BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 855
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Варна
Обаче, Бай Брадър яко се е*ава с Беба 🤣
Излъчи диалога между нея и ИвоНе с съветите как точно да се позиционира към камерите, докато се къпе, за да се самозарадва и отпусне напрежението.
За мен Бай Брадър вече има начертана стратегия за Беба в каква светлина да я представи.
За другите участници не знам дали Бай Брадър вече е решил как да ги покаже, може би за Петър все още умува, но за Беба е видно 🤣
Анжела го е разбрала, затова в подкаста каза, че трябва да надиграеш играта, да надиграеш Биг брадър.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 11:04 от missNoir

# 1 051
Къде го има Бай Брадър?Мъжете харесват тунинговани девойки щото те се правят да изглеждат като надуваемите кукли и асоциацията е веднага-с@кс. Grinning

# 1 052
Още на кастингите бай брдър за всеки е написал сценарий.
Като е предвидил и евентуалните отклонения.
Някой знае ли дали пак Ани Владимирова им е психолог на продукцията?

# 1 053
  • Sofia
Направо е потрес Бебата 😳
Плашило 👻
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 11:16 от Doli

# 1 054
Да, Ани Владимирова пак участва. И тя се е направила на гротеска с филъри.

# 1 055
  • SF
Ани Владимирова поспадна. Разградиха се нейните и сега само крие поразиите от тях. Но по едно време и тя се беше натъпкала с хиалурон като Тедката.

# 1 056
  • София
Клошара беше преди малко в Нова и на въпросът на водещата, защо е отправяла заплахи каза, че Марио бил голям провокатор и че ние нищо не сме видели...Не са излъчили всичко и дрън-дрън стандартните глупости. Той, че не е читав и че и други му имат зъб, е ясно, но нейното премина всички граници..

# 1 057
Тъкмо щях да питам дали днес ще участва в нещо. Ок, Марио е провокатор. Може да се карат с него, да го игнорират, да го изолират. Но заплахи?! За това няма оправдание. Не че очаквах нещо по-различно от нея, де.

# 1 058
Тя щото е невероятен човек.
Много лоша енергия излъчва тази жена. Имам чувството, че ако си покрай нея и само с присъствие те изцежда, а камо ли да си отвори устата.
Добре, че не я оставиха заради сеира.

# 1 059

Новата мисия към Енигмата…според мен ако трябва да го направи, това ще бъде голяма подигравка към Атижа и нейните чувства, защото е ясно, че този подлизурко Петър не я харесва наистина.

# 1 060
Гласувах с НЕ !

# 1 061
И аз.
Би било подигравка към момичето.

# 1 062

Моля ви, не причинявайте това на Атижа! Гласувайте с "не"!

Новата мисия към Енигмата…според мен ако трябва да го направи, това ще бъде голяма подигравка към Атижа и нейните чувства, защото е ясно, че този подлизурко Петър не я харесва наистина.

# 1 063
Петър обаче доста вдигна акциите на Атижа. Показа чуствителната ѝ страна и че всъщност не е лошо момиче. Преди това беше част от декора.

# 1 064
Направо е потрес Бебата 😳
Плашило 👻
Скрит текст:
    Я! На Николета по-малката сестра 🤣 ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт