💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 172
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 90
Тоя Гешев трябва да го номинират до дупка. Като някоя селска Мара се познава с всички.

# 91
Аууу Раду е едно дуднещо кисело чиче. Те в неговото племето всичките топ актриси за Оскар и нагоре да реват по график. Нали, ако бяха щеше да си им на малкия пръст и да не си разбрал. Толкова ли е сложно да гласуваш просто коалиционно, без лоши мисли и да ти е чисто човешки мъчно, че ще си ходи.

Ами абсолютен нещастник, сори. Толкова да не можеш хубавото да признаеш отсреща и първата ти реакция е да принизиш човека…

Анджи капитан🙌

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:47 от dakota14

# 92
Анджи хвали Поли, жените се радват, а на мъжете им се плаче Joy Супер смешно ми стана от тази сцена Joy

# 93
  • София
Добре де, Силвия защо непрекъснато седи по сутиен? За 6 сезона не съм видяла на друга жена да го позволяват. Извън резиденцията, всичко са с екипите.

# 94
Всеки с всеки се познава. От няколко сезона насам. Всички тренират на едни и същи места. За това ми е странно това, че осъдиха Димитър, че се познавал с някого.

Така и не мога да разбера Мартин и Добрин с кого искат да играят. Мартин: гласувам за него да е капитан, защото играем заедно, а и да имам повод да го номинирам😳 wtf...
Анджи най-накрая капитан. Браво. Раду да си дудне.

# 95
  • Germany
Горкият Раду, тези жени как го тероризират. Всекидневна борба🤣

# 96
Раду е много смешен. Голям интелигент, но не може да преживее, че го надиграха и е необходимо да злобее.

# 97
Не съм ви чела от седмица, сигурно е говорено надълго и нашироко, но държа да се изкажа Sunglasses

За първи път мисля успяваме да видим ефективна женска коалиция. Добра, лоша, има я. Това, което Жени не успя да направи, Силвия го постигна. Не съм й от фенките, но евала.
Мъжете не могат да приемат, че жените ги надиграха в социалната игра, но това е положението. Успяха да разбият мита, че жените не могат да се държат една за друга.

# 98
Пф...страшна шуробаджанащина тоя сезон. От Гешев не съм разочарована, защото трябва да съм го харесала, за да ме разочарова. Противен ми е.

# 99
  • Буркина Фасо
Не съм ви чела от седмица, сигурно е говорено надълго и нашироко, но държа да се изкажа Sunglasses

За първи път мисля успяваме да видим ефективна женска коалиция. Добра, лоша, има я. Това, което Жени не успя да направи, Силвия го постигна. Не съм й от фенките, но евала.
Мъжете не могат да приемат, че жените ги надиграха в социалната игра, но това е положението. Успяха да разбият мита, че жените не могат да се държат една за друга.
надиграването не се ли състои в броя от даден пол ?  повече жени - губещи мъже.

# 100
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много глупави последни думи на Светлин. Все едно за отмъщение издъни Гешев, един вид щом той е извън играта вече, останалите да се оправят както могат с тинята. Готино беше, когато тяхната коалиция задаваше правилата, но като премина силата в противниковата такава, вече е обиден.
Можело да победи всекиго от тях. Ами може и да е можело, но той е вън, а те са все още тук.

Жалко, че и Калоян е партия на Гешев отпреди предаването. Аман от познанства и връзки! Така не може да се развие естествено играта. Не стига, че продукцията ги цака всеки ден с някакви простотии и ротации, ами и външните коалиции още повече скапват нещата.

# 101
Микяй и Павел на финал! Стискам им палци Гешев да не ги изиграе.

# 102
Да имаш Пелипенко в отбора и да махнеш Калоян. Смех, тепърва ще си носят кръста Trollface

# 103
Значи от трима души спечелили кастинг битка - двама бяха сготвени с лук и моркови, само Гешев получава булка, кум и евентуално две прасета, да му е удобно.

# 104
  • София
Ех, Венци... Благодари им за доверието, този човек иска да се доказва постоянно, явно така е научен, поне от това, което виждам. Искрено се радвам за него, че животът му вече е нареден и има семейство.

Общи условия

Активация на акаунт