💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 418
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 705
Раду направи този сезон с коментарите си, голяма забава пада днес.

# 706
Пъзелиста на сезона явно си е Миряна

# 707
Браво на всички, само Миряна ме дразни с превземките си. И Силвия с голия задник. Много неприятна.

# 708
Женското племе надви мъжкото племе... Но Раду и Караолис са изнесли победата, жените явно са били само за баласт😀

# 709
Да, нямаше грешчица дето да не я видя и да не я отбеляза. Как се играе в един отбор с човек, който постоянно те дебне къде ще сбъркаш, за да го изтъкне после? Да беше казал за въжетата на Анджи.
Според мен забавянето преди пъзела беше 20 секунди, но Караолис не се представи на ниво.

# 710
  • Варна
Абе, то не е елементарно толкова, колкото го изкарва Павел..

# 711
  • София
Ама Раду все намира за какво да мърмори, като свкърва е. Доста неприятен.

# 712
Вече ми е чак жал за Раду, толкова да си черноглед и проклет. Тоя човек хубав ден не може да види

Капитан Стан като две капки вода с Мастагарков и любовта му към знамето миналия сезон.

# 713
Да, нямаше грешчица дето да не я видя и да не я отбеляза. Как се играе в един отбор с човек, който постоянно те дебне къде ще сбъркаш, за да го изтъкне после? Да беше казал за въжетата на Анджи.
Според мен забавянето преди пъзела беше 20 секунди, но Караолис не се представи на ниво.

Защото и той се сети като видя подредените дъски на червените, но това не му пречи да обвинява, че друг не се е сетил също 😀 много се смея вече на сонхроните му, и той става комедиен играч като Кралев.

# 714
Женското племе надви мъжкото племе... Но Раду и Караолис са изнесли победата, жените явно са били само за баласт😀

Ама как, разбира се. Аз и Караолис, аз и Караолис, повторено 100 пъти тая вечер. Само те са в тая игра, всички останали от племето, т.е. жените не съществуват. Такова его и нарцисизъм за първи път виждам от сите 6 сезона...

# 715
Раду иска да отнеме на Кралев титлата " Най- голям мрънкоч на сезона". 🙄

# 716
Браво на всички, само Миряна ме дразни с превземките си. И Силвия с голия задник. Много неприятна.

А Виктория с нейния?

# 717
Кралев мрънка като глезено и невъзпитано малко дете, не от лошотия толкова колкото от глупост.

Раду е като някоя зла дърта свекърва. Баш си е на място в женското племе

# 718
Защото и той се сети като видя подредените дъски на червените, но това не му пречи да обвинява, че друг не се е сетил също 😀 много се смея вече на сонхроните му, и той става комедиен играч като Кралев.
Ако беше добронамерен мрънкалник и мен щеше да ме забавлява. Има за какво да ги нарежда жените, разбира се. Ама злобата просто го разяжда и много си личи. А това не е готино.

# 719
  • София
Голият задник  на Силвия и голият задник на Виктория… Винаги ми е била неприятна показността на определени части на тялото. Иначе тоя сексист, оня сексист. Ако не си наврем баските на място къде слънце не огрява, нали..

Общи условия

Активация на акаунт