💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 387
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 690
Раду: Спокойно, Анджи. Внимавай да не паднеш, спокойно само. Знам, ама аз само искам да си водя без да викам. Тихо сега, ние двамата с Анджи си водим.
😆😆😆
Ще умра от смях. Все едно гледам децата в детската градина😆

# 691
  • София
Такива битки са приятни за гледане, а и на тях им е забавно и разтоварващо...Малко плуване, малко гребане, а не само мъкнене на варели, мешки и бутане на половинтонови колички..

# 692
Леле, Раду адски ме дразни! Като мрънкаща свекърва е

# 693
Силвия през цялата битка 🧍‍♀️

# 694
Силвето много доволна, че ги командва и я слушат 😀

# 695
Обаче Калата и като се мята за дъските - то гръб, то дупе 😮💨😍
Искаме повече водни битки, стига трепали се по варелите😂

# 696
  • София
Силвето много доволна, че ги командва и я слушат 😀

Това, ако беше коментар на Раду, щеше да има вълна от възмущение. Ама нали е Силвето, направо си е сладко 😉

# 697
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дръзките изобщо не съумяват да се сработят, защо така? Като разпасана команда са, всеки си прави каквото иска. Даже имам чувството, че Гешев саботира. Как пък не бил разбрал, мислел, чудел се... Ще кажеш, че е голяма философия, нали е инженер?
Да не иска да си върне, че му пратиха любимата на блатото?

# 698
Защо Гешев ще саботира, като знае, че ще е номиниран.

# 699
Не саботира Гешев ,просото акъла му е на Блатото.

# 700
  • София
Какво сте го захапали Раду? Питат го -  отговаря, и то по начин, по който синхроните му да бъдат интересни и да предизвикват вълна от коментари.
Раду не е сексист, просто зелените жени са неиздържими - самочувствие без покритие при Полипенко и Виктория, комплекс на 40+ при Силвия и бета Анджи, следваща алфата Силвия. Свръх емоционалност и крякане. Аз като жена едва ги издържам, а какво остава за един мъж като Раду.
Ако аз бях в ИВ, никога нямаше да участвам в изцяло женска коалиция. Та тя изначално е обречена. Примери в реалния живот - бол.

# 701
Екстра са си зелените жени. Чудесна стратегия на Силвия. Водеше ги по най-добрия начин. Само Радуто, дето гледал Караолиса и Караолиса, дето гледал Раду, разваляха синхрона.  Ей така- от инат и да им е кеф. Раду даже го дадоха на обратно гребе при курс само направо. Въпреки това, добре се справят. Това им липсваше на сините при гребането.

# 702
Обаче Калата и като се мята за дъските - то гръб, то дупе 😮💨😍

Така де, къде е задника на Калоян, къде на кака му Силва. Аз също предпочитам да гледам Калоян. Пък ако ще да е най сексисткото нещо на света.

# 703
Караолис за пореден път като паднал от Марс.

# 704
Wednesday Паскалева

Общи условия

Активация на акаунт