Блефаропластика - 4 тема

• 41 769
  • 575
  •   1
Отговори
# 45
  • БУРГАС
vevetka може ли снимки,преди ,след?
Ще пробвам да кача снимка😊
Скрит текст:
Като снимката след е доста прясна след операцията,белезите са още червени.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 12:01 от vevetka

# 46
vevetka, чудна, чудна Flowers Hibiscus
Има осезаема разлика преди/след.

# 47
Здравейте, и аз се интерисувам от тази процедура, като за начало от неоперативната, някак си от другата се притеснявам за трайни увреждания. И по скоро съм се насочила към Турция. Поздравления за постигнатите резултати при всички дами.

# 48
Неопесрационна блефароплатика е за лека проза и повече поддръжка.У нас на много места правят.Хубаво да опитате ако сте млада.

# 49
Благодаря, ДХ3. Не съм млада, на 51 год. съм. Очевидно ще трябва да се насоча към оперативната, колкото и да се притеснявам.

# 50
Какво точно те притеснява?

Неоперативната изисква същото време са възстановяване, а ефектът й е минимален, особено на тази възраст.
Моя приятелка на 44 г. прави неоперативна и беше доволна точно един месец от ефекта. Само освежаване е.

# 51
Благодаря за отговорите! Притеснявам се да не ми засегнат нещо , четох и за жени с усложнения след това.Но вероятно ще се престраша и ще се оперирам. След сондираните мнения за неоперативната, няма вече какво да избирам. Не търся краткотраен ефект, в смисъл до месец, два.

# 52
А за жена на 33 години дали е подходяща неоперативна. Има леко падане на клепача, като на единият е повече и главно заради него обмислям. Леки бръчици под очите, над това с паднал клепач повече, но нямам пачи крак още. Та се чудя за тази зима нещо. И колко скоро може да се работи на компютър след нея, че няма как прекалено дълго да отсъствам от работа?

# 53
  • София / Пловдив
..... И колко скоро може да се работи на компютър след нея, че няма как прекалено дълго да отсъствам от работа?

За неоперативната нямам представа. Но след ГБ бях на компютъра за кратко още същата вечер, а от следващия ден шофирах дори. Ден по - късно ходех и на работа, макар и със слънчеви очила Simple Smile

# 54
  • София
Записвам се да ви следя, на 49г. съм без бръчки, но с паднал клепач от мноооооого години. Май ми дойде времето за първата козметично оперативна процедура, много се чудя каква точно да е.

# 55
Записвам се да ви следя, на ..г. съм без бръчки, но с паднал клепач от мноооооого години. Май ми дойде времето за първата козметично оперативна процедура, много се чудя каква точно да е.
И аз съм така.
Насочила съм се към д-р Янева в София, нямам представа дали и тази година ще мога да отделя време за операция.

# 56
Здравейте момичета.
Бях на консултация при Д- р Янева.
Назначи ми дата за операция през януари ще правя ГБ

# 57
Здравейте момичета.
Здравей!
Ще прави ли зашиване на вежда към мускул? (извинявам се за лаишкото писане)

# 58
Не ми е казвала за такова зашиване.

Здравейте момичета.
Здравей!
Ще прави ли зашиване на вежда към мускул? (извинявам се за лаишкото писане)

# 59
KMD86, благодаря!
Ако не си чела блога на алена, напиши същото в гугъл и ще ти излезе.
Тук не може да се публикува. Много подробно го е описала.
Стискам палци за късмет за операцията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт