💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 412
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 675
Охх, Деси и мен ме дразни, даже не знам защо, май е всеобща любимка. Ма някак грубиянка ми идва.

# 676
Говорете за себе си. Аз искам Кралев по слип.
И аз съм За Smiley

# 677
  • София
Гледам бая народ мераклия на Кралев по слип.
Аз пък искам слипа, без Кралев.
Честно да ви кажа потрисам се от тоя! Ни лице, ни тяло, за мозък също съм скептична. Сал един стомах. Ма май не е само един, като на Алф - седем са.
Ма пък хитрец, "Ела да ти покажа джанките". И никой не се усети, каква стратегия, какъв ум!!!
Баси. И последния мъж на земята да е и от мен да зависи да има продължение на човешкия род няма да се прежаля. Тоя сигурно и докато прави секс за ядене говори.

# 678
Раду горкият не може да приеме, че в неговото племе жените са на власт и че силни мъже като Светлин и Венци си тръгнаха, пък слабите жени още са вътре. Ми да, Радулчо, това е Игри на Волята, не Най-силният мъж на света. Жените са оценили хилядолетия и то не благодарение на силата си, други качества са развили😉
Добре,че Джокондата ( мълчи и гледа тайнствено) 😂 се завърна на блатото с нищо не беше интересна. Борисенко е изчистил всички мазнини на това блато, изкара тяло😉

# 679
  • Някъде в Матрицата
Миналата година Радо агънцето изтегли червената лодка с плуване. И Рълев помагаше.
Раду вместо да дудне, да се мята и да повтори този подвиг.
Интересно ми е дали някое тарпедо изобщо ще се сети за това..

# 680
  • Stockholm
Раду се чувства заплашен, загубил е контрол над ситуацията и затова реагира с гняв и  търси под вола теле. Това е признак на слабост. Само да го сравним със Светлин в подобна ситуация или с Момчи миналата година.

Обективно доста добре се справиха Зелените под навигацията на Силвия.

Мъжете поне се нагледаха на дупета в прашки сред зелените. Явно е бикини седмицата.

Предлагам за корица колаж на Кралев по слипове, дупето на Пелипенко и дупето на Силвето. За съжаление дупето на Виктория може и да не се хване Joy

# 681
  • София
Задника на Виктория беше малко. Сега ще гледам и задника на Силвия....ама забравих че той беше екстра 45 годишен отлежал задник.
Joy

# 682
Ох, рева от смях с Раду, милият, беснее, беснее Joy

# 683
Тоя чак се кръсти JoyJoy ами комичен е отвсякъде!

# 684
  • Germany
Раду е във вихъра си днес 😆 Голяма критика пада.
А дупето на Силвето наистина си е топ.

# 685
Оператора е за уволнение. Всяка година едно и също. Види ли гол задник и камерата му там.

Миряна няма ли да прегракне малко да е тихо?

Курник кючек стана, че и петлите същите

# 686
  • Варна
На мен виковете на Миряна ми идват в повече...
Както и задника на Виктория..

# 687
Павел никой не го отразява горкия Joy

# 688
  • София
Силвия, май, наистина няма представа кое е ляво и кое дясно, но така уверено командва кораба Scream Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
Уоу кога направи тази брада Гешев Grinning

Много его и много тестостерон се е натоварил в синия кораб Joy

Общи условия

Активация на акаунт