💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 184
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 960
Разликата между Раду и Анджи е, че Раду много целенасочено се опитва да манипулира хората чрез натиск и популизъм, а Анджи просто e несериозна и изобщо не мисли. По принцип мислещият печели.

# 961
Много тъпо от страна на Анджела. Да беше си мълчала, сега се изложи като кифладжийка, като се отметна от думите си. Тъпо! Тъпо се изказа и за развитието на племето като останат без мъже. Изобщо... симпатиите ми към нея намаляват с изключително бързи темпове.
Караолис не заслужава да е на елиминация тази седмица. Но Виктория гласува отново с женската коалиция, защото така й изнася в момента, иначе ги беше отписала, когато жените бяха малцинство.
Много ще ме е яд да си тръгне някой от четиримата номинирани, докато Виктория си стои.

Е, и Силвия не заслужаваше да ходи на елиминация преди 2 седмици, но мъжете като гласуваха коалиционно беше окей, нали?

# 962
Те и да се разпръснат, поне ще са в играта. А ако не го бяха направили това, до сега щяха да са изгърмели една по една, както ги беше подкарал Раду.
А Анджи можеше и да си действа, както беше решила, ако Раду поне веднъж си беше замълчал и посдържал злобните си подмятания. Явно беше колко всички му се издразниха като обсъждаха темата на тревата.

# 963
Раду си го накваси Караолис с тези речи. Мрънка, заяжда се, плюе. Ако беше по смирен имаше вариант Анджи да изглупее. Ядосаха му се и няма защо да му уважават желанията кое ще му е приятно и кое не

# 964
  • Варна
Много ще ме е яд да си тръгне някой от четиримата номинирани, докато Виктория си стои.
Знаеш от предните сезони, че винаги има такива.
Ако помниш Вики чак до полуфинал стигна с подходящи коалиции.
А колко си тръгнаха преди нея по- силни  и подготвени

# 965
....дори и знаейки, че е невъзможно някоя от тях да спечели формата, а за момчетата е възможно. ...
Ами тогава следващия сезон да бъде само с мъже?
Игрите са прилично балансирани - има и мъжки и женски, а съвсем скоро играта ще стане индивидуална, така че...

# 966
На Раду проблема е, че явно в реалният живот е свикнал да командва и всички да изпълняват без да му опонират, и сега не може да асимилира какво му се случва - това според мен неговото е вид паника.

Да не забравяме, че Караолис имаше избор за предимство което сега можеше да използват (това да избере еднолично кой да стане капитан), но той не е стратег и много необмислено избра разговор за Раду. Вината си е на 100% тяхна, и Раду няма какво да се пени и да прави психоатаки. Да си е подбрал с кого играе по-добре.

# 967
  • София-Младост
До последно мислех, че Анджи ще избере себе си.

# 968
Браво зелени жени. Браво Анджи. Много си отговорна. Евала.
Виктория е под дъното.

# 969
Социалната игра не било да пази дума, която е дала на четирите жени, а това което мислила тя! Laughing

# 970
Аз си дишам спокойно, през цялото време. За разлика от някои други Joy
Продукцията, която разкара Калоян за да се ширят жените,  няма да допусне нещо такова спокойно

Напротив. Когато нещо работи, продукцията винаги го разваля. Помни ми думата, пак ще си говорим. Винаги така се случва.
А иначе, на мен ми е забавно😆

# 971
Раду защо така го е страх да ходи на елиминационна? От 1 седмица ходи като буреносен облак и намила как жените щели да ги пращат на битка. А междувременно в другите племена мъжете сами изявяват желание да ходят? Ще излезе, че зелените мъже са най-страхливи и искат жените да се самономинират, за да ги спасят.
А Анджи защо я е страх да ходи на елиминация? Хареса ми когато Караолис попита Вики като искат силни да ходят на битки и номинират мъжете  това значи ли, че  жените са слаби.

# 972
Иде ми да цапардосам телевизора. За поредна година ме е срам, че съм жена заради ей такива индивидки!!! Какви са тия думи бе, като сектантки са?!

# 973
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Знаеш от предните сезони, че винаги има такива.
Ако помниш Вики чак до полуфинал стигна с подходящи коалиции.
А колко си тръгнаха преди нея по- силни  и подготвени
Знам, знам. То няма начин да няма такива, просто винаги ме е яд.

ts_mira, няма проблем, че са номинирали Караолис. Момичетата са си коалиция и е пределно ясно, че ще гласуват в собствен интерес. Това, че казвам, че Караолис не заслужава да е номиниран тази седмица, е просто емоционално мнение, не означава, че някоя трябва да си предаде коалицията.
Само можеше Анджела да не се самопредлага и после да мишкува, защото се изложи страшно много. Да беше си замълчала, щеше да си направи огромна услуга.

# 974
В момента бих искала един бус да дойде, да се натоварят всичките зелени и да ги развози по домовете. И да вкарат блатните в играта.

Общи условия

Активация на акаунт