Блефаропластика - 4 тема

• 41 757
  • 575
  •   2
Отговори
# 30
Ами напишете в Гугъл Блогът на Алена и ще го намерите.
Форумът блокира някои връзки като реклама.
В предишните теми също доста е писано за неоперативната.
Много благодаря, намерих го.

# 31
  • София
Здравейте, здравейте. Влизам при вас с цел мнения да прочета, че нещо май наближава момента и аз да се подложа… нещо нещо егн-то Simple Smile

# 32
Здравейте, питах, питах, четох, проучвах уж и взех, че си направих- неоперативна Simple Smile, на горен клепач
Веднага щом приключи процедурата се метнах да се видя в огледалото, мислех си, че ще съм в потресен вид, е уви имаше само леко зачервяване.
Дадоха ми да се мажа с кремче от медицинската козметика и антибиотичен крем - локално.
Между другото т.к кремчето не попива на 100% и все остава, а и в гънките се събира, си преварих вода и с нея се почиствах лекичко, без натиск и търкане.
На 1 ден имах лек отток в областа на клепача, нищо притеснително.
2 ден- сутринта станах с алергичен оток отдолу под окото, от антибиотичния крем, спрях го веднага, разбира се. Отгоре нещата бяха спокойни.
3 ден- на места имаше леко зачервяване и подуване, по скоро към миглите и във вътрешната страна на окото, нещо наподобяващо ечемик.
4 ден- всичко спадна и започнаха да се образуват корички.
6 ден- коричките се втърдиха и започнаха да падат вече.
7 ден- на 50 % коричките са паднали, предполагам, че до 2-3 дни ще паднат всичките.
Според мен резултат има, но като мине малко време ще се знае със сигурност.
Лекарката ми прави снимки "преди", като отида и ме снима "след", ще се види Simple Smile

Имам и кремче за мазане, след като паднат всички корички, пак от медицинската козметика.
Задължителна слънцезащита, висока,  поне 2- 3 месеца след процедурата + слънчеви очила. Добре, че сезона е зимен все пак.

# 33
Къде и при кого правихте процедурата?

# 34
  • Варна
Здравейте, питах, питах, четох, проучвах уж и взех, че си направих- неоперативна Simple Smile, на горен клепач
Веднага щом приключи процедурата се метнах да се видя в огледалото, мислех си, че ще съм в потресен вид, е уви имаше само леко зачервяване.
Дадоха ми да се мажа с кремче от медицинската козметика и антибиотичен крем - локално.

Ами това е неоперативна бкефаропластика,сама казвате, защо да сте очаквала да сте в потресаващ вид?

# 35

Ами това е неоперативна бкефаропластика,сама казвате, защо да сте очаквала да сте в потресаващ вид?
Такова беше усещането ми просто 🙂

# 36
  • Бургас
Момичета, дали има някоя от вас правила блеферопластика  при др Камбурова в Бургас ?

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 09:20 от kiki_79

# 37
  • Бургас
Една дружка ми каза, че позната на нейна позната си била правила и била доволна, смята да си записва догодина час за консултация и евентуално да си прави, тя иска долна, та и аз ще чакам да видя резултата

# 38
  • Бургас
Една дружка ми каза, че позната на нейна позната си била правила и била доволна, смята да си записва догодина час за консултация и евентуално да си прави, тя иска долна, та и аз ще чакам да видя резултата
Аз имам само един отзив, за това предпочитам още впечатления. Но мисля да направя консултация с нея

# 39
  • БУРГАС
Момичета, дали има някоя от вас правила блеферопластика  при др Камбурова в Бургас ?
Аз януари тази година правих при нея горна ,доволна съм, възстановяването ми не беше бързо,но сега всичко е идеално.Бях видяла позната която беше скоро след операцията и нямаше белези,зачервяване,не личеше ,че е претърпяла интервенция и се реших.
Скоро и колежка си прави горна и тя е доволна.
Консултира много добре,обяснява,показва снимки...

# 40
  • Plovdiv
vevetka може ли снимки,преди ,след?

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 13:14 от Penelope77

# 41
  • Бургас
Аз януари тази година правих при нея горна ,доволна съм, възстановяването ми не беше бързо,но сега всичко е идеално.Бях видяла позната която беше скоро след операцията и нямаше белези,зачервяване,не личеше ,че е претърпяла интервенция и се реших.
Скоро и колежка си прави горна и тя е доволна.
Консултира много добре,обяснява,показва снимки...
И аз ще помоля за снимки. В понеделник съм на преглед при нея, ще видя какво ще каже.

# 42
А къде оперира д-р Камбурова? В интернет намерих само адрес за спешен кабинет в Бургас. Има ли някъде снимки преди и след на оперирани ,не успях да намеря.
Чувала съм я като офтамолог,не знаех че прави блефаропластика.

# 43
  • Бургас
Масово офталмолозите, които оперират, правят и блефаропластика. Камбурова работи в УМБАЛ Бургас и оперира там. Но не е масова и обявена услуга, по-скоро работи познати, от уста на уста...

# 44
За София също има добри отзиви за д-р Янева, Средкова офталмолози.

Общи условия

Активация на акаунт