💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 594
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 225
Калоян е прав за Анита. Сети се Мара, да се побара ( след като приключи играта, тя се изтъкна като пъзелист).

# 226
Пелипенко и Вики избутаха количката по-лесно, защото не спираха за почивки и ползваха засилката. След тях и останалите от племето започнаха така да правят, и много по-бързо минаваха. А тези, които спираха после едва успяваха да тръгнат пак.

Раду се държи с жените сякаш са малоумни или са 2годишни деца. И аз не го мислех за сексист, но започвам да се замислям дали наистина не е такъв, то се вижда, че хич не ги смята за способни и едва ли не са излишен пълнеж в игрите.

# 227
Калоян какво бленува пак за лидер. Сакън да си без лидер в тоя живот. До оня ден името не му знаехме, сега вече племе ще поема.

# 228
  • Варна
Калоян пое и пренесе образа на Раду при сините. 😁😁😁
Има нещо такова.
Ама Анита като може да решава да беше отишла.
Ама то малко като в офис, никой не иска да носи отговорност за нищо 😁
Калоян обаче каза, че нищо не е казала, пък сега обяснява, че Павел бил казал, че можел. Какво да прави човека като няма желаещи

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:11 от don domat

# 229

Анджи ме дразни, не мога да определя още с какво, но определено не е мой тип човек.
+++++
И мен !! Има нещо в нея, но още не мога да го назова или още не сме го видели. Иначе на арената е машинка, не оспорвам.

Анита е втората Ренето. Знае и устата, държи се като шефка и до там. Даже Рена може би беше една идея по - добра от нея на игрите. Ренито провали Светлин. Да видим дали Анита ще провали Гешев.

Искам кокошкарника да изкарат от релси петльо Раду и да го гледам как ще му изхвръкнат очите от бяс. Grinning

# 230
Става трудно за гледане. Толкова много хора вече ме дразнят, че е по-лесно да кажа кой не ме дразни. А и темата без Краля замира

# 231
Гледам назад. После ще чета. Моля вииии , мъчете ни както искате , сменяй те правила , давайте ни варели само ви моля ИЗКЛЮЧЕТЕ МИКРОФОНА НА РАДУ.Два три епизода го бяха спрели от синхрони. Игрите бяха спокойни и розови. Няма такъв мрънкел, от Кральольо е по-досаден. Тю , как съм могла да го харесвам в началото

# 232
Венци няма късмет.  Пак няма да яде

# 233
Като казвате, че двете момичета са бутали по-малко килограми, как точно си го представяте? Преди тяхното бутане спират играта и разтоварват? Колкото и да е нагласено, това със сигурност не е правено. Wink

# 234
И аз искам Раду да го изхвърли жена.
Простотията на Кралев изобщо не ми липсва,много по-хигиенично е предаването без него,иначе все ме избива на🤮

# 235
  • Варна
Аз също не мисля, че имат по-малко килограми,ама нали трябва теорията на конспирацията да върви 😉

# 236
Аууу какъв трейлър за следващия епизод 👀
Кое е по-вълнуващо - слипчето на Кралев или това, че още някой утре е ЧАО 🤷🏻♀

# 237
Оф, реакцията на Ралица на секси слипчето на Кралев беше като на Степфордска съпруга. Актриса си е Ралица!

# 238
Аууу какъв трейлър за следващия епизод 👀
Кое е по-вълнуващо - слипчето на Кралев или това, че още някой утре е ЧАО 🤷🏻♀
Аз разбрах ,че двама ще отпаднат от Блатото Head Band

# 239
  • София
Какво беше това, че двама от блатните няма да завършат състезанието, или как там го каза Ралица? И между другото къде е Димо? Странно ми е Ралица да крещи "Край!".

Общи условия

Активация на акаунт