💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 489
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 510
За повече те такива гледни точки мрънкам редовно.  Да се виждат всички - кой къде е и как се движи спрямо останалите. Но не им отърва поради редовното спиране и преснимане. Залагат на близки кадри за да не хващаме разместванията.

# 511
Голям проблем в този сезон е липсата на хора с харизма. Всички са някакви постни. Нито герои, нито злодеи. Никой не може да си избере фаворит, даже повечето хора и играч, който не понасят нямат.
Супер е, че най-накрая има устойчива женска коалиция, но тя някак си не е на фокус в епизодите, мимоходом минава. Примерно тази на Жени, която не беше никак успешна, беше на екран във всеки епизод напоително. Тези тук-там ги покават как бай чичо ги храни за някви пълни глупости.  Виждам вечните жалейки как "тъпите жени гонят силните мъже" и ще бедстват. Смешно е. Тези жени специално казаха, че ще си поемат последствията, но това пак беше между другото. Отново - нито една от тях не е харизматична, привлекателна за публиката, нито една няма дар слово... нито те кефи, нито те дразни.
А всички теории за нагласеност започват вече да добиват абсурдни размери. За да се нагласят/предвидят/изиграят толкова ходове, в колкото продукцията е обвинявана, че е нагласила, те трябва да са гении. Хората по предварителен сценарии, с профи актьори понякога вадят некачествен продукт. А тея шушляци за 2 месеца на плажа, с две шепи спортисти с по 3 мозъчни клетки и 50 варела, да вземат решения и да гласят всяко нещо, че и с някакъв замисъл... абсолютно невероятно. Може да коригират по някоя издънка тук-там, ма чак такива факири не са.

# 512
Всъщност, има подкаст с Венци.

Споделям малко лична инфо.
Договорът на Венци с военните е бетон и той е получил 3м. отпуск през които може да бъде повикан по всяко време.

Човека отива на мисия, не влиза до живот в затвора. Все пак играта е месец юли, а сега сме октомври.

# 513
От Подкаста с Венци.

Не съжалява ,че отпадна на този етап,дори се радва.Той не е влязъл да спечели ,а да се забавлява с битките.Според него ,Добрин и Мартин са знаели ,че битката ще е елиминационна и затова са и го избрали за Капитан.И без това Венци е искал да играе повече индивидуална игра,мрази коалиции,радвал се е че са го избрали за Капитан.Не бил пъзелист. Изведнъж в студиото на Подкаста на Венци му се зави свят Grin
Относно Кралев ,смята че е добър човек ,опознали са се отвън .Издразнил се когато Кралев влязъл в Блатото,почнал да се изтъква колко е силен , супер-пъзелист,мощен,подготвен,добър -особенно на дървения кръст   SmirkRolling Eyes Близък е с Борисенко и Стан.Не се радва ,че е отишъл при Гордите ,там били много млади участниците ,нахъсани и хлъзгави ,не обича такива хора.Искал е при Зелените и да заиграе с Калоян,харесал го е като човек. Кралев е мрънкал за храна непрекъснато с цел ,продукцията да го съжали и да му дадат да яде.За перфектната коалиция би взел-Борисенко,Стан ,Калоян,Миряна ,Анджи ,Силвия и Павел.  Най-лицемерни -Мартин и Добрин,страшни схемаджии били .Относно играта на  Гешев и Анита ,Венци бил чувал че имало нещо преди игрите Sweat SmileTrollface Още докато е бил в сиропиталището е знаел ,че скоро ще напусне там и ще трябва да поеме собствения си път.Започнал е да тренира кикбокс на 16 години и чул за Френския легион от някакво момче и така той отишъл там.Обича гадното,тежкото ,мизерията и там се калил през 2018г. Според мен Венци е за конкурентното предаване "Островът на гривните ". Относно биолог.му родители не ги е търсил .На 4годинки е бил оставен там.Има дете на година и 7 месеца .Венци не гледа ТВ.Неговите приятели го навили да участва в ИВ.,надъхани от Гатьо  Smiley .Ще стиска палци за финала за Борисенко ,Стан и Калоян .

# 514
Ето как се минава с куките:

Да се включи в следващото мултимедийно издание на "библията".

# 515
Много благодаря за преразказа на подкаста с Венци! Всичко най-добро му пожелавам!
От последните мнения подкрепям, че акцентирането на кой бил алфа, кой бета не е толкова важно и определящо за една личност. Не и в степен да бъде първото надценявано, а второто укоримо или едва ли не като обида да се ползва. Последните години забелязвам подобно отношение към екстраверти и интроверти.
Раду ми харесваше в началото, но откакто излъчиха да пее на голяма жена за патенце, докато тя си поплаква след битка, просто не мога вече да го приема на сериозно. За сезона дотук това беше най-шантавата ситуация, която видях. Направо надмина Кралев.

# 516
А ето и разликата в класите (на конкретно този елемент)

# 517
  • Буркина Фасо
започнат ли да говорят за тежести и метраж водещите направо мед им капе от устата.
на дребната от снощната битка ако и дадеш 2 туби с вода по 10 л сигурно ще залита като ходи.  снощи с 40 кила според Ралица,  тя размяташе пръта както си поиска, с лекота го вдигаше и носеше през змейката.
и човек 2 пъти да не може да премине през препядствие и да не отпадне ...

# 518
Благодаря на Tinene! Сега си обясних играта на Венци.Страхотен е! Един от любимците ми за всички сезони! Здраве,обич и успех му желая- заслужава ги по много.😘

# 519
Анита в лице ми напомня на актрисата Mary McDonnell

# 520
Страхотен Венци, късмет и щастие и от мен! Достойно се представи, с удоволствие го гледах, радвам се на успехите му! Определено беше глътка свеж въздух, позитивен, възпитан и приятен! Открои се, в положителен смисъл, което е рядкост!
Борисенко и Павел също ме изненадват приятно, очаквах друго от тях, а само ме радват. Наистина постен сезон, само те ми се открояват.
Раду, Силвия  и Кралев ми писнаха. Дори не могат да ме подразнят истински. Абсолютна скука и еднообразие. Дразнещи, но без развитие. То и да си досаден, се иска талант и градация.
На останалите почти не съм запомнила имената, ясно колко ме вълнуват.

# 521
Венци е разбрал подмолната игра на Добри и Мартин...
Не знам дали на пъзела падна нарочно или наистина не можа да го нареди.

# 522
А ето и разликата в класите (на конкретно този елемент)

Конкретно на този елемент Анджи просто беше малка, не и стигаха ръчичките за да минава добре. Иначе на същото упражнение без куки е като фурия.
Но не оспорвам, че съперничката и показа много добра техника на минаване. Аз само имах леки съмнения за това започване със скок, защото натоварването върху захвата е много голямо, но явно си е преценила силите и издържа.

# 523
  • София
Едно нещо трябва да отбележим, Борисенко НЕ е стоял 37 дни на блатото. В момента сме в средата на седмица 6, т.е той там е прекарал 5 цели седмици, които всички знаем са по 5 реални дни (само седмица 1 се оказа че е продължила 6 снимачни дни). Т.е сметката е: 5 седмици (26 дни) + 2 от сегашната правят точно 28 дни (вчерашната битка е снимана на 18.07). Пак е огромна бройката дни, но си знаем продукцията как си смята нещата, колкото и на териториалната битка количките тежаха по 850кг Joy

# 524
  • Буркина Фасо
събота и неделя къде са тези от блатото? по домовете ли ?

Общи условия

Активация на акаунт