлизурко Петър не я харесва наистина.
След излизането си от Биг Брадър барманът Енигма ще получи диплома за жиголо.

# 1 122
Заповядайте в новата тема!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1703348.msg48747339#msg48747339
Ако имате предпочитания за анкета, споделете ги за "запис".

# 1 123
  • SF
Не е ясно колко е влюбен Виктор и колко чувствата са му заради нараняване на егото. Въобразява си, че мацките полудяват, като го видят и която си пожелае, трябва лесно и бързо да бъде омаяна с обещания и желания.
Вероятно с определен тип мацки, положението е точно така - връзва му с всяка. После може да го разкарат, но като си е наумил да ги има, някак се получава. После страда, заканва се, държи се незряло, ПРЕЖИВЯЛ е голямото поражение да бъде изоставен от жена, с която са стигали до брак.
Просто не може да си прости, че от алфа мъжкар прилича на палячо, защото Теодора не му връзва.
Това са посредствени хора и не е хубаво да омаловажавам, но любовите са им посредствени, пораженията са им посредствени, всичко им е лесно, бързо, вкусно, ако не стане - следващата цел и ако и там не стане, имаме един побъркан от неуспехи алфа уона-би мъжкар.

# 1 124
  • София
Целия разговор между Виктор и Беба може да се обобщи до "Разби'аш ли, чуек?"
Не знам, но ако някой тук продава апартамент в Левски Г - Виктор дава мило и драго. Добра цена ще му вземете. 😁

Живяла съм там 1 година, а сега свекърва ми живее там. Не препоръчвам Левски Г чуек Joy

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 09:50 от Аглея

Общи условия

Активация на акаунт