BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 438
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 035
Не можах да разбера защо Косатката на заминаване нападна вербално Атижа? Каза и: "Да не съм те видяла", "ако те видя навънка не знам..." ? Нали най-противни и бяха Ванеса и Теодора, а накрая се наостри на Атижа?

Стори ми се, че Атижа се разплака и това беше някакъв опит на Косара да я утеши.

# 1 036
  • София
Тъкмо съм накрая сега и съм накрая. Хареса ми как Косара сама си пляска 🤡

# 1 037
Не можах да разбера защо Косатката на заминаване нападна вербално Атижа? Каза и: "Да не съм те видяла", "ако те видя навънка не знам..." ? Нали най-противни и бяха Ванеса и Теодора, а накрая се наостри на Атижа?

Стори ми се, че Атижа се разплака и това беше някакъв опит на Косара да я утеши.

Странно, гледах го 2пъти и не се досетих за това. Може би реакцията на Ивоне, която не можеше да разбера какво се случва ме насочи към това, че Косатката се мъчи да заплашва нещо Атижа...

# 1 038
Теодора 25г.e бивша гимнастичка.  Приятелите ѝ я наричат Беба.  Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата.
Профил в Инстаграм: https://www.instagram.com/bebayaneva/?hl=bg

Ами сега? Тя явно си пада по дечица

тук е преди 4 г. с Цесекарят Митко Митков на 19г. - заби яка фризьорка!Яка кака заби надеждата на ЦСКА
— Митко Митков - Пищова. Новото попълнение на „червените” има за гадже готина кака с шеметна визия.

ок

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 10:45 от pinko

# 1 039
Я кажете, понеже не гледам предаването, а само откъси някакви- диалогът на гаджето на  Теодора и бургаската батка излъчиха ли го в къщата и тя как реагира?
Върнете си 10-15 страници назад и ще разберете. 😀

# 1 040
Това дали е циганка или не изобщо не влияе на мнението ми за Теодора.

Цялата тази драма около нея отдавна щеше да е приключила, ако не пускаше постоянно въдички на хлътналия шаран Виктор. Но пустата му жажда за внимание и утвърждаване.

Ако двамата имат поне малко акъл и самоуважение, ще ѝ бият шута и няма да се занимават с нея навън.

# 1 041
  • софия
Иво Димчев и Миглена Ангелова постоянни коментатори!

# 1 042
  • Варна
Аз друго се сетих.
Гош много настървено молеше, направо даваше наставления на Кошмара на вратата на оградата, непосредствено преди тя да излезе да каже нещо на жена му и назова и някакво друго женско име.
Дори ми се стори, че казва "дай пари на жена ми" 🤣
Някой обърна ли внимание?

# 1 043

и Теодора като по млада

.

Това не е тя

# 1 044
  • SF
Теодора 25г.e бивша гимнастичка.  Приятелите ѝ я наричат Беба.  Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата.
Профил в Инстаграм: https://www.instagram.com/bebayaneva/?hl=bg

Ами сега? Тя явно си пада по дечица

тук е преди 4 г. с Цесекарят Митко Митков на 19г. - заби яка фризьорка!Яка кака заби надеждата на ЦСКА
— Митко Митков - Пищова. Новото попълнение на „червените” има за гадже готина кака с шеметна визия.

Докарала се е на абсолютно манге от крайния квартал.
Батката Виката си пада точно по такива изкуствени жени и създава с тях изкуствени отношения.
Радвам се, че Марио остана. Глупак с добри намерения. Много ядове може да ти докара, ако е вкъщи, но виждам колко много се старае да бъде един от тях.
Петър ми е леко неприятен и нескопосан.

# 1 045
Той Митко Митков, за това не стана голям играч, въпреки че беше голяма надежда на ЦСКА. По едно време изглеждаше че в ЦСКА рита бъдещият нов Бербатов, докато не се е появила Теодора. Grinning С която предполагам редовно е замръквал по дискотеките. И режима е отишъл на кино. Имаше голям футболен потенциал в него, останал нереализиран.

# 1 046
Според мен мъжете си падат по такива жени, не защото са по красиви след корекциите. Всеки си има собствен вкус, аз лично съм всеяден, не ги намирам за грозни жените с корекции, но не ги и намирам за по красиви от естествените жени. Корекциите обаче заявяват една сексуалност, и това всъщност привлича. Жена с корекции, означава отворена за всичко в леглото, и обичаща всичко в леглото, и това всъщност ги прави привлекателни за мъжете, тази заявка. А иначе самите корекции не правят една жена по красива, но я правят да изглежда по сексуална.

# 1 047
  • SF
Положението е "и да паднем, и да бием, пак ще се напием".
Момчетата определено си харесват коригирани мадами. Лъхат им на лукс, на хай, на кинтаджийки, КОИТО СИ ЗНАЯТ ЦЕНАТА!!!, лъхат им на секс и поддръжка в името на секса. От своя страна момичетата се стараят корекциите да са видими, да се забелязват от космоса, да няма съмнение, че могат да си позволят не 2, а 3 милиграма, не 350, а 500 кубика.
Тедката се е докарала до лице без брада. Едни нацупени, увиснали заради гравитацията уста и самурайските вежди, които сочат към екстеншъните.
Атижа пък е цялата в силикон. И тя прилича на кукла, която аз съм изплела.

# 1 048
Забравяте един друг фактор. Коя друга ще виси до 5 сутринта в дискотеката в сряда, освен тунингована мадама, която си търси я някое футболистче, я някой ММА боец… В най-лошия случай - обикновена батка.

# 1 049
  • SF
Аз затова не си слагам 500 кубика и черна гъста коса до под кръста, защото ще вземе да ме хареса някое такова в дискотеката и после какво ще го правя? Ще трябва да си говорим с цитати и мучене. Аз му-му... съм от тези, които си знаят цената, разбираш ли? - смисъл? - ами това на мене няма как да ми се случи, разбираш ли? - смисъл? - ами знам коя съм! -  Ти сега ми казваш, че съм палячо, така ли? - смисъл? - това няма как да стане, разбираш ли? - смисъл?...
Следва рев и успокояване с "това няма как да стане, разбираш ли?" В крайна сметка, трябва да избера дали пак да съм с него или с другия, същия като него.

Общи условия

Активация на акаунт